Golden memories

IMG_3544_minifitness_holiday_capetown

Kaipaan aamuisin meren rauhoittavaa ääntä ja auringon lempeitä säteitä ihollani. Kaipaan kiireettömiä aamuja terassilla kahvin tuoksu sieraimissani. Ikävöin myös mäkisiä maastoja, jotka saivat hien virtaamaan päivettyneellä ihollani. Vaikka jäin kaipaamaan monia asioita Cape Townista, olen kuitenkin hyvin onnellinen.

Olen ladannut akkuni ja taas valmis painamaan töitä täysillä. Tiedän lomani menneen oikeaan osoitteeseen, sillä huomaan sekoilevani hyvällä tavalla vähänväliä. Sheikkauskohtaukset kesken elokuvan ja naurunryöpyt, jotka vain tupsahtavat jostain eivätkö lopu hetkeen – ne ovat ihania! Niistä tiedän, että tämä on ollut hyvä loma. Tuntuu ettei mieltäni voi masentaa edes ne ihmiset, jotka ovat silmät ummessa ratikassa oli aika mikä tahansa (eli joka kolmas). Suosittelen oikeasti aurinkoenergian poimimista ihan kaikille! Edes sinä joka hakkasit minua tänään ratikassa kassillasi, et saanut hymyäni hyytymään – taisit olla vain kateellinen rusketuksestani?  😉

IMG_3683_minifitness_capetown_dressErityisesti kaipaan ruokaa. Minua varoitettiin, että saattaisin kadottaa makuaistini matkalla ja niin tosiaan kävi. Muutama päivä meni täällä Suomessa aika ruokahaluttomassa maailmassa – onneksi makunystyrät ovat antaneet periksi ja hyväksyneet paluuni. Olen kovin onnellinen mukanani kuskaamistani mausteista – ne ovat pelastukseni juuri nyt. On kuitenkin taas ihana päästä takaisin kiinni omaan ruokavalioon ja ruokarytmiin. Tuntuu että myös siellä opittu unirytmi on tullut mukanani tänne – olen silmät ristissä klo 8 illalla. Aikainen herääminen ei kuitenkaan ole seurannut minua tänne. Yleinen vireystaso on kuitenkin huikea!

Haluaisin vetäistä aamulla mekon päälleni ja matkata viinitiloille nauttimaan päivästä. Tai kiskaista treenivaattet niskaan ja suunnata merenrantaan aamulenkille. Odotan jo Suomen kesää ja tätä arjen helppoutta vaatetuksen suhteen.

IMG_4148_food_minifitness_holiday_capetown

IMG_4161_food_minifitess

IMG_4339_food_minifitness_capetown

Sain myös muistutuksen nopeasti siitä, kuinka täällä Suomessa liikenne toimii. Täällähän on suojatiet, Kapkaupungissa niitä taas ei ollut. Näytin autolle kämmennellä aikomuksestani ylittää tie. Salilta kävellessäni olin taas hieman omissa maailmoissani ja meinasi Mersun kuski vetäistä kahvit väärään kurkkuun, kun meikäläinen näytti vain kämmentä. Niin että menenpähän nyt yli, pysähdyppäs. Kiitin huikkauksella niinkuin aina – piti minua varmaan ihan kahjona. 

Mukaani lähti myös ihania värikkäitä treenivaatteita, maailman parhaita proteiinipatukoita ja proteiinimysliä. Hamstrasimme myös vitamiineja hullunkiilto silmissä. Olin taivaassa seistessäni supermarketin käytävällä. Tuijotin noita 60 metrin mittaisia hyllyrivejä, jotka olivat täynnä proteiinijauhoja ja muuta lisäravinnehifistelyä. Tuijotin 5 minuuttia ja haltioissani tutkailin kaikkea sitä tarjontaa. Supermarketissa! Shokkini sai jatkoa, kun näin toisen samanmoisen rivistön täynnä erilaisia vitamiineja. Mielestäni se oli käsittämättömän siistiä ja olisin voinut viettää tuolla monia tunteja. Näillä fiilistelyillä pitäisi jaksaa hetki!

IMG_3772_minifitness_Holiday

IMG_3821_minifitness_holiday

Suomi piiskaa minua nyt kovaa. Kylmyys pakotti minut ostamaan super lämpimän talvitakin, jonka ostoa olen venyttänyt viimeiseen saakka. Lenkin jälkeen en pulahdakkaan viileään altaaseen, vaan juoksen kuumaan suihkuun lämmittelemään. Täällä on kuitenkin minusta oikein mukavaa kylmyydestä huolimatta – lumi tuo valoa, aurinkokin paistaa ja päivät ovat pidentyneet jo! Kesää kohti ystävät. Nyt on vielä hyvin aikaa treenata ja syödä hyvin. Kesäkondis odottaa meitä kaikkia jo 😉 Aletaanko kuorimaan tätä talviturkkia yhdessä? Olen kirjoitellut omasta pikku projektistani ja massaa jäljellä enää tovi. Odotan jo niin innolla aerobisia! Kohta niitä saa taas tykittää. Myös yksi uusi hauska lajihaastekin minulle heitettiin ja kerron siitäkin teille pian lisää – kuinka jännittävää!

IMG_3481_minifitness_capetown

Kannattaa käydä lueskelemassa vinkkejäni tälle vuodelle Pokerlistingsin sivuilta täältä. Sieltä löytyy juttua esimerkiksi siitä, kuinka päästä eroon herkuista ja myös muutamia hyviä liikkeitä istumatyöläisille. 

Onko sinullakin oma tavoite kesälle? Vai kaipaatko vielä vikaa puskua jostakin? Muutama valmennuspaikka on vielä vapaana, joten jos kesäkondis kiinnostelee laitathan ripeästi postia tulemaan 😉

[email protected]

Instagram @eeviteittinen

Seuraa Facebookissa https://www.facebook.com/MiniFitness

 

 

Feel good, E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

10 vastausta artikkeliin “Golden memories”

 1. Huokaus, katosin hetkeksi täysin sun lomafiiliksiin! 😀 Mä olin tänä talvena vaan viikon reissussa, mutta kyllä kotiinpaluu teki vähän tiukkaa, kun oli niin ihanaa… 🙂

 2. Joo mäkin katosin kun kattelin kaikkia kertyneitä kuvia! Joudun ehkä muutamia vielä laittamaan teille, sorry 😉 Olin melkein kuukauden lomalla ja se alkaa olemaan riittävä pituus. Tosin kesä painetaankin duunia taas – Tsempit E

 3. Moikka Eevi!

  Pystytkö yhtään kertomaan suuntaa minkähintaista toi sun valmennus on? 🙂

  • Moikka Jossu,
   Kovasti riippuu siitä millaista settiä asiakas itse on hakemassa 🙂 Olen meilikyselyihin vastaillut hintojen kera, joten jos valmennus kiinnostaa laita ihmeessä viestiä. E

 4. Tekisi mieli haistattaa pitkät sulle tosta kropasta 😀 Ei siis pahalla vaan hiton hyvällä!! Mimmillä törkeen upee kroppa!!!!!!!!!!

  • haha Charlotta 😀 Hauska kuulla, töitä tehdään edelleen! -E

 5. Ai että miten ihania kuvia! Järkyttävä himo lähtee aurinkoon ja lämpöön. Huikeeta kylläkin, että Suomessa on nyt paistanu muutamina päivinä aurinko. Oon ihan fiiliksissä siitäkin! Oot kyllä todella hyvässä kunnossa, jokainen asu pukee nätisti ja nam nam tuo rusketus 🙂 Koita jaksaa painaa noilla lomaenergioilla kesään saakka 😉

  • Ihana Viivi, kiitos! 🙂 Toivottavasti tuli ladattua tarpeeksi 😉 -E

 6. Ihana lukea toisten reenailuista ja muusta kivasta. Itse toisella kuulla raskaana, toisin sanoen kahden kk oksennustauti takana.. joten on jääny ruokavaliot ja salilla käymiset, kun ei mikään tunnu pysyvän sisällä ja koko ajan väsyttää. Ottaa päähän ja lujaa, vaikka tää kaikki tähän ihanuuteen kuuluukin. Noh, kesäkuntoon 2015 viimeistään!! =) ihanaa kevään odotusta! Olet ihan pirteä.

  • Moi Elina! Hirveesti tsemppiä sinne – voin vain kuvitella kuinka raskasta se on sulle. Niin iso muutos kuitenkin aikaisempaan. Onneksi sekin loppuu aikanaan ja tuo myös pinene ihmeen samalla <3
   Onnea ja isosti tsemppiä -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta