Elämän nautintoja

Olen pohtinut välillä sitä, miten fitnessmaailma antaa välillä ihmisille todella vääristyneen kuvan elämästä – Pitääkö elämän olla vain ja ainoastaan olla tiukkaa ruokavaliota ja treenaamista? Mitä elämä olisi ilman aikatauluja, paineita ja rajoja? Suosittelen jokaisen teistä välillä hölläämään ja kunnolla. Ei ihme että motivaatio katoaa kun suoritetaan elämää kuin jotakin tehtävää. Vaikka terveellinen elämä olisikin täysin omaksuttu, on hyväksyttyä joskus poiketa kaavasta. Pääkopalle, sekä kropalle se tekee yllättävän hyvää. Muistakaa ihmiset nauttia elämstä, siksi me täällä olemme!  🙂

Kesä9

Olen itse joutunut kökkimään muutaman viikon, sillä jalassani on todettu rasitusvamma. Tämä pisti jarrua meikäläiseenkin. Olen jääräpää, se myönnettäköön. Joskus se on hyväkin asia, mutta tässä tapauksessa ei. Meni muutama viikko ennen kuin suostuin kuuntelemaan kroppaani ja lepäämään. Ei kävelyä, ei mitään. Tähän vaadittiin uuden kurssin ottamista – isolla kädellä! Asennoiduin niin, että nyt olen lomalla niin henkisesti kuin fyysisesti. Söin hyvin ja lepäsin. Mitä tämä minulle teki? Ainoastaan hyvää! Nyt on taas äärinmäisen hyvä motivaatio niin treenaamiseekin kuin ruokavalioonkin. Sitä tietää omaavansa oikeasti terveelliset elämäntavat, kun tätä kaikkea on ollut taas niin kovin ikävä 🙂 Onneksi röntgenistä saatiin puhtaat paperit, joten pian ollaan taas iskussa!

 

Kesä23Paluu arkeen helpottui Fastin pudding uutuuksilla! Uusina makuina on tullut mansikka-valkosuklaa ja vanilija-mustikka, toimii erittäin hyvin kesäherkkuna ja välipalana. 😛  Ja on muuten myös nopea valmistaa, sheikkaa ja anna hyytyä n. 5 min jääkaapissa.

Fastillä on muuten kilpailu, jossa voit voittaa ikimuistoisen päivän Fastin enkelinä. Voittaja pääsee ammattilaisen stailattavaksi, ja päivään kuuluu myös tietysti valokuvausta! Kuvauksista ja studiokuvista vastaa FAST-enkeleiden ja fitnessmallien luottovalokuvaaja Mike Siren. Aika makeeta! Kannataa käydä osallistumassa 😉

http://www.fastnews.fi/2013/fast-angel-styling-competition/

Uusia tuulia on tulossa jälleen syksyllä. Ajatuksenani on varastaa lisää aikaa Personal Trainerin hommiin, sekä myös itselläni alkaa uudet mielenkiintoiset valmennuskuviot.  Niistä kerron teille myöhemmin lisää! Jos kesäkiloja on kertynyt, voit tiedustella sähköpostitse miten pääset niistä eroon  😉 

Tässä vähän omia kesäfiiliksiä! 

Kaunistautumista

Kesä21

 Päivettynyt iho on kaunis! Kesällä on ihanaa, kun voi heittää meikit nurkkaan ja pukeutumistakaan ei tarvitse sen suuremmin pohtia. Olen hurahtanut maximekkoihin, ne ovat niin mukavia, mutta silti naisellisia.

Olen laiska meikkaaja, ja siksi käynkin laittamassa ripseni ja kynteni kuosiin, jottei minun tarvitse niistä huolehtia. Täytyy sanoa että tämä paikka on arkeni ja juhlani pelastaja! 😀 Paljon treenaavilla on usein myös ongelmana se, että meikit täytyy poistaa ennen treeniä. Ihailen niitä jotka sen jaksavat tehdä, itse olen erittäin tyytyväisenä ripsieni kanssa salilla ilman meikin putsailuja tai valumisia  😀

Tulipahan taas toteutettua ideani, onnistui kyllä hyvin. Saa nähdä mitä ensi kerralla keksin…

Kesä19

Kesä17

Kampissa sijaitseva kauneushoitola Blue Lagoon on oma suosikkini. Sieltä voi kävellä aina tyytyväisenä ulos  🙂 

 Reissaamista

kesä4

 Tänä kesänä on tullut reissattua paljon ympäri Suomea! Kesällä on niin ihana istua autossa ja katsella maisemia. On tullut monesti huokaistua sitä, että Suomi on kyllä kaunis maa. Kesääni kuuluu ehdottomasti myös paljon mökkeilyä!

 

Kesä10

Tampereella säästä nauttien! Käytiin ruokailemassa ennen Danin keikkaa. Itse tosin menin tyytyväisenä saunan kautta hotellille nukkumaan. Aina ei jaksa!  :mrgreen:

 

Kesä11

 Särkänniemessa otettiin naisesta mittaa! Paukutin tietysti kaikki vastustajat  😆

 

Kesä15

 Turussa veneilemässä ja nauttimassa päivästä Gumball 3000 jengin seurassa. Päivä oli kaiken kaikkiaan ihana, jonka päättimme Hurtsin keikkaan Ruisrockissa. Kyllä tähänkin kesään mahtuu muutama festari  😛

 

Kesä5Lola rakas karvapallero mökkillä mutaisena <3

Hauskanpitoa

Kesä2

 Olemme pelailleet erilaisia kesään kuuluvia aktiviteetteja, kuten perinteistä tikanheittoa, sekä minigolffia. Olen myös innostunut tenniksestä! Sain valmistujaislahjaksi vihdoin sen tyttöjen mailan mitä olen huudellut 😉

Herkuttelua

Kesä6

 Itsetehdyt herkut on parhaita! Sain leipomisvimman keskellä yötä  😀

Kesä8

 Grilliruoan ei taritse olla epäterveellistä! Grillaa lihaa ja tee salaatti sen kaveriksi. Suurta herkkuani on myös uudet perunat. Jälkkärinä toimii esimerkiksi vesimeloni tai ananas!

 

Kesä14

 Aamiaista parvekkeella. Kiireettömät aamut ovat ihania! Ja vielä kun saa hertätä valmiiseen pöytään. Kyllä kelpaa!

 Nauttikaahan tekin kesästä, se loppuu ennen kuin huomaammekaan!

Love, E

 

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

4 vastausta artikkeliin “Elämän nautintoja”

  1. Wau minkä blogin mä löysin! Oot kyllä saanut aikaan aivan mahtavan tietopaketin tänne netin ihmeelliseen maailmaan. Jatka samalla mallilla! Jään ehdottomasti lukijaksesi.:)

    • Moikka! Kiitos paljon kommentista, pysyhän taajuuksilla 🙂 -E

  2. Moikka ja kiitos ihan parhaasta blogista! Täältä saa niin paljon hyviä vinkkejä omaan treenailuun 🙂 Musta olis kiva kuulla sun mielipide, kannattaako ensin ”miinuskaloreilla” pudottaa vähän rasvoja pois ennen kuin alkaa todella lihaksia kasvattamaan. Mulla kuitenkin on herkuttelun kanssa vielä skarppaamista, vaikka perusurheilullinen oonkin, niin kannattaisiko suoraan vaan syödä normaalisti puhdasta ja terveellistä ruokaa oman kulutuksen verran. Vai onko mahdollista kasvattaa lihasta ja pienentää ”höllyvän” määrää samaan aikaan? Tarvitaanko lihaksien kasvatukseen ja timminä pysymiseen dieetti- ja bulkkikausia? Kiitos jo etukäteen vastauksesta! 🙂

    • Moikka Elise, kiitos kommentista 🙂 Tosiaan osa vetää ”bulkin” jolloin syödään enemmän kuin kulututetaan – Tällä haetaan lihasten kasvua. On kuitenkin todistetusti mahdollista kasvattaa lihasta ja laihtua samaan aikaan. Joten bulkki ei ole välttämätön tähän tavoitteeseen pääsyyn. Itse uskon hyvään ja puhtaaseen ruokavalioon, se on näyttänyt itsellenikin tulokset. En ole vetänyt bulkkeja lihaksieni saamiseksi. Rakkenusvaihe kestää tietysti hieman pidempään ilman bulkkia. Koska kohdallasi ei ole kyse kisaamisesta, suosittelen kunnon treeniä ja hyvää ravintoa. Kyllä ne lihakset kasvavat hyvällä ja oikealla duunilla ja perus hyvällä ruokavaliolla, jossa ei tarvitse mättää kaloreita enemmän kuin jaksaisi 🙂 Toivottavasti sait edes vähän suuntaa tästä. Mitä herkkuihin tulee, jos haluat että rasvat on alhaalla, ne joudut kyllä karsimaan. Ok kunnossa on kuitenkin helppo olla vaikka välillä herkuttelisikin! Ihanaa kesää sulle ja tsemppiä hirveesti -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta