Outfit of the day – Easy Sunday

Syksyn pukeutuminen voi olla välillä erityisen haastavaa. On liian kylmä nahkatakissa, mutta liian kuuma toppatakissa. Etsin takkia, joka olisi näiden välimaastosta – Lopulta se kuuli kärsivän huutoni. Se palvelee minua erittäin hyvin nyt syksyllä, mutta varmasti myös keväällä – Siinä on irrotettava karvaliivi sisällä! Hihat ovat mustaa nahkaa ja muuten väri on ihana oliivi – Sopii siis melkein kaiken kanssa. Huppu oli myös ihan pakko olla, jotta sen alle voi sateen tullen piiloutua. Rentous ja tyylikkyys kohtaavat tässä takissa mielestäni oikein kivasti.

 

Syksy 1 336

 

Takki – Zara

Housut – Only

Kaulahuivi – H&M

 

Syksy 1 244

 

Lasit – RayBan

Paita – Ostettu Italiasta

 

Syksy 1 243

 

 

Syksy 1 222

 

Lolalla ja minulla oli hyvin rentouttava sunnuntai iltapäivä <3 Lukuvinkkinä kaikille suosittelen lukemaan Zlatanin – Vaikka ei jalkapallosta mitään tietäisikään. Siinä on paljon hyviä ohjeita elämään meille kaikille. Oikea elämänasenne ja määrätietoisuus, ovat kirjan kaksi kultaista avainta. Go Zlatan.

Lukutoukka ja syyspalelija, E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

4 vastausta artikkeliin “Outfit of the day – Easy Sunday”

  1. Oijh, ihana asu! Mut mistä noi KENGÄT on? Ei kovin hyvin kyllä näy niitä, mut jos ne on sellaset kun luulen, ni ne on aika mageet 😉

    • Laura suosittelen! Mä itse en välitä jalkapallosta, mutta toi kirja on hyvä 😉 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta