Messuja ja ihania naisia

 I love me-messut. Lauantai ja kourallinen ihania naisia. Mikään ei voisi mennä pieleen. Tämä päivä oli pyhitetty meille ja meidän yhteiselle ajallemme. Päivä oli ihana ja rentouttava – Näitä pitäisi olla paljon enemmän! Messujen tarjonta oli jälleen hyvin kattava ja mielenkiintoinen. Keskittymistä saattasi haitata neitien viinihimot, jotka tyydytettiin myöhemmin illalla Sushibaarissa. Pyörimme lähinnä kuin päättömät kanat ilman minkäänlaista suunnitelmaa ja hihittelimme kaikelle. Mielestämme parasta antia löytyi kauneus ja terveys-osastoilta, jossa kävimme Cocovin pisteellä nauttimassa ihanat smoothiet. Itse jäin kiinni Puhdistamon ja Biozellin pisteille hypistelemään ja tutkailemaan kaikkea uutta. Messuilta jäi käteen paljon hyvää oloa, ihania muistoja ja naurua. Se oli täydellinen työttöjenpäivä. 

Sain perjantaina myös pikku yllärin valmentajaltani sähköpostiini – Tankkauspäivät! Päätimme ottaa tähän väliin hieman hiilarivarastojen tankkauilua ja pidentää tämän jälkeen vielä 3 viikolla rasvojen tiputtelua. Lähinnä noiden muutamien takapakkien vuoksi. Nyt tiukka loppukiri vielä tähän loppuun – Ettei vaan liian helpolla pääsisi! Tämä oli hyvä ja tarpeellinen siirto – Eikä olisi voinut parempaan saumaan tulla.  Nyt on virtaa ja motivaatiota taas kuin pienessä kääpiökylässä!!  😆

Syksy3 150

 

Syksy3 160

 

Syksy3 161

 

Syksy3 163

 

Syksy3 167

 

 

Syksy3 230

 

Syksy3 236

 

Syksy3 241

 

Friends_minifitness_love_messut

 

 

Syksy3 247

 

Syksy3 269

 

Syksy3 249

 

Toivottavasti muillakin oli antoisat messut! Minulla oli masu täynnä päivän päätteeksi ja olin kovin kiitollinen kaikesta mitä minulla on. Sekä myös kaikesta, mitä olen tässä elämässä jo saanut kokea. Kannattaa joskus iltaisin pohtia näitä elämän tärkeitä juttuja, ihan oikeasti 😉 (Kiitos sokerihumalalalle) Kiitos ystäville, teette elämästä niin paljon suurempaa! Muutama juttu vielä ystävyydestä…

 

muhammad-ali-quote-on-friendship_minifitness

 

ralph-waldo-emerson-quote-on-friendship_minifitness

 quote-on-friendship_minifitness

 virginia-woolf-quote-on-friendship_minifitness

 

Love your friends. Be happy. Enjoy life. 

– Eskimo

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

2 vastausta artikkeliin “Messuja ja ihania naisia”

  1. Messut oli kyllä ihan huiput! Oispa ollu hauska törmätä suhun siellä, mutta ehkä ens kerralla sitten 😛

    • Moi Aino, yritin etsiskellä siellä muita Fitfashionlaisia mutta eipä osunut silmään :/ Toivottavasti ens kerralla onnaa! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta