MiniFitneksen vatsalihastreeni

Treenit jatkuu!! Taas on maanantai ja aika starttailla uuteen treeniviikkoon 😆 HyvĂ€ tĂ€stĂ€ tulee, kunhan ei jÀÀdĂ€ sinne sohvan pohjalle voivottelemaan. TĂ€ssĂ€ teille vatsalihastreeni, jonka voit yhdistÀÀ hyvin muun treenin loppuun. Keskivartalo treeni on hyvĂ€ sijoittaa joko treenin loppuun, tai sitten tehdĂ€ se tĂ€ysin yksittĂ€isenĂ€ treeninĂ€. 

mo-da-4

 

Haluaisin muistuttaa muutamasta seikasta. EnsinnĂ€kin tĂ€rkein, HENGITYS! Työ menee perille oikeanlaisella hengityksellĂ€. Lihakset tarvitsevat happea toimiakseen optimaalisesti!. Toista  liikkeet HALLITUSTI. Tunne polte, tĂ€rinĂ€ ja työ! LET’S GET THE PARTY STARTED! 

 

Liike 1. Vatsanrutistukset pallolla 25 x 3

66Vie pallo pÀÀn ylÀpuolelle, kÀdet suorana. Jalat ovat vartalon jatkeena suorana, irti matosta. Keskivartalossa on nÀin lÀpi liikkeen hyvÀ jÀnnitys.

 

888Vie pallo jalkojen vÀliin, samalla rutistaen vatsaa. PidÀ hetki ylhÀÀllÀ ja laske pallo jalkojen vÀlissÀ alas, kuitenkin koskettamatta lattiaa. Vie tÀmÀn jÀlkeen pallo kohti kÀsiÀ  ja suorista vartalo.

Liike 2. Lantion nostot penkillÀ 3 x 30

444 Ideana olisi pysyÀ ylhÀÀllÀ lÀpi liikkeen. Helpompi versio on laskea peppu penkille liikkeen vÀlissÀ. Tarkoituksena olisi pumpata lantiota ylös ja alas hallitusti, niin ettÀ peppu laskeutuu vain hieman. TÀmÀ vaatii hieman lantion liikkuvuutta, eikÀ vÀlttÀmÀttÀ onnistu kaikilta. Kokeile ensin pienempÀÀ liikettÀ ja siirry isompaan kun tunnet ettÀ liike sujuu. Tee toistoja oman kuntosi puitteissa.

 

Liike 3. Heilautukset sivulle 3 x 20

45 Ota sopiva tanko + halutettasi myös levypaino tankoon. Aseta tanko tukevaa tukea vasten esim seinÀÀ vasten. laita seinÀn ja tangon vÀliin pehmuke esim jumppamatto. Tuo tanko ensin molemmilla kÀsillÀ ylös kÀdet ojennettuina. TÀmÀn jÀlkeen lÀhde viemÀÀn tankoa kohti toista kylkeÀ. Työ tehdÀÀn vatsalihaksilla, pyri pitÀmÀÀn vartalo ja lantio paikoillaan. Palauta liike ylös ja vie kohti toista kylkeÀ. 

 

9999

 

Liike 4. Staattiset pidot painon kanssa (Kesto oman kuntotasosi puitteissa) 

 

22

Valitse sopiva ja haastava paino. Asetu lankkuasentoon, pidÀ vartalo suorana, vedÀ napaa hieman sisÀÀn ja aktivoi keskivartalo ja lavat. PyydÀ kaveria nostamaan paino alaselÀllesi. PidÀ asento paikoillaan niin kauan kuin pystyt! Muista hengitys! se auttaa todella paljon. Toista liike 3-4 kertaa. SyvÀt vatsalihakset duuniin! Ota aikaa ja seuraa kehittymistÀsi. Voit aloittaa hyvin myös ilman painoa.

 

mc-random-813

 

TehdÀÀn maanantaista treenillĂ€ parempi!  😉

– Eepi

 

 

 

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tÀrkeistÀ aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestÀ ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekÀ elÀmÀn pienet ilot nostavat pÀÀtÀÀn kirjoituksissani. TÀmÀ blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejÀ ja informaatiota sisÀltÀÀkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiÀ, josta toivon teidÀn saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elÀmÀÀnne!

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
TykkÀÀ jutusta