Resepti – Proteiinimuffinssit

Eevin keittiössä; Proteiinimuffinssit herkutteluun!

Protskumuffareihin tarvitset:

  • 1dl kaurahiutaleita
  • 1dl proteiinijauhetta (itse käytin suklaanmakuista)
  • ½ tl leivinjauhetta
  • 2 valkuaista
  • 1 keltuainen
  • vettä
Tämä on muffinsien peruspohja. Lisäsin itse vielä hieman kookosöljyä, mustikoita ja vähän maapähkinävoita. Taikinaan voi lisäillä oman maun mukaan vaikka pähkinöitä, tai jos tuntuu ettei taikina ole tarpeeksi makea voit lisätä vähän Steviaa tai hunajaa.

Vanilijanmakuinen stevia on lempparini!
 Suosittelen maistelemaan taikinaa, sillä siitä saattaa helposti tulla liian makea 🙂


Ulkonäkö ei ehkä ole maailman kaunein, mutta maku ratkaisee 😉

Itse käytin tätä, erittäin hyvää!
Mutta muistakaa että tämä on myös kaloripitoista joten kannattaa käyttää kohtuudellaKokeilkaa ja maistelkaa! 


-Kotikokki E.T

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

2 vastausta artikkeliin “Resepti – Proteiinimuffinssit”

  1. missähän asteessa mahdoit paistaa ja kuinka kauan? olisi kiva jos vielä ne ilmoittaisit ohjeissasi 🙂

    • Heippa, hyvä pointti! Yleensä kokkailen mututuntumalla ja suraan kypsymistä. Jotenkin usein unohdan kellotuksen 😀 Muistelisin että nämä olivat n.15 minuuttia uunissa kutakuinkin 170 astetta. Voit tarkkailla pintaa sekä kokeilla hammastikulla koostumusta. Ne ovat valmiita kun taikinaa ei enää tartu tikkuun 🙂 -Eevi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta