Se yksi & ainoa kaveri

Jäätelö. Tuo oma suosikkini kaikista herkuista – Kaipaan sinua jo kovin. Olen aikaisemmin kirjoittanut Kolmen Kaverin jäätelöstä ja kertonut miksi se erottuu edukseen kaikista muista jäätelöaltaassa nököttävistä värikkäistä, kutsuvista paketeista. Voit lukea sen täältä. Jos et ole ehtinyt vielä maistaa tätä ihanuutta, olet jäänyt paljosta paitsi! Se on aitoa jäätelöä niin raaka-aineiden, kuin makunsakin puolesta. Tämä oranssi paketti on sitä samaa tavaraa, jota tekisin kotona itse – Toki näin säästyn kaikelta tuolta vaivalta, kun haen sitä kaupasta. Kuvitelkaa mitä siitä tulisi jos omistaisin jäätelökoneen? Kuulisin sen kuiskailevan joka ilta. Joten ei, en voisi hankkia sellaista kotiin. 

 

Syksy 1 183

 

 Tiedättehän kuinka leffoissa tytöt lusikoivat jäätelöä suoraan purkista kaikkiin mahdollisiin tunteenpurkauksiin? Se on niin monia hetkiä varten! Pidimme lauantaina työttöjen iltaa, johon kuuluu aina tietysti hieman herkuttelua. Nautimme leffasta ja maistelimme Kolmen Kaverin uutuusmakua mustaherukka-appelsiinia. Eikö kuulostakin villiltä yhdistelmältä? Sitä se myös oli, mutta pidin siitä. Valitettavasti en voinut kuin maistaa yhden nökäreen, sillä sokerittomista kahdesta kuukaudestani on vielä muutama viikko jäljellä (kiva tietää mitä pakkasessa odottaa). Onneksi minulla oli kylässä muita maistelijoita – Ihania, kauniita naisia! Makuraadin mielestä jäätelön aito maku oli jälleen kohdallaan, osa piti siitä ettei maku ollut niin kovin makea. 

 

Syksy 1 169

 

 Makuraadin kommentit

”Selkeästi aidoin ja marjasin maku mitä olen syönyt.  Ihanan pehmeä ja kermainen koostumus, joka yllätti positiivisesti. Tulen varmasti testaamaan muitakin makuja” 

 

””Ihanan täyteläinen ja kermainen maku. Appelsiini maistui aika voimakkaasti, mutta toi kivasti pirteyttä jäätelöön”

 

 ”kaikki aiemmat Kolmen Kaverin maut ovat olleet älyttömän hyviä, mutta tämä kombinaatio ei ollut tällaisen sokerihirmun makuun tarpeeksi makea. Kaipaisi kylkeen jotakin leivosta täydentämään kokonaisuutta”

 

 ”Mielestäni osassa Kolmen Kaverin jäätelöistä on hieman sorbettimainen koostumus, josta en kauheasti itse pidä. Tässä koostumus oli erilainen ja makuyhistelmä toimi mielestäni todella hyvin. Ihanaa että tämä ei ole niin makeakaan”

 

Syksy 1 192

 

 Maku oli tosiaan erilainen. Se oli raikas ja hieman jopa kirpsakka – Saatoit maistaa kielenpäässä aidon mustaherukan ja appelsiinin. Nämä maut kietoutuivat yllättävällä tavalla yhdeksi, vaikka kumpikaan ei ole järin makea yksilö. Koostumus oli jälleen ihana – Pehmeä ja kermainen. Todella raikas ja kevyt, joten tämän voisi hyvin yhdistää makean kakun kylkeen ja tarjota illallisen päätteeksi. Sopii varsinkin herkkusuille, jotka pitävät hieman kirpsakasta mausta. Oma suosikkini on kyllä mustikka-kardemumma, sillä pidän sen yllättävyydestä ja makeudesta! Kardemumma tuo mieleeni äidin leipomat pullat. Hyvänä kakkosena tulee  vadelma-valkosuklaa – Rakastan kaikkea missä on valkosuklaata! Can’t help it…

Kolmen Kaverin jäätelöä myydään lähinnä täällä pääkaupunkiseudulla, mutta jakelua tullaan kuulemma laajentamaan myös Hankoon ja Loviisaan! Voit kurkata myyntipaikat täältä

Voisin mielelläni antaa heille uusia makuehdotuksia!  Miltä kuulostaisi kookos ja sitruuna? Tai joku ihana suklaa ja päärynä. Omena ja kinuski. Hei alan seota täällä kun vaan pohdinkin näitä  😀

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!  😉 -E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

8 vastausta artikkeliin “Se yksi & ainoa kaveri”

  1. Meilläkin syödään nykyisin tätä jädee, aivan parasta ja hyvällä omallatunnolla lapsellekin annan! 😉 NAM!

  2. Huh, luojan kiitos, että asun Kuopiossa, eikä meillä myydä noita jätskejä ja dieetti voi jatkua suunnitelmien mukaan;) tän ja ton toisen postauksen perusteella on nimittäin aikamoista herkkua!:P

    • Moi Gemma, kiitos että mainitsit! Tilanne pitäisi olla nyt korjattu <3 -E

  3. Heips! Ensiks pakko kehua sun blogias, ehkä paras kaikista!! Kirjotat tärkeistä asioista hyvin, mutta on ihanaa myös välillä nähdä sun mageita asu-kuvia, upeennäkönen oot!! Tota jäätelöö ei täältä päin valitettavasti saa, osaisitko suositella jotain muuta? Mitä mieltå oot esim ben&jerrys tai pappagallo jätskeistä?
    Mahtavaaa syksyä sulle ja jatka samaan malliin :):)

    • Moikka ja kiitos kovasti palautteesta 🙂 Hyvä saada palautetta teiltä juurikin noiden juttujen suhteen – Mistä tykkäätte ja mistä ette. Asukuvat ovat siis tulleet jäädäkseen 😉 Mun omasta mielstäni noi molemmat sun mainitsemat on myös hyviä vaihtoehetoja, tykkään itekin niistä. Ihanaa syksyä sulle <3 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta