Outfit of the day – We Got Beef

Fitness_blog

 

SNAPBACK. Tuo päähän laitettava juttu, jonka voi helposti sovittaa mukaan asuun kuin asuun. Se on asuste, mutta välillä myös vähän enemmän. Se voi olla koko asukokonaisuuden komeus! Yleensä itselläni se kuitenkin tarkoittaa sitä, että en ole jaksanut laittaa tukkaani. Ja miehille vinkkinä – Aina kun mietitte laittaisitteko snapbakin baariin vai ette, laittakaa. Ne tuo jonkilaista uskottavuutta teihin.

Joskus tämä tyyppi löytää myös osaksi sisustusta. Meidän kodin  yksi sisustuselementti on kasa näitä. Varjelkoooot jos olen vahingossa runtannut yhtä yksilöistä hieman lyttyyn joskus – Älkää kokeilko tätä kotona! Se saa ne hyvin vihaisiksi, suorastaan villeiksi. Olen pohtinut rakentavani uuteen asuntoomme oman seinän näille otuksille. Tiedättekö johonkin vaatekomeron seinälle vaikka! Pojat voisi sulkea sinne ihastelemaan tätä visuaalisesti hyvin kaunista taideteosta. Aion todella toteuttaa tämän poikien oman wall-projektin – Pakkasinkin tänään käsilaukkuuni mukaan vasaran ja nauloja.  Sinne kaappiin voisi tunkea myös kaiken muun samaan kastiin menevät ”sisustuselementit” kuten likaiset sukat ja ne hirvensarvet…

 

minifitness_blog

 

Mekko – Nike, Caliroots

Korut – Ostettu ulkomailta

Sukat – Caliroots

 

 

 

Minifitness_sportstyle

  

 

Minifitness_blog_style

 

Snapback – We Got Beef

 

Misfit_minifitness

snapback-Minifitness

-Lillikkä

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta