Supernaisen Smoothie

Minifitness 094

 Onko teilläkin maanantait jotenkin vaikeita? Vähän kuin kävelisi tervassa ja aivoista toimisi vain toinen puolisko. Hieman sellainen fiilis, kuin Walking Dead-sarjan zombie olisi siirtynyt ruudun välityksellä minuun. Eilen illalla kotona mainitsinkin, että viikonloppuni taitavat olla työviikon jatketta hyvin usein – Työstän silloin aina jotakin muuta, johon viikolla ei ole aikaa. Mutta nopeasti myös muistin, että nautin näistä asioista. 

Maanantaistakin voi saada paremman ihan opettelmalla. Tee joka maanantai jotakin mieluisaa! Silloin maanantaista voikin tulla yksi viikon kohokohdista.  Olkoon se sitten leffailta, panostamista omaan ulkonäköön, tai vaikka uuden treenilehden lukemista bussissa – Se on hetki, joka tekee päivästäsi paremman. Me ihmiset jaksamme paljon paremmin, kun meillä on jotakin mitä odottaa. Sen ei tarvitse olla mikään lomamatka. Se voi olla pieni kaunis hetki. Opetelkaa nauttimaan niistä ystävät –  Nauttikaa ja odottakaa omaa hetkeänne jokaikinen päivä. Muista myös se, että huonosti alkaneen päivän voi aina kääntää parempaan kurssiin – Se kaikki on ihan sinusta kiinni. Asennoitumisella on väliä.

Tässä tulee yksi oma vinkkini. Tee ihana smoothie ja sytytä kynttilöitä. Istu viltin alle ja mieti mielessäsi, mistä olet kiitollinen juuri tänään. Tänään illalla aion myös avata kirjan ja uppoutua siihen joka soluani myöten. Lukeminen rauhoittaa hyvin iltaisin ja saa ajatukseni lentämään.

Minifitness 107 

Supernaisen smoothie

2 limeä kuorittuna

2 dl mansikoita

4 siivua vesimelonia 

1 tl Puhdistamon MSM + C

Kaikki ainekset blenderissä sekaisin ja avot! Tuulahdus kesältä on virkistänyt mielesi ja aistisi. Olet matkustanut synkästä syysillasta takaisin kesään. Kirpeyttä voit pehmentää laittamalla vain yhden limen ja puolikkaan teelusikallisen MSM+C:tä. Itse pidin tästä aistien herättäjästä juuri tälläisenään, mansikka toi kuitenkin sopivaa pehmeyttä makuun. Vesimeloni ja mansikka yhdessä tekevät smoothiesta juoksevan ja helposti juotavan. 

Minifitness 130 

Ota oma paikkasi ja hetkesi myös tänään. Oikein mukavaa viikkoa kaikille! <3

LIVE LAUGH LOVE,

-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

2 vastausta artikkeliin “Supernaisen Smoothie”

  1. Hei. Olisi mukava kuulla mielipiteitäsi proteiinijuomista ruokavalion ja liikunnan yhteydessä. Hyvät ja huonot puolet, käyttömäärä, juoman oton ajankohta jne.
    Myös erilaiset iltapalat -helpot ja nopeat ja sellaiset mitkä hillitsee mussutuksen tarvetta ihmisellä, joka on syönyt ennen iltapalalla paaaaljon. Pelkkä iltarahka ei tyydytä kun on tottunut syömään leipää, munakasta, rasvoja jne..

    • Heippa Susanna ja kiitos toiveestasi 🙂 Olen kirjoitellut palkkareista yms aikaisemmin muutamien postauksien yhteydessä, kannattaa laittaa haku-kenttään! Iltapalalla olisi hyvä syödä proteiinia sekä hiilaria. Itse syön reilun prot+hiil+kasvikset painotteisen illallisen n. 2 h ennen iltapalaa. Iltapala vaihtelevasti leipä, raejuustoa kasviksia tai 3 munan munakasta, hedelmä ja kasviksia. Tuntuu hyvin riittävän ja masu tulee täyteen tällä rytmillä. Mukavaa torstaita! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta