Blogin uudet tuulet ja kuulumisia

Moikka ihanat lukijat! Olen ollut hetken poissa täältä, kiirettä on piisannut. Opiskeltu on paljon ja niin on treenattukin. Elämä kuitenkin hymyilee, sillä kuntosaliohjaajan paperit on kourassa! Vika rutistus Pt:nä lähtee ensi viikolla ja kesäkuussa aletaan sitten oikeasti puskemaan jengiä tikkiin! WOOP. 

”Limitations are set by the mind, not the body”

Pika lunch kotona ja taas mennään!

Blogini tulevaisuus

Olen siirtämässä blogini FitFashion.fi blogiyhteisön alle ja siirto tulee tapahtumaan toukokuun alussa. FitFashion.fi tulee olemaan Suomen suosituin urheilulliseen elämäntyyliin keskittynyt blogiyhteisö!

Lukijana sinä hyödyt tästä, sillä yhteisön kautta löydät myös muiden urheilulliseen elämäntyyliin keskittyneiden bloggaajien sivut paremmin.  Tällöin samanhenkisten blogien  seuraaminen tulee olemaan sinulle helpompaa, kun olemme yhden sivuston alla. Blogini tulee pysymään samanlaisena kuin ennenkin, joten vaihdos ei tule vaikuttamaan lukukokemukseesi negatiivisesti, vaan pikemminkin  helpottaa päivittäistä blogien seuraamistasi! 🙂

Blogini löytyy vaihdon jälkeen osoitteesta  minifitness.fitfashion.fi

Ensimmäinen vapaapäivä kuukauteen! 🙂
Uutta settiä taas!
Goodlife nutty peanut on taivaallinen! Parempi kuin Snickers!
Lean Bodyn herkut mikroon mmmm.
Fresh and healthy!

3 päivää kiristelyä jäljellä, jonka jälkeen palataan takaisin tavalliseen ruokavalioon! Torstaina luvassa kuvaukset, josta materiaalia tänne myöhemmin 😉 Tuloksia on tullut hienosti, ja olen tosi tyytyväinen siihen. Suuria muutoksia en tule kuitenkaan tekemään, sillä huomasin tämän ruokavalion toimivan erittäin hyvin. Tein siitä postauksen aiemmin, pääset siihen täältä. Viimeisen viikon olen karsinut hiilarit minimiin ja nyt viimeiset päivät menee aika vähillä rasvoillakin. Meidän kaikkien vartalot toimivat vähän eritavalla, ja jokaisen tulisi syödä sen mukaan mikä on juuri itselleen hyvä. Oman vartaloni kohdalla tein havaintoja mm. sen suhteen miten hedelmät ja leipä vaikuttavat kroppaani. Näitä tulen jatkossa syömään harkitummin. Tumma pasta ja riisi pysyvät ruokavaliossa ehdottomasti. 

Perjantaina onkin sitten herkkupäivä pitkästä aikaa! 🙂 Silloin matkaammekin Turkuun ja on pitkästä aikaa vapaa viikonloppu ilman koulutuksia tai lukemisia. Lauantaina tämä tyttö kerää ihanimmat ihmiset lähelleen ja täyttää vuosia! 

 Pyrin tällä viikolla viettämään aikaa rakkaiden ystävieni kanssa, jotka valitettavasti ovat joutuneet taipumaan minun aikatauluihini jopa liikaa. Mutta ne tärkeät pysyvät vaikka mikä olisi, ja kiitos näille ihmisille tuhannesti tuesta. Ilman teitä en jaksaisi painaa tällä teholla! <3 Muistakaa vaalia tärkeitä ihmisiä elämässänne, he eivät ole itsestäänselvyys. 


Yksi tärkeä ihminen pelasti minun sunnuntaini! Käy tsekkaamassa Millan blogi  täältä. Hän on todella lahjakas meikkitaitelija, jonka blogista saat asiantuntevia ja käytännönläheisiä  vinkkejä!Tänään palattiin taas treenien pariin parin lepopäivän jälkeen ja päivä starttasi aamulenkillä. Illalla luvassa hauis-ojentaja treeni! Teinkin itselleni juuri uuden ohjelman, joka menee tänään testiin ensimmäistä kertaa. Jos totean toimivaksi, saatan jakaa sen teidän kanssanne!


Tehokasta viikkoa ihmiset! Vetäkää täysillä, olkaa iloisia ja nauttikaa elämästä 🙂

-Teho E

”Don’t Talk about it, Be about it”eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

2 vastausta artikkeliin “Blogin uudet tuulet ja kuulumisia”

  1. Heiii täällä toinen joka siirtyy FitFashionille, jeee!:)Mun lukija vinkkaski sun blogista mulle viime viikolla ja ihme, että en oo aiemmin tänne eksynyt – tää vaikuttaa aivan huipulta ja sä aivan älyttömän inspiroivalta tyypiltä! Sun blogi kyllä varmasti nousee mun suosikkiblogien kärkeen, hih 😀

    • Joo kyllä sinne vie polku! Super kiva palaute Aino, kiitos siitä 🙂 Nyt varmasti yhä useammat löytää tänne kun siirrytään kätevästi saman sivuston alle. Oma blogiurani on alkanutkin vasta, ei muuta kun purjeet auki ja merelle! 😉 Tsemppikset sulle ja ihanaa kevättä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta