Oma treeniviikkoni

Miltä minun tuleva viikkoni näyttää treenien osalta? Ajattelin jakaa sen teidän kanssa 🙂

 Olen suunnitellut viikkoaikatauluni valmiiksi mutta säilyttänyt siinä hieman joustovaraa, yllättäviä menoja ajatellen. Joskus voi myös tuntua siltä että jonakin päivänä jalkatreeni ei tule kyseeseenkään.

Itselläni on taas kiireinen viikko edessä sillä olen ma-pe toimistolla, ja viikonloppu meneekin kokonaan Personal Trainer-koulutuksessa. Meillä on onneksi tunnin lounastauko, jolloin treenaan aina mitä kerkeän. Puolessa tunnissakin ehtii tekemään ihmeitä! 


Treenaa hyvällä fiiliksellä!


Jokaisen treenin alkuun kuuluu 10 min lämmittely! 


Maanantai

 • Illalla selkätreeni + vatsat n. 50 min
 • Tämän jälkeen 30 min aerobinen juoksumatolla (max.syke treeni/kestävyys)
Sats running 30min
 sisältö vaihtelee, välillä on esimerkiksi nopeusharjoituksia ja välillä mäkiharjoituksia. Tehokas tunti jossa voit vetää täysillä. Voit kuluttaa jopa saman verran kaloreita mitä tunnin juoksussa, koska tehot voi ja pystyy pitämään ylhäällä.


Tiistai

 • Aamuaerobinen n. 40 min juoksumatolla kevyillä sykkeillä (125-135)
 • Illalla hauis-ojentaja n. 60 min


Keskiviikko

 • Lepo


Torstai

 • Illalla cycling 55 min 
 • Tämän jälkeen rinta-olkapäät n. 40 min


Perjantai

 • Aamuaerobinen 40 min juoksumatolla kevyillä sykkeillä (125-135)
 • Illalla jalkatreeni 50 min


Lauantai

 • Lenkki ulkona/sisällä 40 min (fiiliksen mukaan!)


Sunnuntai

 • Lepo/ aktiivinen palauttelu esim.hölkkä/kävely mäkivastuksella

Pyhä kolminaisuus: RUOKA, TREENI JA LEPO


 Muistakaa että ruoan osuus kokonaiskehityksestä on 70-80%
Jos laiminlyö ruokavalion, menee treenit lähinnä hukkaan.
Vinkki: Jos et pidä rahkasta kokeile rasvatonta kreikkalaista jogurttia.


Treenin osuus kehityksetä 20-30%
”I command you to grow”
Muista lepo! Pyri nukkumaan väh. 8h/yössä
Aamut ovat jo tosi valoisia, joten treenaamaankin on jo helpompi nousta
Katsotaan ensi maanantaina onnistuiko suunniteltu aikataulutus!

Kokeilkaa tekin kirjata oma viikkosuunnitelma ylös 🙂Tsemppiä treeneihin! 

– Lilliputti
eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

12 vastausta artikkeliin “Oma treeniviikkoni”

 1. Sulla on tosi kiva blogi! Jään ehdottomasti seuraamaan! 🙂 Toi Total-jugurtti on kyllä hyvää, nam!Millä SATSilla treenailet? Terkuin toinen satsilainen!

  • Moikka Hanna, kiva kuulla! 🙂 Total on kyllä yks suosikeikeista, toimii myös herkkuna vaikka hunajan kanssa. Kannattaa myös kokeilla kanelia! Käyn pääasiassa Lepuskissa, mutta välillä myös Elielillä ja Pitkussa. Hyvä me Satsilaiset!

 2. Sun pitäis laittaa enemmän kun yks postaus näkyviin kerrallaan, nyt joutuu jokaisen jälkeen klikkaamaan ”Vanhemmat tekstit” tms. Ei hyvä 🙂 Muuten kiva blogi 🙂

 3. hei suunnitteletko treeniohjelmia ja ruokavalioita?:) sul on parhaimpii kuuluva treeniblogi jota luen!

  • Ne tulevat kuulumaan PT:n työhöni, joten myöhemmin keväällä alan tkemään myös niitä. Blogiin on tulossa myös myöhemmin juttua erilaisista treeniohjelmista ja ruokavalioista. Kannattaa pysyä taajuuksilla 😉

 4. Heippa! Mahtava blogi sulla! 🙂 Miten tuo kolmi- tai nelijakoinen saliohjelma toimii, kun siinähän treenataan yksi osa-alue vain kerran viikossa, esim olkapäät? Itselläni on käytössä kaksijakoinen ohjelma ja haluaisin jakaa sen pienempiin osiin, jotta saisin treenistä tehokkaamman. Onko kolmi- tai nelijakoinen ohjelma parempi sinun mielestä? 🙂

  • Moikka Emilia 🙂 Tosiaan mitä useampaan ”lohkoon” ohjelma on jaettu, sitä enemmän pystytään treenauttamaan kutakin lihasryhmää. Se mikä jako on paras, riippuu omista lähtökohdista ja tavoitteista. Mutta tottakai esim nelijakoinen on hyvä, sillä siinä kutakin lihasryhmää pystytään ja ehditään treenauttamaan paljon enemmän kuin kaksijakoisessa. Aloittelijoiloiden on turha kikkailla näillä, koko kropan treeneillä on hyvä aloittaa esim 3 krt viikossa. Kun pohja on luotu, on siitä hyvä siirtyä pikku hiljaa eri jakoihin. Mikäli pohja on luotu ja aikaa on treenaamiseen, jaa ihmeessä ohjelmaasi 🙂 Esim. nelijakoinen; ma Rinta + olkapäät Ti Selkä + vatsat Ke Lepo To Hauis-ojentaja Pe/la Jalat Su Lepo. Toivottavasti sait tästä jotakin suuntaa harjoitteluusi 🙂 -E

  • Kiitoksia paljon vastauksesta ja vinkeistä! Selvensi tätä minun treenaamistani 🙂 Mukavaa kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta