Outfit of the day – Camo

Kaikille on varmaan jo selvää, että pidän armeijakuosista – Ainakin  viimeistään tämän postauksen myötä. Se on kuosi, joka tulee ja menee. Kuitenkin voit luottaa siihen, että nuo vihreät, armeijaa jatkuvasti muistuttavat länttiset vaateet kannattaa säilyttää varastossa, kunnes kukka ajanmyötä taas puhkeaa! Camo-kuosi sopii iisimpään lookkiin kuin nakutettu. Mutta siitä on moneksi, sillä se toimii myös juhlana – Kunhan materiaali on hieman hienostuneempaa. Nyt hieman festarilookkia sekä viikonlopun iisiä asua.

 

camo

 

Housut – Gina Tricot

Pipo –  Caliroots, merkki New Black

Lasit – RayBan

 

 

camo11

 

Paita –  Ostettu ulkomailta, merkki Peachy

 

 

camo9

 

Shortsit – Nelly

Lippis – Union Five, merkki Rocksmith

 

camo4

 

Kengät – Union Five, merkki Vans

 

 

camo2

 

Sukat – Stadium

 

 

camo5

 

Ihanan iisiä viikonloppua rakkaat lukijani!

Love, E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta