Personal Trainer

Oma liikuntahistoriani


Olen nuorena harrastanut yleisurheilua, lähinnä juoksua. Juokseminen on edelleen yksi intohimoistani  ja odotan innolla lumien sulamista. Näin talvisin liikuntani sijoittuu lähinnä sisätiloihin. Salitreenejä vedän  5 kertaa viikossa ja tähän päälle yleensä 2 max.syke harjoitusta sekä muutaman kevyemmän aerobisen kuten hölkkä. Syketreeneihin lasken kovan Cycling- ja Cross Training tunnin, sekä intervalli  juoksutreenin matolla.

Pyrin liikkumaan edelleen mahdollisimman monipuolisesti ja laaja liikuntataustani on tehnyt minusta vahvan liikkujan, joka hallitsee vartalonsa.

Kokeile tasavauhtisen juoksun sijaan nopeita 100 m vetoja!

Tulevaisuuden haasteet


Takaraivossani on  jo pitkään kummitellut ajatus siitä,  mihin kaikkeen minusta olisi oikeasti? Haluan käyttää kaiken kapasiteetin itsestäni ja nautin haasteista sekä haluan uusia inspiroivia asioita elämääni. 
Mietittyäni asioita jonkin aikaa, päätin tehdä elämäni siirron.
Aloitan  pian uudet haasteet Personal Trainerina ja tästä lisää saatte tietää seuraamalla blogiani! 


Lähde

Matka kohti kutsumusta on alkanut. Koen että liikunta ja hyvinvointiala kasvaa koko ajan ja uskon että minulla on tällä sektorilla paljon annettavaa myös muille. Olen hyvin kunnianhimoinen ja määrätietoinen, olen valmis haastamaan itseni. Tämä kertoo varmasti paljon myös siitä millainen valmentaja tulen olemaan.

 Itse treenaan paljon ja haluan tulevaisuudessa auttaa muitakin löytämään sen oman kultaisen keskitien elämässä.

 Jokainen personal trainer on erilainen, mutta niin on asiakaskin. Personal trainerin  päämääränä on ohjeistaa ja tukea asiakasta ruokavalion ja treenaamisen suhteen. Mielestäni kuitenkin hyvin tärkeä on myös henkinen puoli, ja tähän melkein jokainen kaipaa tukea. 

Jokainen asiakas on yksilö ja jokaisella on omat tavoitteensa.
 Personal tariner auttaa asiakasta saavuttamaan ne turvallisesti,järkevästi ja ammattitaidolla. 

Odotan innolla uusia haasteita! 🙂

Lähde
Tuleva Peeteiden peetee,

Eevi 😉

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta