Juoksijan löytö

Mikä on isoin ongelma usein lenkille suunnatessa? Ainakin itselläni tämä sama ongelma toistui aivan liian usein, joten päätin tehdä asialla jotakin. Tavarat. Mihin ne mahtuvat? Tavallinen reppu vain hölskyisi ärsyttävästi selässä ja käsissä on vaikea kantaa yhtikäs mitään! En halua juostessani keskittyä siihen, mitä mukanani kannan. Pidän aamulenkeistä ja olen usein halunnut juosta töihin. Ongelmana on kuitenkin aina ollut tuo sama tavaroiden kuljettaminen. Lenkin joutui vetämään ennen töihin lähtöä tai suoraan työpaikalta – Tähän meni tietysti hirveästi lisää aikaa. Nyt olen vihdoin ratkaissut kaikki nämä ongelmat. Ai että mikä fiilis kuulkaas! Voin juosta tai kävellä reippaasti työmatkatkin – Päivä alkaa aivan eritavalla ja kallisarvoista aikaa tulee myös säästettyä samalla.

Törmäsin tähän Haglöfsin juoksureppuun jokin aika sitten. Olen kyllä nähnyt ja tiennyt tällaisen olemassa olosta, mutta olen silti aina hieman epäillyt sen toimivuutta käytännössä. Liian pieni tai liian iso, eikä se varmasti kestäisi sadetta tai pysyisi tukevasti selässä. Odotin lähetystä kuin kuuta nousevaa -Toivoin tämän mullistavan työmatkani ja ajankäyttöni. 

Spartangear_minifitness_kahvakuula 107

Spartangear_minifitness_kahvakuula 137

Spartangear_minifitness_kahvakuula 126

Odotukseni täyttyivät ja vielä vähän enemmäkin. Se palvelee vaikka taivaalta tulisi kaatamalla vettä. Se kestää, eikä se paina edes mitään! Haglöfs gram-reppu on 15-litrainen, mutta kokoja löytyy myös isompia ja pienempiäkin – Tähän 15-litraiseen reppuun mahtuu juuri täydellisesti omat tavarani. Värejäkin on kaikkia ihania! Halusin jotain pirtsakkaa tähän syksyn harmauteen, joten valitsin pinkin. Kurkkaa kaikki koot ja värit täältä

Vaikka repun sisällä olisikin kovaa tavaraa, ne eivät paina selkää lainkaan. Repussa on pehmustettu selkäosa, jossa on myös ilmanvaihtoa helpottavat ja keventävät aukot – Selkä ei pääse kostumaan ärsyttävästi. Reppu istuu mukavasti ja tukevasti, eikä hierrä mistään. Remmejä pystyy säätämään juuri itselleen sopiviksi – Myös vaatetus muuttuu sään mukaan, jolloin säätövara tulee tarpeeseen. Siinä on jopa ihania pieniä taskuja, johon voi laittaa vaikka avaimet tai puhelimen. Ei ole enää välttämätöntä, että vaatteista löytyisi taskuja.

Mitä reppuun mahtuu? Sain sinne kaiken tarpeellisen työpäivää varten.

 • Hajuvesi
 • 2 avaimet
 • Kasvorasva
 • Deodorantti
 • Meikkipussi
 • Hiusharja
 • Hiuslakka
 • Alusvaatteet
 • Housut
 • Paita
 • Lompakko

Yllätyin siitä, että kaikki tavarat pysyivät jopa kaatosateessa kuivina! Vähän jännitin myös miten käy hajuveden, mutta kaikki olivat nätissä järjestyksessä vahingoittumattomina. Olen niin fiiliksissä tästä  🙂

Spartangear_minifitness_kahvakuula 144

Spartangear_minifitness_kahvakuula 121
Reppu saatu Haglöfsiltä, kuvat Julia T

 Nykyään on ihanaa lähteä juosten töihin! Voin suositella tätä lämpimästi kaikkeen menevämpään urheiluun – Sopii hyvin myös vaikka pyöräilyyn! Haluan rohkaista kaikkia hyödyntämään työmatkat liikkuen – Virkistävää, tehokasta ja säästät myös samalla omaa aikaasi  😛

Ikuista oma FIILIS kuvasi liikkeellä tai ilman! Julkaise kuvasi Instagramissa hashtagilla #Outdoorpassion ja osallistut samalla kilpailuun. Jaossa Haglöfsin ihania tuotteita joulukuun asti! Olkaahan nopeita  😉

Liikkukaa ystävät! -E

 

 

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

8 vastausta artikkeliin “Juoksijan löytö”

 1. Moikka! Oon myös etsinyt juoksureppua, kun mun tavallinen reppu on hölskyvä ja hiostava.. Niin mahtuuko tohon 15 litraseen vielä pyyhe?

  • Moikka Jenna 🙂 Varmasti riippuu mitä kaikkea sinne tarvitsee mukaan, mutta ainakin siihen seuraavaan kokoon mahtuu varmasti koko arsenaali 😀 Tuntui että mullakin oli tosi paljon tavaraa ja ihmettelin miten ne mahtuivat tuohon. Super hyvä! -E

 2. Ihania nuo sinun vaatteet ja reppukin sävy sävyyn. Asiasta poiketen olen monesti miettinyt mistä ostat housusi?? Tahtois samanlaiset kuin sulla yllä olevissa kuvissa??? Ja ne mustat joissa oranssia??

  • Kiitos Tiina 🙂 Kyseiset trikoot on HongKongista. Useat muut olen tilannut Fitnesstukusta tai ostanut ulkomailta. -E

 3. Kiitos hyvästä kirjoituksesta siitä miten työmatkan voi hyödyntää liikkumiseen. Tuhansien järvien Suomessa työmatkan voi Saimaan rannalla kulkea myös soutaen. 🙂 Kirjoitin postauksen soutumatkastamme.

 4. Moikka! Törmäsin tähän kirjoitukseesi vasta nyt kun olen kuumeisesti etsimässä työmatkajuoksuun reppua joka ei häiritsisi ja antaisi käsille vapauden liikkua. Matkaa tulee 11 km per siivu, ja mukaan pitäisi mahtua työvaatteet ja pienikokoinen läppäri. Mitä luulet, mahtuisiko ne tohon Gram 15:sta? Oletko nähnyt Gram 25 livenä. Onkohan se ihan älyttömän iso? Näitä ei tunnu löytyvän enää mistään. Uk:n Amazonissa on vain Gram 12 ja Gram 25. Se 15 vaikuttaisi niin hyvänkokoiselta ja ihan täydellisestä työmatkajuoksuun ja vieläpä pitää vettäkin!

  • Moikka Marja,

   Kannattaa ostaa se isompi malli tuosta 🙂 Läppäriä tonne sisään ei oikein mahdu nimittäin. Tsemppiä työlenkkeilyyn <3 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta