Meikkitaituri ja luottoystävä

Haluan esitellä teille upean naisen, joka on erittäin lahjakas ja osaava meikkitaiteilija! Hän on myös yksi parhaista ystävistäni ja onkin toiminut minun meikkaajana pitkään. Kokosin teille tähän meikkejä, jotka ovat hänen kädenjälkensä tekosia. Hän kirjoittaa blogia nimeltä Beg for it. Millan blogiin pääset täältä. Milla käsittelee blogissa asiantuntevasti meikkijuttuja, sekä blogista löytyy myös paljon hiuksiin liittyviä vinkkejä ja uusia tuulia! Milla on himoshoppaaja, ja hän löytääkin aina upeimmat ja tuoreimmat muotimaailman helmet.

Kannattaa kysellä häneltä aikoja jos tarvitsette meikkiä erilaisiin tilaisuuksiin 🙂


Meikki ja hiukset Milla Helminen
Kuvaaja Sami Siilin
Meikki ja hiukset Milla Helminen
Kuva Sami Siilin
Häämeikki + hiukset, Milla Helminen
Juhlameikki + hiukset Milla Helminen

Meikki + hiukset + stailaus, Milla Helminen
Ihana ystävä! <3

Upeaa perjantaita kaikille! Nauttikaahan auringosta 🙂

-Super Eeevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

6 vastausta artikkeliin “Meikkitaituri ja luottoystävä”

  1. oi mistä noi nahkakynsikkäät tms. on hommattu tossa kolmanneksi vikassa kuvassa? tollasia oon metsästänyt iäisyyden!

    • Nyt pistit pahan, ei mitään hajua! 😀 Mun mielestä oon kyllä törmäillyt tollasiin aina välillä, nyt varmaan tulee keväällä taas valikoimiin. -Eevi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta