Terveellinen vaihtoehto hillolle

Löysin hillohyllystä jotakin jännittävää – Se oli terveellistä ja aitoa marjaa, ilman mitään lisättyä shaibaa. Tiedättehän kun välillä tekisi mieli laittaa siihen aamupuuroon jotakin muuta, kuin aina niitä marjoja? No nyt olen löytänyt mainion vaihtoehdon, jota voin laittaa viikonloppuaamuisin ja leikkiä sen olevan mansikkahilloklöntti.  Puuroon enkä rahkaan osaa kuitenkaan kyllästyä, joten täytyy tuunata tätä kuorrutusta sen sijaan. Tämä on siis täysin makeuttamaton, eikä näihin ole lisätty lainkaan  sokeria. ISONA plussana myös se, että nämä ovat täysin  lisä- ja säilöntäaineettomia – Love this!!

Ruokasetit 048

Energiaa 300 kJ (71 kcal),
Proteiinia 1,3 g,
Rasvaa 0 g,
Hiilihydraattia 15,0 g,
Kuitua 1,5 g.
Makeuttamaton, ei lisättyä sokeria, lisä- ja säilöntäaineeton

Ruokasetit 065

Energiaa 133 kJ (32 kcal),
Proteiinia 0,9 g,
Rasvaa 0,2 g,
Kuitua 1,0 g,
Hiilihydraattia 12,8 g.
Makeuttamaton, ei lisättyä sokeria, lisä- ja säilöntäaineeton

 

Tätähän voi siis käyttää kauhean moneen juttuun keittiössä! Puuroon, rahkaan, smoothien nesteenä ja leivonnassa. Makujakin oli monia, osa oli tehty hedelmistä ja osa marjoista. Olen aina vihannut noita litran mehukeittoja, joten tuumasin tuossa, että tämähän korvaa myös sen litkun. 

 

Bonne_Minifitness_terveellisyys

 

Ruokasetit 051

 

Bonne_minifitness 001

 

Kyllähän näitä vaihtoehtoja löytyy, kun vain osaa etsiä  😉 Odotan innolla seuraavaa leipomispäivää! Aion tehdä jotain super kamaa tästä. Mielessäni on heti ensimmäisenä protskuletut ja mansikkasose! aaaaaa.

Ruokaintoilija, E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

6 vastausta artikkeliin “Terveellinen vaihtoehto hillolle”

  1. Wau! Minä olen myös etsinyt jotain puuron muutakin laitettavaa kuin marjat. Hilloa voisi muuten laittaa, mutta se on niijn älkömakeaa että ei kiitos! Löytyispä tätä meidänkin lähikaupasta (vaikka vähän epäilen sitä koska asun niin korvessa kun ihminen voi asua). Mutta kiitos kun esittelit tämän mahtavan marjasoseen. 😀

    • Moikka, hienoa kuulla että muutkin ovat olleet samalla asialla 🙂 Löysin itse näitä ihan meidän Alepasta ja S-marketista, joten kannattaa käydä kurkkailemassa -E

  2. Kiitos Eevi ihanan piristävästä vinkistä. Laitoin puuroon ja hyvää oli! 🙂

    • Moi Emmi, ihana kuulla että sait uuden vinkin 😉 Oon ihan hullaantunut noihin! -E

  3. Mä fiilistelin näitä jo kerran S-marketissa, mutten vielä ostanut. Ovatko en suht paksuja vai enemmän mehukeittomaisia? Aivan loistava juttu puuron joukkoon – takuuvarmasti hankin kunhan kerkeän! 🙂

    • Moikka Jossu! Noi marjasoseet on enemmän juoksevia, kun taas hedelmäsoseet on tiukempaa tavaraa 😉 Oon kokeillut omenan, mangon ja vadelman. Nää on ollu super hyviä ainakin. Juurikin tässä syön aamupuuroa omenasoseen kera 🙂 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta