Boulevard Social – Tankkauspäivä 1

 Tankkauspäivät. Ahh tätä oli odotettu. 

Olimme viime viikolla juhlistamassa tärkeää merkkipäivää. Menimme Boulevard Socialiin dinnerille, sillä olen pitänyt aina paikan tunnelmasta, palvelusta ja tietysti ruoasta. Tilasimme valmiin menun, sillä heillä siinä on juuri sopivasti kaikkea – Ei liikaa, tai liian vähän. Ravintola on keskittynyt Välimeren ympäristön makuihin, ja he ovat onnistuneet tässä konseptissaan mielestäni täydellisesti. 

 

Syksy3 065

 

Syksy3 060

 

Tämä oli ensimmäinen tankkauspäivä kuukausiin. Päivä oli noudattanut muuten normaalia linjaa ruokien suhteen, mutta illalla oli herkuttelun aika! Illallisen lisäksi illalla taisi upota muutama pala tummaa suklaata ja kuoharia. Ei siis mitään älyttömyyksiä todellakaan, vatsani tuntui puristuvan kasaan jo näistä. 

 

Syksy3 091

 

Syksy3 071

 

Syksy3 075

 

Syksy3 074

 

Syksy3 077

 

Syksy3 082

 

Kotona oli pakko testata uutta Sing Staria – Hypittiin ihan fiiliksissä ja tampattiin. Meno oli aika hysteeristä  :mrgreen: Ilta oli hauska ja mieleenpainuva. Tämän tankkauspäivän muistan varmasti aina! Luulen myös, että meillä kaikilla on vähän erilaiset tankkauspäivät – Joillekin se tarkoittaa saavillista, toisille riittää ämpäri.

 

Syksy3 098

 
”Champagne is the only wine that leaves a woman beautiful after drinking it”

 -E  😉

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta