Kiireisen aamiainen

Tässä kiireiselle nopea ja monipuolinen aamiais-smoothie matkaan mukaan! Voit juoda sen vaikka sheikeristä matkalla töihin. Tämän tekoon tarvitset blenderin sekä esimerkiksi: 

  • Rahkaa
  • Marjoja tai hedelmiä
  • Maitoa/vettä/Funlightia/Sitruunamehua
  • Kuituja esim pellavansiemenrouhe/kauraleseitä/Diet Pro Advanced-jauhetta


Vain mielikuvitus ja makumieltymykset ovat rajana smoothien teossa. Sekaan on helppo lisätä kuituja esim kauraleseitä, pellavansiemenrouhetta tai vaikka tässä käytettyä Diet-Pro jauhetta. Voit käyttää hyvin myös erilaisia siemeniä tai pähkinöitä lisänä. Makeutta saat hyvin marjoista, hedelmistä tai vaikka hunajasta! Monet vierastavat rahkan makua, ja smoothiesta onkin helppo aloittaa rahkaan totuttelu. 


Tämä ei ollut liian makea, joten sopi hyvin aamupalaksi. Sitruunamehu toi sopivaa happamuutta


Diet-Pro Advanced (Star Nutrition) on proteiinirikasjauhe joka sisältää hitaita hiilihydraatteja ja kuituja, jolloin verensokeritasot pysyvät tasaisena sekä pysyt kylläisenä pitkään. Tämän tuotteen proteiini tulee herasta ja micellar kaseiinista, jotka ovat arvokkaita proteiinilähteitä. Tuote on myös rikastettu välttämättömillä aminohapoilla. Tätä voit käyttää välipalana ennen harjoittelua tai kevyenä ateriana kiireessä. Tuote on hyvä esimerkiksi vähäkalorisen dietin aikana, sillä se auttaa säilyttämään lihasmassaa paremmin.

Ravintosisältö mm.

152 Kcal/annos (1dl)
22 g proteiinia
9 g hiilihydraatteja
2,3 g rasvaa
4 g kuituja

Pellavansiemenrouhe
Diet-Pro Advanced 2 ruokalusikallista
Rahka 250 g
Puolidesiä maitoa
Ruokalusikallinen sitruunamehua
Kourallinen mustikoita
Mansikoita
 
Aamiainen on valmis!
Aamulla heti koulutukseen pirteänä 🙂
Illalla virtaa riitti vielä iltalenkkiin! Molemmilla uudet juoksukengät jalassa. Näitä molempia malleja suositellaan n. 10 km lenkkeihin.
Nike Lunarglide 4
Adidas Adizero Ace 4
 
 
 
Olen vihdoinkin tervehtynyt ja treeni maistuu paremmin kuin hyvin 🙂 Olen kyllä taas super fiiliksisssä kun pääsee treenailemaan, motivaatio korkealla! 
 
Tsemppikset kaikille ja nauttikaahan viikonlopusta. Muistakaa treenata 😉 <3 
 
 
Aina ei mene putkeen 😉
 
eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta