TOP 5 Ravintolani

Menikö viikonlopun herkuttelut överiksi? Niin käy helposti kun linnoittaudutaan kotisohvalle mussuttamaan vähän kaikkea. Mitäpä jos seuraavaksi kokeilisitkin sen sijaan lähteä ulos syömään? Sovi treffit ystävän kanssa sinun lemppari ravintolaan, näin sosiaaliset suhteetkin saavat tuulta purjeisiin 🙂 On paljon mukavampaa herkutella hyvässä seurassa, vältyt myös helpommin ylilyönneiltä ja pahalta ololta.

Suosikkiravintoloitani on ehdottomasti tämä rakastamani Sushibar + Wine. Tänne himoitsen liiankin usein, sillä heiltä saa Helsingin parhaat sushit! Suosittelen lämpimästi, hinta-laatusuhde kohtaavat ja palvelukin pelaa!


Dinnerillä Sushibarissa ihanan tytön kanssaMuita suosikkipaikkojani ovat mmBoulevard SocialFarang sekä Muru. Suosittelen näitä kaikkia lämpimästi. Olen syönyt näissä kaikissa menu-kokonaisuuden viineineen ja niin palvelu, ruoka kuin tunnelmakin ovat olleet hyviä! Jokin aika sitten vietimme iltaa  ravintola Gaijin:ssa. Oli kyllä yksi parhaista ruokaelämyksistä! Tässä hieman kuvia ruokafiilistelijältä 🙂


Kanavarrasta, kampasimpukkaa, mustekalaa mmm…
Maailman paras mini hamppari!
Sushimeininki uppoaa aina!
Tälle tytölle upposi yllätykseksi myös maksa! Erittäin hyvä!
Oletteko maistaneet vihreää teetä jätskissä?! Oli muuten HYVÄÄ!Ilta oli ihana, aamulla oli virtaa treenata!

Pidämme ruoanlaitosta, ja teemmekin välillä myös ystäville illallisia! Pääsiäisenä vietin pitkästä aikaa iltaa minun naisten kanssa, ja tein heille illallisen luonani. Paljon kivempi tapa herkutella! Iltaa voi istua pitkään yhdessä ja hyvä ruoka on aina mukavampi jakaa 🙂

Elämään kuuluu ystävät myös juhlat ja nautinnot! Muistaa myös nauttia elämästä vaikka elämätyylinne noudattaisikin terveellistä linjaa.

Pienet extra jutut piristää kehoa ja mieltä ja jaksamme paremmin 🙂
Pääruoaksi oli salaattia, paistettuja perunoita sekä lammasta
Jälkkärinä pääsiäiskakku, joka oli kyllä erittäin hyvää vaikka ulkonäkö ei olekaan kaunein 😀


eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

4 vastausta artikkeliin “TOP 5 Ravintolani”

  1. pääsiäiskakku näyttää kyllä epäilyttävästi erään huippusuklaatäytekakun jäljitelmältä…

  2. Ihana postaus jotenkin! Tulee sellainen lämmin olo, että kunnon treenaaja ja ruokatarkailijakin voi välillä herkutella, juoda viiniä ja syödä pitkän kaavan mukaan! Tosi esimerkillinen postaus, tykkäsin ;)Ja ai että, söin juuri vähän aikaa sitten Farangissa ekaa kertaa (maistelumenun), ja oli kyllä aivan huippu paikka! Nammm! Seuraavana kokeiluun menee Gajin! Thai-ruoka on kyllä erityisen mieleen! 😉

    • Näin juuri Hanna! 🙂 Nämä asiat kuuluvat elämään. Suosittelen sulle ehdottomasti myös Gaijinia, ehkä jopa hitusen parempikin jopa ainakin minun makuuni 😉 Mukavaa viikkoa sulle sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 2
Tykkää jutusta