Outfit of the day – No1

Syksy3 176

 

Kurkataanpa messupäivän asua, joka oli rento, nahkainen ja musta – Niin minua! Asun kuitenkin kruunasi jälleen tuo paljon puhuttu snapback. Nopea lähtö kotoa ei näkynyt muille, sillä snäppis pelasti jälleen huonon hiuspäiväni. 

Messuilla pohdiskelin itsekseni, eikö osa tytöistä keksinyt mitään muuta mukavaa päällensä, kuin treenitrikoot ja Better Bodiesin hupparin? For real? Onhan ne treenivaatteet mukavia, mutta ei niitä nyt ihan joka paikassa tarvitsisi pitää. Kyllä meille naisille on muitakin vaatteita, jotka tuntuvat mukavilta ja tuovat ne teidän pakarat esiin. Ei siihen tarvita mitään Ed Hardy jäljitelmää kaikkine glittereineen ja upeine fontteineen. Minä olen kyllä niin NIKE-kamaa. 

 

Syksy3 177

Snapback – Vintage Frames

 

Syksy3 183

 

Syksy3 188

 Kengät – Michael Kors

 

Syksy3 192

Pitkähihainen – BikBok

Housut – Only

 

Syksy3 205

 Ristikoru – GT

Tebiankoru – Tebian Finland Design

 

Syksy3 218

Reppu – White Moment

Takki – GT

-Eepi 

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

2 vastausta artikkeliin “Outfit of the day – No1”

  1. Heip! Olet kyllä mainio kirjottaja ja erityisesti sinun monipuoliset treenitekstit ovat ihan mahtavia! Olet kyllä kunnon ammattilainen ja sen kyllä huomaa… Sainkin hyvät vinkit sulta foam rollerin käyttöön, kiitos! Teen itse raskasta työtä sairaiden lasten kanssa ja sun blogi on yksi lemppari blogeista, arjen piristäjä!
    Kivaa syksyä sinulle 🙂

    • Heips Jonna ja kiitos kovasti <3 Upea juttu, että siitä oli tosissaan hyötyä, eikun rullailemaan! Tsemppikset ja ihanaa viikonloppua -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta