Joulusäkki – Osa II

Lisää lahjoja! JEE! Kuuntelin viikonloppuna joululauluja samalla kun paketoin lahjoja – ne jäävät päähän todella pahasti! Tuntuu, että tämä levy ei lopu päässäni ikinä. Kilisee kilisee ja tuikkii tuikkii – niin mun päässäkin. Joululaulut on pannassa ainakin muutaman päivän 😀 Päätin ottaa myös itseäni niskasta kiinni ja askartelin itse joulukortit – hilettä ja paperisilppua oli aivan joka paikassa. Siitä ”innoittuneena” siivosin täysin vahingossa 7 tuntia. Keksin helposti juttuja mitkä kaipasivat uutta järjestystä – vaatekaappien tyhjennys ja uudelleen järjestäminen, tuhansien rasvamönjäpurkkien läpikäynti, sekä astiakaappien järjestely uuteen uskoon. Kyllähän siinä nyt tovi vierähtää helposti. Lopuksi vielä tämä aina yhtä ihana sekopäävimma, jossa järjestelen huonekaluja uudelleen. Käänneltyäni niitä kaksi tuntia, huomaan järjestyksen olevan tismalleen sama, kuin aloittaessani sen. Hullun hommaa. Vähän päädyin siihen, että hankimme siivoojaan. Se voisi olla omalla lahjalistallani siis 😉  Sitten niihin muihin lahjavinkkeihin…

Teot

Winter_minifitness 014

Muista, että kaiken ei tarvitse olla tavaraa – teot ovat kultaakin kalliimpia! Itsetehty on aina paras lahja, siinä on aitoa tunnetta. Tee aamiainen sänkyyn tai järjestä illallinen (Säästät myös rahaa). Voit myös tarjoutua hierojaksi tai kynsien lakkaajaksi. Omiin suosikkeihini lukeutuu kuitenkin se, kun joku muu harjaa hiuksiani –  saan siitä älytöntä nautintoa. Ei se siltä tunnu kun itse harjailen…

Hellävarainen ja tehokas hampaiden valkaisu

Hampaidenvalkaisu_SalonMilagro_minifitness

Olen kammoksunut hampaiden valkaisua siitä syystä, että se kirvelee ja sattuu, eikä se ole hellävarainen hampaille saatikka ikenille. Kävin kuitenkin elämäni ensimmäistä kertaa ammattilaisella valkaisussa – kyseinen mentelmä on aika uutta vielä täällä meillä Suomessa. Se ei tuntunut lainkaan, se oli nopeaa ja myös erittäin hellävaraista. Joskus olen kokeillut valkaisuliuskoja kotona, mutta olen saanut niistä aivan älyttömiä vihlomisia, etten ole voinut syödä pariin päivään – se oli kamalaa! Olen kuullut myös kauhutarinoita valkaisusta hammaslääkärillä. Selätin pelkoni ja se oli sen arvoista – kyyneltäkään ei tarvinnut tirauttaa. Tässä kesti vain 30 minuuttia ja meikäläisen jo aika valkoinen hammas vaaleni 4 astetta – eron kyllä huomasi! Hintakin oli mielestäni todella kohtuullinen. Tämän voi antaa vaikka kumppanille lahjakortin muodossa.

Salon Milagro, hinta tammikuussa 140 e, normaalisti 170 e.

Fitlab – Tehosta treeniä ja kehity!

Fitlab_Spartangear_minifitness

Tässä työkalu jokaiselle tammikuussa treeniprojektin starttaavalle! Treenikalenterin avulla voit suunnitella tulevat harjoituksesi ja se toimii myös kätevänä treenipäiväkirjana. Fitlabin lajivalikosta löydät kaikki yleisimmät harjoitteet – laskurit laskevat paljonko kaloreita kukin aktiviteetti on kuluttanut. Sivuilta löytyy myös kattava valikoima Fitlabin omia harjoitusvideoita, jotka on helppo liittää osaksi henkilökohtaista kalenteriasi. Tämä on vähänkuin oma virtuaali PT! Kuukausijäsenyys sisältää: 

 • Videokirjasto – sisältää runsaasti ohjattuja treenejä kaikille kuntotasoille
 • Ravintolaskuri – 3400 elintarvikkeen täydelliset ravintoarvot sekä mikro- että makrotasolla
 • Seurantatyökalut – seuraat helposti tilannettasi ja saat arvokasta tietoa liikkumisesi tueksi
 • Spartan-harjoitteluohjelmat – käytännössä hyviksi havaittuja treenikokonaisuuksia, jotka nostavat harjoittelusi uudelle tasolle

Kuukausijäsenyys 9,90 e, treenipaketit alk. 29 e Fitlab Spartan Gear

*Yhteistyössä Spartan Gear

Tee itse raakasuklaata!

Minifitness_joulu_raakasuklaa

Unohtakaa ne epäterveelliset konvehtirasiat! Tämä on terveellistä, nopeaa ja helppoa! Tätä lahjaa monet herkkusuut osaavat varmasti arvostaa. Itse laitoin taikinaan puolet kookosöljyä ja puolet kaakaovoita. Maustoin osan pähkinöillä, jotka ripottelin muotin pohjalle. Maustin taikinaa kardemummalla, kanelilla ja inkiväärillä – myös kalaharinsuola osoittautui todella toimivaksi! Suolaisuus toimii näissä todella kivasti! Näiden teko vei aikaa 5 minuuttia, jonka jälkeen siirsin ne jääkaappiin kovettumaan ja odottamaan paketointia. Teen kuulemma maailman parasta raakasuklaata  😉

Suklaapakkaus on todella riittävä ja yhden konvehdin hinta on todella pieni. Tuotteiden hinnat voit katsoa ja tilata täältä. Käytin puolet pakkauksesta ja sain kaksi levyllistä suklaata! Yhteensä tästä saadaan siis noin 4 levyllistä (voit käyttää jääpalaastiaa)

*Yhteistyössä Puhdistamo

Raakasuklaa_minifitness_joulu

 

 Kirjat

Minifitness_winter2 026

Lukeminen on paitsi erittäin rentouttavaa, voit myös samalla oppia paljon. Itse painotan kaikessa asennetta ja hyvää fiilistä! Usein luenkin kirjoja, joista löytyy näitä. Urheiluun liittyvät kirjat eivät ole todellakaan tylsiä – Arnold ja Zlatan ovat vieneet minut täysin mennessään. Lue ja inspiroidu!

Hinta 10 e +

Syksy 1 219

 

Terveelliset sipsit

Minifitness_winter_proteiinisipsit

Älä turhaan kiristele hermojasi tammikuussa – näitä voit syödä hyvällä omallatunnolla! Todella hyvät ravintoarvot ja makukin on kohdallaan! Myös Leaderilta on saatavilla proteiinipitoisia sipsejä. Näitä Protein Thru Innovationin sipsejä voit tilata suoraan edullisesti netistä!

Hinta 2,19 e, Fitnesstukku

*Yhteistyössä Fitnesstukku

 Winter_minifitness 023

Ihanaa joulun odotusta! Äkkiä ne viimeiset lahjat pakettiin <3

Matkaamme jouluksi Rukalle keskelle hankia, mutta tulen tottakai kirjoittelemaan totuttuun tapaan tänne teille. Tämän jälkeen tulossa pientä ylläriä – Mistä mahdan kirjoitella teille tammikuussa? Pysykäähän linjoilla ystävät  😉

-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

5 vastausta artikkeliin “Joulusäkki – Osa II”

 1. Heippa!

  Tämä ei liity nyt tähän postaukseen, mutta ajattelin kysellä ammattilaiselta. Olen koko syksyn treenannut 4-6 kertaa viikossa (tanssi, lenkki, sali) ja nyt joulun alle on kerääntynyt niiin paljon töitä, ettei aikaa tunnu riittävän mitenkään treenille.
  Mitä mieltä olet lepoviikosta? Tekisikö kropalle hyvää levätä hetki? Tiedän, että vastaan osittain jo itse kysymykseeni, mutta kaipaisin tosiaan vielä jonkun muun mielipidettä. Kaikesta kiireestä huolimatta treenin poisjättö hetkeksi tuntuu inhottavalta ajatukselta, mutta haluan vain tehdä niin, mikä on kropalleni parhaaksi 🙂

  • Hei Anna ja kiitos kommentistasi 🙂 Tosiaan, yksi lepoviikko ei tuhoa tehtyä työtä. Tämä saattaa jopa auttaa kehityksessä, mikäli lepotaukoja ei ole juurikaan aiemmin ollut. Täytyy myös muistaa, että stressi ja kiire verottavat myös kehoamme. On tutkittu, että lihasmassakin alkaa pilkkoutumaan vasta n. 2-3 viikon levon jälkeen. Ei siis huolta! Uskon tilanteesi huomioon ottaen sen tekevän ainoastaan sinulle hyvää – kehollesi ja mielellesi <3 Tsemppiä ja ihanaa joulua! -E

 2. Heippa! Haluaisin kysäistä noista raakasuklaakonvehdeista, että miten saat ne kiikutettua kaverille asti niin ettei ne ala sulamaan? Itse olen joskus tehnyt ihan itselleni raakasuklaata ja se ainakin alkoi sulamaan aika nopeasti huoneenlämmössä. Kiitos muuten aivan ihanasta blogista ja jo etukäteen vastauksesta! 🙂

 3. Moi! Nyt on pakko kommentoida, koska hampaidenvalkaisu osio särähti pahasti korvaan. Kyseisen valkaisun on ilmeisesti tehnyt kosmetologi, jolla ei ole hammaslääketieteellistä koulutusta taustalla? Pikku juttu, mutta vain suuhygienisti tai hammaslääkäri voi tehdä ammattimaisen hampaidenvalkaisun turvallisesti. En itsekään tekisi geelikynsiä tai manikyyriä ilman, että olen opiskellut alaa, tai en ainakaan mainostaisi sitä ammattilaisen tekemänä. Sulla on muuten mahtava blogi ja luen sitä mielelläni 🙂 Rentouttavaa joulua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta