Vähän parempi aamu

Minifitness_hemmottelua_Helsinkidayspa 037

 Heräsin väsyneenä. Tuijotin hetken tyhjyyteen ja kömmin hataroiden ylös. Aivojeni vihdoin käynnistyttyä muistin, että tänä aamuna olisikin luvassa jotain ihanaa – Kasvohoito Helsinki Day Spassa. Ajatuksenani oli tosiaan makoilla tunti nauttien ja ehkä vähän salaa nukkuenkin. Tällaiselle kiireiselle ihmiselle nämä hetket ovat niin kovin nautinnollisia ja tärkeitä. 

Helsinki Day Spahan oli ihana astua sisään. Tunnelma oli lämmin, rauhallinen ja kutsuva. Peilikuvani näytti todella ryytyneeltä ja väsyneeltä – Toivoin tämän hoidon tekevän ihmeitä. Saavuimme edellisenä iltana risteilyltä – Matka oli tosiaan verottanut omia yöuniani ja energiaani. Kello oli 8 ja töpöttelin pehmoisissa tossuissa ja isossa kylpytakissa hoitohuoneeseen peittojen alle. Havahduin muutamaan otteeseen juuri kun olin kipuamassa unirajan yli. Tiedättekö kuinka nautinnollista voi olla se, kun joku lääppii kasvojasi? Luulin, että hiusten harjaus olisi ollut se siistein juttu…

Minifitness_hemmottelua_Helsinkidayspa 009

Laivalla…

Minifitness_hemmottelua_Helsinkidayspa 022

 Aamulla Helsinki Day Spassa…

 Minulle oli varattu Danné-kasvohoito, joka oli hieman erilainen kuin yleensä kasvohoidot ovat. Kuvailisin sitä muumioitumiseksi – Olo oli varmasti sellainen, mikä se tulee olemaan kun olen 100-vuotias. Ihoa kiristää, näytän kurttuiselta ja harmaalta. Ei hätää, sillä näytin tältä vain 45 minuuttia, kun hoito vaikutti kasvoillani. Tuossa ajassa olimme saaneet nostettua ihon alle painuneet solut takaisin ihon pinnalle. Tämän vaikutus kestää noin viikon, joten kasvoja tulisikin hoitaa ammattilaisella useammin. Hoitojen tarve riippuu paljon omasta ihotyypistä, itselleni riittää kun käyn hoidettavana 2 kk välein.

Kasvoni olivat kutistuneet muutaman koon, olin varma siitä. Toivoin niiden jämähtävän siihen asentoon. Puheeni oli pelkkää muminaa. Olo oli siis hyvin muumioitunut. Naamion poistamisen jälkeen näytin hetken siltä, kuin olisin selviytynyt juuri 100 kissan kissatappelusta – Kissanaisia tai niitä vähän karvaisempia.  Huuleni näyttivät siltä kuin olisin kävellyt ovea päin, tai poikennut Jylhän klinikalla pistelemässä botoxia nassuuni. Kasvoni olivat täynnä punaisia viivoja. How cool. Tiedustelin hyvin nopeasti koska nämä omat pintaverisuoneni  katoavat sinne mistä ne tulivatkin (ja sinne missä niiden kuulukin olla) – 15 minuutin kuluttua ihoni oli taas normaali. Mutta kasvojeni iho tuntui ja näytti siltä, että jotakin tehokasta niihin oli tehty. Tunsin voivani paljon paremmin hoidon jälkeen – Varsinkin kun olin saanut puuteroitua hieman meikkiä siihen ja ulkoilma puhalsi kasvoilleni raikasta syysilmaa. Olin valmis ”uuteen” viikkoon…

 

Minifitness_hemmottelua_Helsinkidayspa 031

 Kaunis eikö? Hoidon jälkeen kasvoista ja dekolteelta näki jotain tapahtuneen – Pintaverisuonet näkyvät todella hyvin. Rakastan hoitoja – Niistä tulee aina niin naisellinen olo! Varsinkin kun muuten saa hikoilla päivittäin salilla ja olla kaikkea muuta kuin naisellinen.

 

Minifitness_hemmottelua_Helsinkidayspa 036

 Oma ihoni on aina ollut suhteellisen hyvä, eikä se ole vaatinut sen perusteellisempia hoitoja. Olen ylläpitänyt sen hyvinvointia hyvin simppeleillä tuotteilla ja menetelmillä. Iän myötä ihonhoitoon täytyy kuitenkin alkaa panostamaan enemmän, mikäli haluaa näyttää hyvinvoivalta mahdollisimman pitkään. Tämä teki hyvää kasvoilleni, ihoni kertoi sen minulle hyvin nopeasti. Tuntui siltä, että hoito oli saavuttanut myös sisuskaluni – Olin todella hereillä. En ollut lillunut erinäisissä aineissa turhaan. 

 

Minifitness_hemmottelua_Helsinkidayspa 040

 Jokainen nainen tarvitsee tällaisia hetkiä aina välillä. Nämä auttavat jaksamaan entistä paremmin, sillä tämä on sitä omaa aikaa ja panostusta itseensä. Pitäkää itsestänne huolta (muutenkin kuin siellä salilla).

Oikein rentouttavaa viikonloppua! Kiitos pitkään mukana olleille lukijoilleni ja tervetuloa myös kaikille uusille seuraajille. Mikäli teillä tulee erityisiä toiveita postauksien suhteen, laittakaahan rohkeasti tulemaan! Pyrin huomioimaan niitä aikataulun puitteissa – Teillehän tätä tehdään <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

8 vastausta artikkeliin “Vähän parempi aamu”

 1. Hei! Luen aina blogisi vaikken todellakaan ole fitness 🙂 vaan reilusti ylipainoa. Nyt pikku hiljaa rupee jäämään omaa aikaa lastenhoidolta ja pitäisi todellakin kattoo toi syömispuoli ja liikuntaa lisätä. Mutta aina on näitä tekosyitä. Joku ”persuksiin” potkija pitäisi olla! Mutta hyvää syksyn alkua ja Joulun odotusta!

  • Moikka Teija ja minusta on aivan ihana kuulla että erilaiset ihmiset käyvät lukemassa juttujani! Blogi on tarkoitettu ihan kaikille, jotka etsivät pieniä inspiraation hetkiä elämäänsä 🙂 Jos kaipaat apua omaan ”projektiisi”, laita mulle ihmeessä meiliä niin jutellaan lisää. Upeaa syksyä ja hienoa, että olet ottanut jo sen ensimmäisen askeleen parempaan – Olet jo pohtinut sen toteuttamista 😉 Tsemppiä -E

 2. Moikka! Olen nyt ehkä kuukauden ajan lukenut blogiasi ja tykkään kyllä! Voisitko tehdä joskus postauksen jossa kerrot viikon treenisi, eli kerrot mitä teit maanantaina, mitä tiistaina jne.? (:

  • Heippa! Tottakai voin tehdä, viimeisestä onkin jo aikaa 🙂 Tulossa on siis, kiitos kovasti toiveesta -E

 3. Moi! Kiitos inspiroivasta blogistasi, olen lukenut sitä syksyn pimeinä iltoina ja saanut siitä energiaa ja tsemppiä. Olen pienen tytön äiti ja toiveissa olisi päästä samaan kuntoon kuin ennen lapsen syntymää, harmi vain kun aikaa ei ole enää yhtä paljon itselleni kuin aikaisemmin. Mutta oma aika on kullanarvoista ja liikkuminen henkireikäni, niin jaksan olla parempi äiti tyttärellenikin. Olet kirjoittanut hyviä vinkkejä kuntosalitreenejä ajatellen – kiitos niistä! Hyvää syksyä sinulle!

  • Hei Kati ja kiitos ihanasta kommentista. Aivan upeaa kuulla, että löydät silti aikaa itsellesi ja liikkumiselle – Se on entistä tärkeämpää nyt. Minulla alkaakin kohta mielenkiintoinen projekti, joka liittyy juurikin kotitreenaamiseen ja kuinka äidit sitä aikaa itselleen hankkivat/miten tämä kallisarvoinen aika hyödynnetään. Ehkä saat sieltä lisää ideoita piakoin 😉 Tsemppiä hirveästi sulle -E

 4. Mielenkiinnosta kyselen, että missä salilla sä käyt? 🙂 kiitos ihanasta blogista, olet uskomattoman inspiroiva ihminen <3

  • Heippa Kata! Kiitos tsempeistä <3 Pyörin Helsingin keskustassa muutamilla eri saleilla. Kisahallilla, Töölö gymillä, City gymillä ja vielä tämän kuun loppuun myös Satsilla Elielillä 🙂 Olen tässä juuri pohtinut pientä kiinnittäytymistä pelkästään City gymin ( toimii hyvin aamureeneissä) ja Töölö gymin kanssa. Itselleni tärkeää on mahdollisimman laajat aukiolot. Terv. kiertolainen 😉 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta