Brunssi

Rakastan aamiaista. Viikonloppuisin parasta antia ovat kiireettömät aamut, jolloin saatan kömpiä kahvikupin kanssa viltin alle lukemaan. Eilen oli spesiaali sunnuntai kahdesta syystä. Koko perhe oli kasassa, sekä meikäläisen kiristelykausi oli ohitse. Tämä oli harvinaista herkkua, joten olikin oivallinen hetki hieman heittää kiitosta kropalle ja mielelle – Mikä siis voisikaan olla parempaa, kuin kiireetön brunssi. Yritimme tietysti ensin päästä helpommalla ja suuntasimmekin Yobottin brunssille – Siellä oli liikaa tungosta, joten otimme mukaan vain jugurttijäätelöt. Kaupan kautta kotiin, eikä siinä vierähtänytkään kuin 20 minuuttia ja istuimme katetussa pöydässä tyytyväisinä! Kyllä maistui pitkästä aikaa. Olemme hulluina brunsseihin. Onneksi en omista isompaa vatsaa.

Food_Minifitness 015

 Yobot, Runeberginkatu 54

 

Food_Minifitness 012

 Frozen Yogurt on terveellisempi ja kevyempi vaihtoehto jäätelölle! Tykkään tosi paljon sen mausta ja raikkaudesta. Laitoin päälle kuivattuja hedelmiä, kookosrouhetta ja raakasuklaata. Valikoimaan kaipasin lisää tuoreita hedelmiä ja marjoja – Karkkia ja keksiä oli kyllä vaikka minkälaista.

 

Food_Minifitness 011

 

Brunssi kotona

 

Food_Minifitness 017

Himoittiin tuorejuustoa koko aamu. Duunattiin oma mix -Vähän ruohosipulia, mausteita, ruususuolaa ja maustamatonta tuorejuustoa! Leivän väliin super bueno.

 

Food_Minifitness 027

 

Food_Minifitness 022

 

Food_Minifitness 024

 

Food_Minifitness 026

 

Food_Minifitness 032

 

Uusia vinkkejä tulossa taas pian!   😛

-Eepi

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

2 vastausta artikkeliin “Brunssi”

  1. Vanha kunnon nakkimunakas 😀 nam! Mä aion käydä kans testaa ton yobotin joskus, ku se on melkein kulman takan!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta