Proteiinilättyjä x 3

Minifitness 086

Suklaiset proteiinilätyt

n. 1 dl Whey protein-suklaata

3 rkl Puhdistamon suklaapakkaus-jauhetta

1 kokonainen muna

1 munanvalkuainen

1-1,5 dl maitoa

vanilija-steviaa maun mukaan

2 rkl kaurahiutaleita

1 rkl pellavansiemenrouhetta

Food_Minifitness 005

Mansikkaiset proteiinilätyt

1 dl maitoa

1 dl Fast pudding-jauhetta (mansikka)

2 rkl kaurahiutaleita

1 rkl pellavansiemenrouhetta

2 munanvalkuaista

Molemmissa ohjeissa kaikki ainekset sekaisin ja pannulle! Laitoin paistoöljyksi kookosöljyä, joka myös maistuu kivasti. Helppoa ja nopeaa vaikka aamiaiseksi. Proteiinilätyt ovat siinä mielessä helppoja, sillä ne voi taikoa kovin helposti vain muutamasta raaka-aineesta. Proteiinihirmuille erilaiset pudding-jauheet ja proteiinijauheet ovat täydellisiä! Mutta kaikkihan meistä emme siedä proteiinijauhoja, saatikka maitoa. Tässä vielä reseptiä myös heille, joka on vielä todella simppeli!

Minifitness 103

Peruspirkon proteiinilätyt

1/2 banaani

1 muna

1 munanvalkuainen

3/4 dl kaurahiutaleita

1/4 tl suolaa

1/2 tl leivinjauhetta

kanelia

kardemummaa

Lisää päälle vaikka Bonne-omenasosetta tai kookoshiutaleita! Tykkään itse myös maapähkinävoista, johon murskaan sekaan vielä cashewpähkinöitä.  

Minifitness 047

Maistuvia hetkiä, E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

5 vastausta artikkeliin “Proteiinilättyjä x 3”

 1. Heips Eevi!

  Ajattelin infota sua ongelmasta, mikä mulla on nyt harmillisesti sun blogin kanssa. Sitä en tiedä, että onko tämä jostain mun koneen jutuista kiinni, mutta minkään muun blogin kanssa ei samanlaista ongelmaa ole. Hiljattain nimittäin sun blogin kuvat on lakanneet näkymästä mulle. :/ Alkuun se lataa niitä hissuksiin ylhäältä alas ja juuri kun oisi valmis, niin se heittääkin kuvan mustaksi. Eikä edes kokonaan mustaksi, kun niistä puuttuu aina yksi kulma, isompi tai pienempi pala. Otin kuvakaappauksen tästä, kun selittäminen on aina vähän hankalaa. 😀 Eli siinä on se latausvaihe ja sitten millaiseksi se muuttuu:

  http://aijaa.com/rorFsg

  Vilkuilin muita postauksiasi ja pari poikkeusta sieltä löytyy. Esim. Boostia treeniin – 38 minuuttia -postauksen ensimmäinen kuva näkyy, mutta toinen ei sitten taas näykään. Kerta kaikkiaan harmillista. 🙁

  • Hei Ihana Heidi, kiitos että jaksoit nähdä noin paljon vaivaa! <3 Latausongelmat ovat johtuneet kuvien suuresta koosta, mutta niitäkin on nyt muutettu. Luulin, että asia oli jo korjaantunut, mutta ei näköjään 🙁 Pahoittelen tätä, yritän saada ongelman mahdollisimman pian korjattua. Kiitos että jaksoit infota minua tästä! -E

 2. Heippa Eevi! Sellaista vaan pohdiskelin, että kuinkahan monta herkulliselta kuulostavaa mansikkaista proteiinilättyä ko. ohjeella saa aikaiseksi? 🙂
  Nimimerkillä lettukestit tulossa 😀

  Ps: aivan mahtava blogi! <3

  • Heippa Jonspa! Noita tuli kahdelle muistaakseni tuolla ohjeella n. 4 kpl. Paistoin sellaisella lettupannulla, josta tuli 4 pientä lettua 😉 Hauskoja kestejä sinne ja mukavaa viikonloppua -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta