Onnellisuus näkyy

Kun olet tyytyväinen eläämääsi, se välittyy myös muille ihmisille ympärilläsi. Ihmiset etsivät joskus toista ihmistä täyttämään omaa tyhjiötään, ja silloin mennään pieleen. Sinun tulisi ensiksi nauttia ihan itse omasta seurastasi, jolloin siitä voisi nauttia myös muut. Muiden ihmisten ei kuuluisi olla kokonainen palapeli, vaan se yksi puuttuva ja täydentävä palanen.

tumblr_leh39xQneg1qew6kmo1_500

Opettele ja etsi ensin oma tiesi onnellisuuteesi. Miksi esimerkiksi ihmiset kiinnostuvat sinusta silloin, kun vähiten sitä odotat? Sinkkuystäväni pohtivat usein mistä sen hyvän miehen tai naisen löytäisi. Ei sitä löydäkkään – se tulee elämääsi kun on sen aika. Silloin kun sinä olet valmis. Silloin, kun itse olet sinut oman elämäsi kanssa ja nautit siitä. Itse uskon tähän täysin. Vedät puoleesi juuri sellaisia ihmisiä, kuin itse olet…

happiness_quotes-images1

 420553_341115772592712_141248179246140_876615_142549325_n

Olen onnellisessa suhteessa, joka tosiaan tapahtui juuri näin. Odottamatta ja yllättäen.  Olin oikeasti onnellinen, yksin. Nautin aidosti ympärilläni olevista ihmisistä ja omasta seurastani. Olin rakentanut elämäni juuri sellaiseksi kuin halusinkin. Hyvä ja tasapainoinen suhde ei vie tätä pois sinulta. Oikea ihminen tuo tähän vielä vähän lisää iloa ja onnellisuutta! Koin olevani tasapainossa. Minun ei tarvinnut luopua mistään ja olin löytänyt ihmisen, joka täydensi minua. Tähän meidän jokaisen pitäisi mielestäni pyrkiä, jotta onnellisuus olisi kestävää ja aitoa. Mielestäni jokainen suhde perustuu ystävyydelle, sillä se on paljjon kestävämpää kuin mikään muu?

a-sb-random-40

life-is-2

 Vääränlaiset suhteet syövät energiasi, oikeanlainen taas antaa sitä ja saa sinun parhaat puolesi esiin. Tämä kaikki pätee myös ystävyys suhteisiin. Niidenkin kuuluisi olla tasapainossa, täytyy antaa sekä myös saada. Jos suhde on toiselta pelkkää lusikalla syöttämistä, ei siitä tule mitään. Minulla itselläni on tiivis ja pieni lähipiiri, joiden eteen olen valmis tekemään paljon. Me olemme kyllä erilaisia ihan jokainen, mutta arvostamme samaa asiaa – ystävyyttääme. Olkaa kiitollisia ihanista ihmisistä elämässänne, minun kouralliseni on paras mahdollinen. Te olette auttaneet minua löytämään oman polkuni, sekä pidätte myös minut sillä kun oma uskoni ei riitä.

rebel-wilson-2

da-mo-161

Kun elämästään nauttii aidosti, vaikuttaa se moneen asiaan – myös ulkonäköön sisäisten asioiden lisäksi. Ulkonäöstään ei ota samalla tavalla paineita, kun rakastaa itseään ja nauttii elämästä. Kun lakkaa tuijottamasta epäkohtia itsessään, voi nähdä asiat aivan eri lailla. Paino saattaakin alkaa laskemaan huomaamatta pienien muutosten vuoksi, vaikkei tämä olisikaan mitenkään tietoista toimintaa. Stressi ja turha analysoiminen  vaikuttavat kehossamme kuin jylläävä virus. Yleensä kun uskaltaa hieman höllätä omaa otettaan, sen sijaan että yrittäisi kontrolloida kaikkea, alkaakin mieluisia asioita tapahtumaan kuin itsestään. Antakaa elämän viedä! 

538998_429641253740163_1321499021_n

 

Nauttikaahan viikonlopusta ja tehkää asioita jotka tekevät juuri sinut onnelliseksi! Muistathan myös välillä kertoa niille tärkeimmille, mitä he merkitsevät sinulle…

“A good friend is a connection to life, a tie to the past, a road to the future, the key to sanity in a totally insane world.”

-E.T

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

10 vastausta artikkeliin “Onnellisuus näkyy”

  1. Tosi ihana postaus ja ihan täyttä asiaa! Samaistun täysin sun tekstiin ja mullekin kävi juuri noin parisuhteen kanssa, en sitä odottanut ja elin onnellista elämää ihan itsekseni kunnes mies astui elämään ja nyt koen olevani vielä onnellisempi. Elämä on ihanaa! Sulla on tosi kiva blogi ja nyt voisinkin hiukan tsempata ton treenauksen suhteen… Kesällä on tullut otettua aikas rennosti. Kivaa syksyn alkua sulle! 🙂

    • Kiitos Maria, ja upea kuulla 🙂 Koko syksy ja talvi aikaa tsempata! You can do it 😉 Mukavaa viikkoa! -E

    • Moikka Aino ja ihana kuulla! <3 Upeeta jengiä meillä täällä 😉 -E

  2. Onneksi Fitfashion oli nostanut tämän postin ihan erikseen tuonne Fb-sivuilleen, niin tuli huomattua. Tiedossahan nämä asiat tavallaan ovat, mutta hyvä, että joku välillä tarjoilee ne päin naamaa. Kiitos siis siitä! 🙂

    • Hauska kommentti! 😀 – ja nimenomaan, joskus asiat täytyy sanoa ”ääneen”. En tiennytkään että tämä oli nostettu esiin, joten kiitos siitäkin infosta! -E

    • Joskus asiat täytyy sanoa ääneen, parasta on kun ton asian vielä sisäistää – Niinkuin sinä selvästi! 🙂 hehe, ”ihana muija” 😀 paras heitto ikinä, kiitos näistä nauruista! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta