Virkistävä tuttavuus – Kookosvesi

Syksy 4 020

 

Törmäsin eräässä tapaamisessa kookosjuomaan, joka yllätti minut positiivisesti. En ole aiemmin pitänyt kauheasti kookosvesistä, mutta tämä oli mielestäni hyvää! Join ensimmäistä kertaa ikinä luonnon omaa kookosvettä viime tammikuussa Filippiinien lomallamme. Tiedättekö mistä kauhuni kookokseen on peräisin? Bounty-suklaapatukoista. En pitänyt niistä lainkaan pienenä, joten kookos ei ole oikein ollut suosikkini sen makukokemuksen jälkeen. Filippiineillä sain kuitenkin alkusykäyksen kookoksen maailmaan ja nyt pidän siitä <3 Voisin tunkea sitä kaikkeen. Taas tuli huomattua, että kaikkea kannattaa maistaa ainakin kahdesti…

 

Filippiinit_kookosvesi_Minifitness

 

Miksi kookosvesi on hyvää kehollesi?

Kookosvesi on äärimmäisen terveellistä kulauteltavaa, sekä myös virkistävää! Kookosvesi puhdistaa elimistöä, sekä tukee maksan ja munuaisten toimintaa. Se myös palauttaa ihanteellisella tavalla kehon nestetasapainoa, joten siksi sitä suositellaankin nautittavaksi urheilusuoritusten jälkeen. Kookosvesi sisältää runsaasti kalsiumia, kaliumia, nautriumia, fosforia ja magnesiumia! Juokaa siis ystävät mieluummin kookosvettä mehujen ja limujen sijaan – Säästätte hammaskiillettä sekä terveyttä  😉

 

Minifitess_kookosvesi_Chi

 

Näitä kookosvesiä löytyy tosiaan monia eri makuja, joista jokaisesta löytyy kookosveden tunnetut hyvät ominaisuudet. Plussana  raikas hedelmäinen vivahde, joka on kuitenkin sopivan mieto. Olen löytänyt näitä muutamista ruokakaupoista, sekä luontaistuotekaupoista. Näissä on parasta se, ettei niihin ole lisätty lainkaan sokeria, sekä se on luonnollista!  Tomii super hyvin näin dietillä ollessakin. Kookosvesi on kyllä parasta nauttia  jääkylmänä.

Ravintosisältö per/100ml
Energia Kcal: 10
Proteiini: 0
Rasva: 0
Hiilihydraatti: 2,4
Sokeri: 1,7
Kuitu: 0,5

Kivennäisaineet per/100ml
Kalium: 210mg
Magnesium: 12mg
Kalsium: 21mg

 

filippinit_minifitness

 

 Oikein rentouttavaa viikonloppua! -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

4 vastausta artikkeliin “Virkistävä tuttavuus – Kookosvesi”

  1. Nämä kookosvedet on kyllä tosi hyviä! Maistoin näitä ensimmäisen kerran erään todella hikisen ja kuuman hellepäivän päätteeksi, enkä voinut uskoa miten virkistyneen olon yksi pieni juoma voi saada aikaiseksi. Oikein tunsin kuinka raikas olo virtasi suonia pitkin kehon joka kolkkaan ja nuutunut olo oli enää muisto vaan.

    • Oi kuulostaa hyvältä! Kuumuus tekee kyllä tehtävänsä 😉 -E

  2. Mulla on ihan samat yökötykset kookokseen Bountystä, yäk. Jostain syystä kuitenkin muuten rrrrrakastan kookoksen tuoksua. Pesuaineet, aurinkorasvat, huulikiillot ym <3

    Kookosvesi kuulostaa tosi hyvälle, voisin tykätä. Pitää kokeilla itsekin!

    http://musclefetish.blogspot.fi/

    • Ollaan siis samassa veneessä tuon suhteen 😉 Minäkin itseasiassa pidän paljon kookoksen tuoksusta! Kokeile ihmeessä, se on todella erilainen makuelämys 🙂 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta