Osallistu kuvakisaan ja voita liput Solar Sound – festareille

Kilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille kisaan osallistuneille upeista ja inspiroivista kuvista! 🙂 Olen ilmoittanut voittajille sähköpostitse.

Nyt jaetaan taas lippuja teille ihanat lukijani! Tasapuolisuuden nimissä, nyt hieman eri puolelle Suomea. Solar Sound on ensimmäistä kertaa järjestettävä urbaanin ja elektroonisen musiikin nuorekas kaupunkifestivaali Seinäjoella. Koko viikonlopun kestävä festivaali on täynnä kuumia ja kovimpia  Rap, Hip Hop ja Reggae- artisteja, sekä upeita DJ:tä. Festarit järjestetään tulevana viikonloppuna 2.-3.8! Olethan siis nopea 😉

Ota mielestäsi inspiroiva kuva, jonka aiheena on treenaminen tai terveellinen ruoka. Lähetä kuva minulle MiniFitneksen Facebookiin tai sähköpostilla. Laitathan mukaan sähköpostisi, sekä kuvan otsikoksi Solar Sound- kuvakisa!

https://www.facebook.com/MiniFitness / [email protected]

esiintyjät

Esiintyjät2

 Valitsen osallistuneiden kesken 2 voittajaa ja mukaan saat ottaa myös yhden ystävän! Voittaja arvotaan torstaina ja ilmoitan voittajille sähköpostitse. Odotan innolla kuvianne!

Tarkkailehan postiasi!  😉 -E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta