Tukholman ruokatärpit!

Viime viikolla minun piti löytää itseni Helsinkiläisestä ravintolasta. Näin ainakin luulin, mutta asiahan ei mennyt ihan näin. Olin saanut syntymäpäivälahjaksi kortin, jossa luki että minut viedään illalliselle. Tässä ei mainittu sitä seikkaa, että lentäisin Tukholmaan asti syömään illallista. JEP! 

Stokis

Matka oli AIVAN IHANA! Olin todella täpinöissä, Tukholmassa paistoi aurinko ja lämpöä riitti. Reissuun kuului tietysti shoppailua ja hieman herkuttelua, olihan kyseessä miniloma 😉 

Haluan jakaa teidän kanssa 2 Tukholman ehdotonta ruokatärppiä!! Monet suuntaavat varmasti kesällä risteilemään, joten suosittelen lämpimästi että kokeilette näitä seuraavia ruokapaikkoja.

Joe & The Juice

Aivan mahtava kahvila-baari, josta saa taivaallisen makuisia ja terveellisiä välipaloja. Kaikki tuotteet valmistetaan paikan päällä tuoreista raaka-aineista! Haluan tämän Suomeen! Söin heillä tonnikalaleivän sekä mansikka-smoothien. En ole eläissäni syönyt mitään niin hyvää smoothieta, maistui ihan jäätelöltä! Tonnikalaleipä oli grillattu itse tehdystä ruisleivästä. Se oli ohut, ja todella rapea. En ole ikinä aiemmin voinut sanoa että olisin syönyt oikeasti terveellistä grillattua sandwichiä. Ei majoneesimössöjä eikä muuta turhaa!  😛 Nam!

 Joe & The Juice tarjoaa rajattomasti erilaisia ​​terveellisiä smoothieita ja mehuja. Se on Tanskalainen ketju, ja kahviloita löytyy Tanskasta, Lontoosta, Saksasta sekä Ruotsista. Joe & The Juice on todella trendikäs, siisti ja selvästi hyvin harkittu konsepti. Palvelu on todella nopeaa vaikka jonoa riitti. He valmistavat tuoremehuja tuoreista raaka-aineista, jotka puristetaan ja sekoitetaan paikan päällä. Valikoima on valtava! Heidän inkivääri shotista puhutaan paljon ja on erittäin suosittu. mehujen ja smoothieiden lisäksi heiltä saa  myös kahvia, sekä grillattuja voileipiä.

Tytöt huomio! Henkilökunta koostuu VAIN JA AINOASTAAN  nuorista jäbistä, jotka  ovat nopeita, ystävällisiä ja puheliaita ja saattavat välillä laulaa musiikin tahtiin. Joe & The Juicessa on todella rento ja jopa leikkisä tunnelma, jonka saattoi aistia heti sisään tullessa. Sisustukseltaan paikka on moderni ja ruoan voit syödä paikan päällä tai ottaa matkaan mukaan. Suosittelen lämpimästi! 

Paikka sijaitsee aivan kauppakeskus Gallerian läheisyydessä.

Tuoretta inkivääriä

 

Tämä oli paras smoothie ikinä!

 

523912_424128807639315_24793083_n-300x300
Tuoreita hedelmiä!

Farang, Tukholma

Aivan mahtava illallinen! Upea palvelu ja erittäin maukasta ruokaa. Saimme palvelua koko ajan suomeksi, sillä ravintolassa työskentelee paljon suomalaisia, sillä ovathan Farangin juuret suomalaiset. Yrityksen omistaa Suomalaiset huippukokit Tomi Björck, Matti Wikberg ja Kim Öhman. Farang edustaa  modernia kaakkoisaasialaista ruokaa ja on onnistunut siinä paremmin kuin hyvin! Aasialaiset vaikutteet näkyvät makujen lisäksi myös ruokailutavoissa, jotka perustuvat ruuan jakamiseen ja maistelemiseen.

Suomessa sijaitseva Farang äänestettiin alan ammattilaisten keskuudessa Suomen parhaaksi ravintolaksi vuonna 2011.  Farangin ruokien maku luodaan tuoreilla yrteillä ja vihanneksilla, ja raaka-aineet pyritään aina hankkimaan lähituottajilta – mielellään luomutuotteina. 

Farang

Farang2

farang3

Farang6

farang5

Farang4

farang10

Farang7

Farang sijaitsee Tukholman Vasastanissa, osoitteesta Tulegatan 7
113 53 Stockholm

Seuraavalla Ruotsin reissulla suosittelen suuntaamaan näihin molempiin!  😉

Tämä oli paras synttärilahja ikinä! Edelleen todella otettu ja kiitollinen tästä ihanasta minilomasta.

Farang8
Muistakaa välillä irtautua arjesta! Uudella energialla taas eteenpäin 🙂

-Eepi

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta