Loman tarpeessa

Loma. Mikä ihana tekosyy olla treenamatta ja syödä aamiaiseksi vain croisantteja ja muffinseja. Hmm, ei kuulosta minun lomaltani. Lähdemme sunnuntaina Rivieralle, ja olen vuokrannut meille myös auton. Enkä mitä tahansa autoa vaan Mersun. Enkä mitä vain Mersua vaan Smartin – Kääpiölaiffia parhaimmillaan! Miettikää kuinka helppoa parkkeeraaminen on? Ainoana miinuspuolena on tuo tavaratila. Minun pinkki matkalaukkuni. Mihin ihmeeseen sinut tungen? En tietysti Eevimäiseen tapaan pohdi sitä vielä sen enempää, katsotaan asiaa sitten kun on sen aika – Jätänkö miehen vai kallisarvoiset tavarani tien sivuun, se jää nähtäväksi. 

 

Loma_minifitness2
Kuva viime vuoden Ranskan reissulta, Nizza

 

Tosiaan, olen suunnittelut treenaavani normaaliin tapaan, sekä noudatan myös ruokavaliotani. Okei, nyt te kauhistelette siellä. En koe luopuvani mistään – Okei ehkä yhdestä jätskiannoksesta ja viinilasillisesta. Mutta mitä sitten? En usko että se laskee yhtään lomani arvoa. Voin muistella niitä upeita lenkkimaisemia ja makoilla rannalla ilman krapulaa ja koko viikon kestävää mahapömppöä. Toki tämä vaati myös hieman tarkempaa suunnittelua. Hotellit tuli valita treenipäivien mukaan, sillä salia tarvitaan kolmena päivänä. Pohdin myös ruokavalioni muutamaa haastetta…

Aamiainen

Normaalisti puuroa, marjoja ja raejuustoa – Korvaavana puuro, marjat sekä leikkeleet  

 da-mo-1417

 

tumblr_mnijsexTTm1rfwyd0o1_1280
Kuva Thug Kitchen

 

Välipala

Normaalisti rahka, appelsiini/marjoja, pähkinöitä – Korvaavana proteiinipatukka ja omena/appelsiini 

Eihän tämä lopulta niin kovin haastavaa ollut eihän? Ainkakaan siis sen suunnittelun osalta. Ehkä mielenlujuuttani koetellaan sitten siellä aamiaisbuffetissa, kun ne kuorrutetut leivokset ja pannukakut hyppivät silmilleni. Katsoin Junior Master Chef-ohjelmaa ja lähes nuolin ruutua. Eilisellä iltalenkillä tuoksui makkara – villiinnyin täysin ja juoksin vähän kovempaa kotiin syömään rakasta iltapalaani. Real-leipää ja kalkkunaleikkelettä. mmm.

Lounas ja illallinen ovat ihan perus kamaa, jota saa jokaisesta ravintolasta. Pastaa/perunaa/riisiä, kasviksia sekä lihaa. Ravintola tuo sitä mitä tilaat – Myös ilman lilluvia kastikkeita. Ravintolalistallemme ei tosin kuulu McDonalds, siellä voisi olla hieman haastavampaa. Iltapalan voi helposti duunata itse. Leipä, kasviksia ja leikkelettä – Täytyykin varmaan ostaa oma leipä messiin, sillä tuolla Ranskassa ja Italiassa taidetaan olla enemmän pullamössön perään…

 

da-mo-1321 (2)

tumblr_ml2mszAwgX1rfwyd0o1_r1_1280
Kuva Thug Kitchen

 Kaikki on siis ainoastaan kiinni siitä, mitä olet itse valmis tekemään. Oma asennoituminen, vie minua joka päivä eteenpäin. Kun olen sitoutunut johonkin, haluan myös päästä maaliin. Jokainen lomani ei todellakaan ole tällainen superfitsportsweathypetys loma. Tällä kertaa koin, että haluan tämän olevan sellainen. Uudet kokemukset odottavat! 

 Tulen  päivittelemään blogiani tilaisuuden tullen Smartin etupenkiltä (hiessä). Matkan tunnelmia pääset seuraamaan Instagramin kautta @eeviteittinen. 

Ihanaa viikonloppua tyypit <3 NICE IS NICE

LOVE, E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

4 vastausta artikkeliin “Loman tarpeessa”

  1. Mä olen ollut vuoden sisään kaksi kertaa Ranskassa ja otin kyllä aika rennosti. Tosin perusrunkoa pyrin ylläpitämään eli annosten koostumus kunnossa jne. Maitotuotteiden suhteen oli aika paljon hankalampaa kun kotona ja Saksassakin on paljon helpompaa. Rahkaa tuli kyllä oikeasti ikävä ja sitä on hankala löytää. Sellaista valmistetta söin kun Fjord, mutta sekään ei tainnut olla makroiltaan ihan paras. Saksasta löytyy helpolla raejuustoakin (oli vain vähän happamampaa), mutta Ranskasta en onnistunut löytämään sitäkään. Onneksi vihannes ja hedelmäosastot on ihania ja siellä on varmasti vielä kautta kivasti jäljellä ja kannattaa ehdottomasti tutustua ruokakauppojen luomuosastoihin. Leivissä löytyy ihan hyvin vaihtoehtoja. Täytyy muistaa, että kyseessä on kulinarismin huippumaa ja valikoimatkin on sen mukaisia 😉

    • Moi Maiju ja kiitos ihan superisti näistä sun vinkeistä 🙂 Tulee tarpeeseen! Menen mielenkiinnolla tutkimaan, mitä heillä on tarjota – Luovuutta täytyy varmasti hieman käyttää. Ihanaa viikonloppua sulle -E

  2. Vähäks siistit noi dollarikynnet! Hei voitko kertoo vähän sun kiristelystä tai siitä ylipäänsä, ruokapuolen osaan käsitellä mutta mites treenit? Noin niinkun yksinkertaistettuna, niin tulisko vaan puuskuttaa eteenpäin business as usual ja antaa ruokavalion tehdä muutokset kehoon vai tuleeko treenin määrään ja intensiteettiin tehdä jotain muutoksia? Ei jaksais hinkuttaa mitään 4×25 + sitä mysteeristä aamuaerobista.

    • Moikka Mikaela, noi asiathan on tosiaan ksilöllisiä ja tohon ei voi vastata millään suoralla kaavalla 🙂 Mutta tosiaan tää mun ”kroppa shokki” vaati lähinnä ainoastaan ruokavalion optimointia ilman ”löysiä päiviä” ja teeniä muutettiin täysin. Vähennettiin määriä, panostetaan laatuun ja vaihteluun, sekä koko kropan treeniin. Se siitä syystä, että olin hakannut aikaisemmin nelijakoista. Ärsykettä muutettiin, ja kohta on uuden treenirytmin vuoro. Ja tottakai ne tankkailupäivätkin tulee vielä sieltä takaisin, mutta tähän 2 kk niitä ei kuulunut 🙂 ps. mulla ei oo yhtään aamuaeroa 😉 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta