Blogini ja minä

008_samsung_extra
Kuvaus Veikko Kähkönen, kuvat otettu Samsung S4 zoom:lla

Koin tarpeelliseksi selventää muutaman asian tänne, sillä avoimuus ja luottamus ovat itselleni tärkeitä arvoja – Myös täällä blogimaailmassa. Te lukijat olette minun voimavarani ja ilman teitä ei olisi tätä blogia. Olen kovin kiitollinen minun uskollisille seuraajille ja haluan toivottaa tervetulleeksi myös kaikki uudet ystävät.

Blogiani seuraa päivittäin monia tuhansia yksilöitä. Teiltä on aivan ihana saada positiivista palautetta, mutta myös kehitysehdotukset, sekä rakentavat palautteet ovat tipahdelleet postiluukuustani. Koen olevani onnekas, sillä vihapostilta olen toistaiseksi välttynyt – Ehkä siihen vaikuttaa käsittelemäni aiheet, sillä ne eivät aiheuta suurta mylläkkää kovin usein. Myötätuuli on puhaltanut minun purjeisiini kiitettävästi ja uskonkin sen olevan kovan työni tulos – Haluan aidosti panostaa blogiini ja toivon sen välittyvän myös teille. Pyrin myös pitämään oman asiallisen linjani, eikä omaan elämääni kurkistella kovinkaan usein. Nostan hattua kollegoilleni, jotka antavat oman elämänsä kirjan kokonaan lukijan käteen. Tämä minun blogini, on kuitenkin verrattavissa enemmäkin lehteen. Saat siitä juuri sen mitä tarvitset, etkä mitään ylimääräistä. Me kukin teemme tätä omalla tavallamme ja tämä on minun tapani tehdä tätä.

003_SAMSUNG_bloggers

Nyt siihen pointtiin Eevi. Minulla on ihania kontakteja, joiden kanssa teen välillä yhteistytötä blogini tiimoilta. Myös heidän avullaan, voin tarjota teille yhä parempia lukukokemuksia ja uusia kuumia juttuja. Ne ovat aiheita, jotka kiinnostavat minua ja hyvin monia teistä. Usein ne tarjoavat teille lukijoille uutta tietoa, tai  toimivat ajatuksen herättäjänä. Teen yhteistyötä tahojen kanssa, joita edustan kunnialla – Heidän arvonsa kohtaavat omieni kanssa. Kuten Puhdistamo ja Spartan Gear. Nämä ovat minun hyväksymiäni yhteistyökumppaneita, joita arvostan henkilökohtaisesti suuresti. En edustaisi mitään tai ketään, mikä ei olisi minua, tai mihin en itse uskoisi. Humpuuki ja Roope-sedän kiiluva katse, on tästä blogista kaukana. Mikäli blogissani esiintyy muita yhteistyössä tehtyjä juttuja, on niistä mainittu. 

Pääpointtina itselleni on, että RAKASTAN kirjoittamista! Kirjoitan aiheista ja jutuista, jotka kiinnostavat minua – Ne kietoutuvat terveyden, urheilun ja hyvinvoinnin ympärille. Nautin myös aidosti siitä, kun voin auttaa ja motivoida muita ihmisiä kohti parempaa elämää – Täysin omalla kädenjäljelläni. Samoja arvoja edustavat myös yhteistyökumppanini. Varmaankin näistä syistä, olenkin ohjautunut Personal Traineriksi, sillä se työ on niin kovin välitön. Näen ihmisestä suoraan työni tulokset. Toivon teille lukijoille välittyvän myös sama aitous, sekä intohimo, joita itse koen kirjoittaessani tätä.

007_samsung_extra

 Aloitin blogini maaliskussa 2013, jolloin löysin myös pikkuruisen kirjoittajan itsestäni. Olen siis todella yllättynyt itsekin aikaansaannoksistani – Löytyihän tästäkin kääpiöstä se kauan hapuiltu taiteilijan sielu (härät ovat kuulemma sellaisia). Saattaa olla, että tälle tielle päätymiseen vaikutti kotona asuva toinen taiteileva kääpiö <3 Koen löytäneeni tavan ilmaista myös itseäni – En tiedä treenaamisen jälkeen mitään parempaa ajanvietettä, kuin kirjoittamisen. Kaataa kuppi teetä ja asettautua mukavasti sohvalle. Sitten nostaa se nykyihmisen raamattu (läppäri) syliin ja antaa ajatuksen lentää ihan omissa atmosfääreissään.

Olen ehkä aikaisemmassa elämässäni ollut intiaanimummo, jolla on ollut elämän viisautta ja halu tehdä muille hyvää (sinne se viisaus on valunutkin). Se mummo on ollut varmasti kurttuinen ja pukeutunut johonkin hassuun vaatteeseen. Tätä en ole keksinyt ihan itse, sillä muuan viisas journalisti sen aikoinaan minulle sanoi – Hän uskoi tuommoiseen. Josta tulikin mieleeni, että kiitos tämän minun taiteilijan kaivamiselle ylös saattaakin piileä samoissa juurissa. Kiitos siis lehtitalolle, jossa olin aikoinaan töissä – En tosin kirjoittanut siellä yhtikäs mitään. Mutta luin paljon lehtiä. Siksi ehkä olenkin lehti, enkä kirja…

Ruokasetit 060

Iso kiitos lukijoilleni, upeille yhteistyökumppaneille ja korvaamattomille tukijoukoilleni!

Tehdään tästä yhdessä entistä parempi, päivä päivältä.

Ps. Taisin voittaa Samsungin tyylihaasteen kuvissa esiintyvällä asullani. Kiitos äänestäjille! Koko asu kenkiä lukuunottamatta on koottu 45 minuutissa Uffilta. Kierrättäminen kannattaa!  😉

-E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

19 vastausta artikkeliin “Blogini ja minä”

 1. Mielenkiintoinen postaus! Kirjoitat hyvin. Mä löysin kirjoittamisen myös verrattain myöhään. Ei siis mitään perinteistä, että olisin pienestä asti tykännyt siitä. Toisen blogini kautta siihen ihastuin ja nyt se on jopa ammatti. Nykyään todellakin rakastan kirjoittamista ja unelmana olisi yhdestää kirjoittaminen ja rakkaus liikuntaa – myös pientä blogiani laajemmin.

  Sun kirjoitustyyli on niin selkeä, ja postaukset yhtenäisiä. Näitä on kiva lukea ja jään aina odottelemaan vaan lisää. 😉 (Mutta ehkä palaan nyt blogimaailmasta takaisin sorvin ääreen.)

  • Kiitos palautteesta ja hauska kuulla että siellä on toinen samanlainen hapuilija 😉 Täytyy käydä kurkkaamassa tuota sun blogia hieman enemmän! Haaveesi kuulostavat aikalailla samanlaisilta, kuin omani – Ehkä pienillä askelilla saavutamme sen vielä. -E

  • Hih, olipa vaakuttava esitys multa, taas puhua kirjoittamisesta ja täynnä virheitä. ;D Mutta niinpä, unelmat on tehty saavutettaviksi. 😉

 2. Kiitos sinulle ihana Eevi että alan löytää omaa polkuani ja voimiani sinun ihanan pippurisella asenteella, tuot mustakin ihan uusia puolia esiin, we can do it! <3 ja kiitos siitä ihanasta lehtitalosta josta sinut löysinki 😉

 3. Heips, palailen vielä kuvannäkymisongelmaan! Tässä postauksessa näen kolme ensimmäistä kuvaa, mutta alimmainen heittää taas mustan laatikon juuri kun kuva olisi latautunut. Olisiko kyse siis jostain kuvan tunnisteesta? Toisella kameralla otetut näkyvät, omalla kamerallasi otetut eivät?

  Mutta. Mä luulen, että tämä on vaan mun ongelmani, koska kukaan toinen ei ole asiasta maininnut. 😀 Hiljattain päivitin uuden käyttöjärjestelmän koneelle, joten saattaa olla tekemistä sen kanssa. Silti jännä, että on vain sun blogin kanssa ongelmia! Tuskin kuitenkaan tarvitsee alkaa fiksata tätä mihinkään suuntaan, kun ei muilla tunnu olevan samanlaisia näkyvyysongelmia. Luulisin, että jos pelkkää mustaa ruutua näkyisi jokaiselle, niin useampi siitä mainitsisi. Onneksi ehdin edes vilaukselta nähdä latautuvan kuvan, ennen kuin tilalle tulee musta laatikko. :’)

  • Tosiaan heidi, nämä kolme ensimmäistä kuvaa on otettu puhelimella ja viimeinen järkkärillä. Luulenkin, että nuo järkkärillä otetut ovat sen verran tuhdimpaa tavaraa, että jumittavat siksi 🙁 Olen kuitenkin pienentänyt ne uusinmpiin postauksiin, joten edelleen ihmettelen tuota ongelmaa. Hmph. Kyllä tuo on asia, joka täytyy saada kuntoon, joten kiitos kun jaksat <3 -E

 4. Itsekin kirjoitan blogiani juuri rakkaudesta kirjoittamiseen, ajatuksien purkuun ja treeniin 🙂 Blogistasi huokuu mielestäni terve intosi urheiluun ja terveyden ylläpitoon, joka monelta uupuu ja näkyy enemmän hullun kiiltona silmissä ja pakkona. Tätä lukee mielellään 🙂

  • Ihana kuulla Jossu! Ne ovat asioita, joiden haluavnkin välittyvän teille 🙂 Kiitos kommentista ja tehokasta päivää -E

 5. Tosi hyvä postaus ja osaat kirjottaa niin taitavasti. Sun blogista saa aina hyvää inspiraatiota ja motivaatiota liikkumiseen ja terveelliseen syömiseen yms, kiitos siitä! (:

  • Todella kiva kuulla Annukka! Rentouttavaa viikonloppua sinne 🙂 -E

 6. Heippa ! Olen lukenut blogiasi pari kuukautta ja blogistasi on tullut yksi lemppari treeniblogi mulle. Minulla olisi sinulle kehitysehdotus, koska teet paljon postauksia, joissa on liikuntaan liittyvää faktatietoa tai muuta tutkittua tietoa, että laittaisit aina selkeästi lähteesi näkyviin. Surukseni huomasin , kun etsin esim. leuanvetopostaukseen liittyviä lähteitä, että tekstisi oli osittain sanasta sanaan sama kuin huippukuntoon.fi:ssä oleva artikkeli leuanvedosta. Miksi kopioida, koska siitä jää kyllä kiinni ja se on muutenkin väärin. Itse etsin aina kiinnostavista aiheista lisää tietoa ja olen kiinnostunut mihin tutkimuksiin yms. netissä vilisevät väitteet perustuvat. Referoida, viitata ja lainata voi, mutta lähteet ja viitteet kuuluu laittaa esiin! Näin kehittyy myös kirjoittajana. Postaukset ovat myös silloin uskottavampia, kun lähteet on esillä, eikä lukija joudu ihmettelemään, mistä mikäkin väite on peräisin.

  • Hei Tiippa ja kiitos hyvästä rakentavasta kommentista! Usein postaukseni eivät perustu tiettyihin artikkeleihin tai muihin jo valmiisiin juttuihin. Monet ovat omaa tietoa, jota olen mistä milloinkin ammentanut itseeni. Luekenut, nähnyt tai kuullut. Jos olen tehnyt ja koonnut tietoa selkeästi läheestä, on ne ilmoitettu postauksen yhteydessä. Kuten Puhdistamo yms. Leuanveto postaukseni ei ollut myöskään mistään lainattu – Varmasti samoja juttuja löytyy muualtakin. Kun kirjoitetaan samasta jokseenkin selkeästä aiheesta, tulee asioita esitettyä usein samalla tavalla. Luen myös paljon netistä asioita, joita on myöhemmin hankala varsinaisesti sijoittaa mihinkään tiettyyn artikkeliin myöhemmin. Mutta kehitysehdotuksesi oli hyvä ja yritän skarpata sen suhteen silloin, kun aihetta siihen on. Mukava kuulla, että olet kuitenkin tästä huolimatta pitänyt blogistani! Hauskaa viikonloppua toivottelee E 😉

 7. Olen itse aika uusi lukija ja olen nauttinut jokaisesta postauksestasi 🙂 Kahlasin kaikki vanhatkin kirjoituksesi kerralla läpi x) Kirjoitat aidolla tavalla ja postauksia tulee tarpeaksi usein 🙂 Täältä olen saanut myös paljon vinkkejä 🙂 Olet ihana ja piristävä tapaus!

  • Hei Nina ja onpa ihana kuulla! 🙂 Pyrin parhaani mukaan päivittelemään teille tänne uusia juttuja ja onkin hyvä kuulla, että olet kokenut tämän tahdin hyväksi. Oikein mukavaa viikonloppua sinulle <3 -E

 8. Heippa! Harvemmin kommentoin blogeihin, mutta kirjoitit niin hyvin, että nyt oli pakko 😀
  Oon seurannut sun blogia kesästä asti ja tykkään tästä juuri sen takia, että et kirjoitat tätä niin kuin valtaosa bloggaajista. Lisäksi oon saanut sulta tosi paljon inspiraatiota ja vinkkejä niin treenien kuin ruuankin suuhteen, kiitos! 🙂 Näistä sun kirjotuksista välittyy niin aidosti sun kiinnostus terveyttä, urheilua ja hyvinvointia kohtaan, ja se että ilolla jaat tietojasi muille. Sun rääkkiin olis joskus kiva päästä ;D Jatka samaan malliin!

  • Heippa Emilia ja kiitos ihanasta kommentista 🙂 Todella mukava kuulla, että olet inspiroitunut blogini kautta ja saanut uusia vinkkejä itsellesi! Laitahan meiliä jos rääkki kiinnostaa 😉 Upeaa viikkoa -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta