Kosmetiikan lumoissa

Helsinki day spa_Minifitness
Kuva lainattu, Helsinki Day Spa

 Aamuni alkoi mukavasti kävellessäni uudessa punaisessa villakangastakissani pressitilaisuuteen Helsinki Day Spahan. Olin tyttöjen mökkiviikonlopun innoittamana kiinnostunut omasta ihonhoidostani astetta enemmän. Mökillä teimme työttöjen kanssa ihania kasvohoitoja ja tunsin kuinka se teki hyvää iholleni – Se myös näkyi kasvoiltani! Aamulla silittelin ekstaasissa ihan ”uusia” kasvojani – Ne olivat kovin sileät ja pehmeät. Olen todella untuvikko (lue laiska) ihonhuoltaja. Pesen meikit iltaisin meikinpoistoaineella, jonka jälkeen levitän Nivean perus rasvaa  kasvoille ja kaulalle. Sen jälkeen kömmin sänkyyn ja muussaan naamani untuviin ja hetkessä lakanat on rasvattu – Ihoni sen sijaan ei. 

Sain ihanalta Julialta Lumenen voiteen, josta olen pitänyt paljon. Sen imeytyvyys on aivan eri luokkaa, sekä jättää ihoni todella sileäksi. Olen vallan ihastunut minulle täysin uuteen ja viehättävään rasvamaailmaan! Luulen että ihoni on myös hyvin kiitollinen nyt, sekä tulevaisuudessa. Eevi mummo kiittäisi.

 

lumene_yövfoide_minifitness
Kuva lainattu, Lumene

 

Söimme aamiaista ja ihastelimme miljöötä – Huone on valkoinen, vanha ja kaunis. Ilmapiiri Helsinki Day Spassa oli harmoninen ja seesteinen. Henkilökunta oli ystävällistä ja loivat tilaisuuteen iloisen ja lämpimän ilmapiirin. Olin jo onnistunut kaatamaan lattialle puoli litraa maitoa ja tunsin itseni todella kömpelöksi. Onneksi ystäväni Sharon saapui yllätyksekseni paikalle, olin hänen turvasta kovin onnellinen. Meille esiteltiin DMK Danné-uutuusvoide ikääntymisen merkkejä vastaan – Olimme aikaamme edellä, sillä olimme varmasti nuorimmat paikalla olijat (woop).  Tuotteesta oli kohistu etukäteen paljon – Sen luvattiin olevan mullistava uutuus, joka pelastaisi meidät jokaisen rupsahtamiselta. Saatan jopa uskoa siihen ihan vaan tämän tuotteen kehittelijän vuoksi – Mies oli 70-vuotias ja hänellä kasvoi päässään enemmän karvaa kuin minulla ikinä! Myös iho oli kuulas ja pehmeän näköinen, sellainen mitä et olettaisi miehellä ikinä olevan. Herra Danné Montague-King kertoi ettei se ollut peruukki. Mutta ei sanaakaan siitä, onko hän käynyt kenties terävän veitsen alla vai lillunut pelkästään kehittämissään luksusrasvoissa. Sen haluaisin todella tietää…

 

dmk-transgenesis
Kuva lainattu DMK:lta

 

 Jos jokin rasva pitää omat riippuleukani ja polvissa roikkuvat silmäpussini loitolla, maksan siitä mitä vain! Se oli ajatukseni kun tuijottelin tuota hassua miestä ja presentaatiota, joka oli täynnä outoja sanoja. Tuo mies varmaan ui kotonaan DMK-Danné altaassa, sillä hänellä ei ollut rypyn ryppyä! Tuijotin sitä höpöttävää, kaunista miestä typerä hymy kasvoillani (näin mielessäni vain sen altaan, jossa se ui Speedoissaan).

Tilaisuuden päätyttyä, minut oli myyty taivaaseen (olenpa helppo). Kunnes joku yleisöstä osasi esittää sen meille tärkeimmän kysymyksen ”paljonko tämä rasvapurkki sitten maksaa, kun painotat meille sen olevan niin koin kallis?” Mies oli tosiaan aikaisemmin puhunut kuinka laulajat Cher ja Pink, sekä Beverly Hilssin blondit miljonäärit ovat hulluna tähän tuotteeseen. Sepä kiva, entäpä me tavalliset tallaajat sitten? Purkin hinta oli 250 euroa. Nämä rypyt tulevat kovin kalliiksi meille naiset! Mutta olemmeko kuitenkin valmiita panostamaan ihonhoitoomme, jos vältymme noilta rutuilta ja näytämme hyviltä vielä 70-vuotiaina? 

DMK3
Kuva lainattu DMK:lta

 Miten tämä rasva sitten toimii? No tämä mies höpötti niin paljon Norjalaisista kalastajista ja niistä blondeista Beverly Hilssin naikkosista, että joitakin seikkoja saattoi mennä minulta hieman ohi. Kuitenkin voiteessa on punaisen kaviaarin entsyymejä – Kaikkihan missä on kaviaaria on pakko olla sairaan hyvää? Vähän sama asia kuin shampanja.  Ihan sama siis onko se syötävää vai iholle levitettävää mönjää. Tämän rasvan luvattiin tekevän ihosta taas nuorekas, sekä myös ehkäisevän vanhenemista. Sain mukaani pienen purkin tätä ihmerasvaa – Jännityksellä odotan mihin lookkiin kasvoni tämän käytön jälkeen muuttuvat. Tuleeko minusta Cher vai toivottavasti vain entistä ehompi minä 😉

 

 

DMK_Minifitness_esite

 

Tutkin mielenkiinnolla mukaani saamiani esitteitä sekä nettisivuja -Tuotemerkki vaikuttaa erittäin laadukkaalta. Se on ollut myös pitkään markkinoilla, joten tuotevalikoima on myös todella laaja. Heiltä löytyy tuotteita kaiken ikäisille, rasvoista meikkeihin. He ovat kehittäneet tuotteensa erilaisten ihon tarpeisiin, kuten akneen – Heiltä löytyy siis varmasti jokaiselle sopiva tuote.

Danné tuotemerkki saa silmissäni kyllä uskottauutta tuotteidensa toimivuuden puolesta – Ainakin jos testihenkilöitä ja kuvia on uskominen. Hinta sen sijaan jättää toivomisen varaa.

 Varsinkin kun urheilee paljon, iho ja hiukset joutuvat kovemmalle rasitukselle. Iho hikoilee enemmän, sekä suihkussa joutuu lotraamaan useammin. Varsinkin siis meidän hikoilevien possujen tulisi muistaa ihon riittävä ja oikeanlainen kosteutus ja hoito.  Tämä oli itselleni aikamoinen potkaisu suoraan takaraivoon. Tässä oma pikku projektini tälle syksylle  🙂

 

DMK_minifitness_Helsinkidayspa

 

 Päiväni jatkui vielä kynsihuollon ja ripsihuollon merkeissä (naisen elämä on rankkaa) Blue Lagoonissa. Minulla on aina yhtä hulluja ideoita kynsieni suhteen, sillä se on ainoa ehosteeni hyvin usein. Koska olin niin hitsin tyttömäisellä päällä kaiken tämän rasvassa lillumisen jälkeen, halusin pitsikynnet. Nehän minä sain – Kiitos taitavan Sinin, joka on aina avoin ideoilleni. Aivan upeat ja todella naiselliset pikku tikarit, mitäs tykkäätte?  😛

 

Nails_minifitness_Blue Lagoon

 

Ottakaa tänä viikonloppuna aikaa itsellenne ja hemmotelkaa ihoanne! Tehkää tyttöjen kanssa kasvohoitoja ja hoitakaa kynsiänne. Yhteinen tekeminen on piristävää ja samalla oma ulkonäkökin kohenee <3 Ihanan rentouttavaa viikonloppua -E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta