RÄHINÄ Collection by Tiia Vanhatapio & Miika Saksi

Uniikki_kylänmies_Minifitness_videoshoot

Omistan muutamia Rähinän collegeita ja pidän niistä. Nyt olen kuitenkin fiiliksissä, sillä nämä kuteet on viety ihan uudelle levelille. Rähinä on lanseerannut uuden RHN REX -malliston, jonka suunnittelijoina ovat toimineet Tiia Vanhatapio ja Miika Saksi. Tyylikkäimpiä settejä, jotka iskevät hyvin sporttisemman muodin sydämeen. Rento, ajanhermoilla oleva mallisto on mukana Uniikin uudella Naiseni mun-musavideolla. Video on uunituore ja pärähtänyt ulos juurikin tänään! Tsekkaa musavideo ja ensimakua mallistosta täältä.

Olin mukana kuvauksissa ja meininki oli mahtava! Mallisto on mielestäni ihan poikien näköinen ja suunnittelun jälki näkyi -Yksityiskohdat ja materiaalit olivat tarkkaan mietittyjä. Simppeli musta ja valkoinen toimivat – Black on Black-, White on White-periaatteella. Helppo yhdistellä eri väreihin ja staileihin.

Minifitness_Ike_uniikki_videoshoot_Naisenimun_rähinä

Minifitness_Rähinä_Uniikki_Videoshoot

Minifitness_ruoka ja treeni 239

Minifitness_videoshoot_uniikki_naisenimun

Minifitness_RHNRX_Rähinänmallisto_Uniikki_videoshoot

Minifitness_videoshoot_RHNRX_Uniikki_naisenimun

Minifitness_Rähinä_uniikki_videoshoot_vaatemallisto

Minifitness_Rähinä_Uniikki_Naisenimun_vaatemallisto

Minifitness_RHNREX_vaatemallisto_Uniikki_naisenimun

Minifitness_RHNREX_Uniikki_Rähinä_mallisto

Uniikki_naisenimun_musicvideo_minifitness

Mallistosta löytyy shortsit, t-paita, rotsi, pipo, lippis ja paljon muuta! Omia suosikkejani olivat ehdottomasti musta rotsi, jossa selässä painatus RHN REX, sekä mustat shortsit. Mallisto on suurimmalta osin unisex. Tuotteet tulevat myyntiin keväällä – Odotan jo innolla! Tuotteita tullaan myymään Rähinän verkkokaupassa, sekä My O My-myymälöissä.

Uniikin uusi tsetti Kylänmies-albumi ulkona myös tänään! Levyä voit kuunnella Spotifyssa. Rähinä bommiiii ihan uusilla leveleillä!

 Minifitness_Uniikki_videoshoot_naisenimun_rähinä_RHNREX

 

-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

4 vastausta artikkeliin “RÄHINÄ Collection by Tiia Vanhatapio & Miika Saksi”

  1. Mahtavaa, että ehdit jo kirjoittamaan aiheesta ! Arvostan ite Rähinää kokonaisuutena, ja tiettyjä sen artisteja vielä enemmän. Positiivisuus, yhteen puhaltaminen ja uusien asioiden yrittäminen&niissä onnistuminen kuvailee aika hyvin tuota porukkaa. RR-verkkokauppa kutsuu ! (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta