Blogin siirtyminen tapahtuu pian!

Huomenna olisi tarkoitus siirtää blogini täältä Bloggerista osoitteeseen http://fitfashion.fi/

Blogini tulee edelleen näyttämään minunlaiseltani ja sisältämään asioita, jotka itse koen tärkeiksi. Tulen päivittämään myös blogini graafista ilmettä yhä paremmaksi sekä juttu sisältöön on  luvassa myös hieman muutoksia. Tulen tekemään teille lisää mm. erilaisia treenejä! Pysythän siis kiihtyvässä positiivisessa menossa mukana 🙂

Minut löytää tiistaista (14.5) lähtien osoitteesta

 minifitness.fitfashion.fi

MiniFitneksen löydät myös Facbookista osoitteesta 
https://www.facebook.com/MiniFitness

Haluatko ilmaisen tapaamisen Personal Trainerin kanssa?


Toimi nopeasti ja varaa itsellesi aika Safen Facebook-sivujen kautta ilmaiselle Pt-käynnille. Sivulle pääset tästä. 

Tapaaminen sisältää omien tavoitteidesi ja toiveidesi mukaisen treeniohjelman sekä 45 minuutin mittaisen treenin Personal Trainerin ohjaamana. Paikkana on Sats Leppävaara ja päivämääränä 8.6 lauantai! Toimi nopeasti ja varaa itsellesi aika mikäli kaipaat apua, motivaatiota ja kannustusta treeneihisi 🙂


Tässä muutama motivaattori näin viikon alkajaisiksi!
Easy?

Vinkki ulkotreeneihin 😉
Vaalikaa positiivista energiaa! Treenatkaa ja nauttikaa ulkoilusta. Tulen laittamaan teille esimerkkejä erilaisista ulkotreeneistä tällä viikolla 🙂 

”Let what you LOVE, be what you DO”
-E
eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta