Terveellinen ja herkullinen mysli

Minifitness_mysli_terveellinenruoka

Himoitsen mysliä. Koluan epätoivoisesti kaupan hyllyjä löytämättä kuitenkaan mitään tarpeeksi terveellistä vaihtoehtoa. Kaikissa on liikaa sokeria tai liian vähän marjaa ja muuta herkkua. Tuttu fiilis? Luontaistuotekaupoista saattaa löytää joskus hyviä uusia tuttavuuksia, mutta nekin tuntuvat olevan harvassa. Ehkä makunystyräni ovat vain vaativia? Ikävöin Etelä-Afrikan proteiinimysliä, joten minun oli saatava mysli ikäväni tyydytettyä pian. Muuten nousisi taivaalle mustia pilviä.

Halusin hieman herkutella, sillä kohta alkaa kauan silmissäni kiilunut dietti. En tiedä vielä odotanko sitä vai en. Päätin kuitenkin, että olen ansainnut myslini. Kokosin aineksia ja mietin mitä kaikkea siihen haluaisin – no siihen tulisi sitten lopulta vähän kaikkea. Mutta tämä on ehdottomasti paras mysli mitä olen ikinä maistanut! Hyvä minä! Myös kotona maiskutteleva makuraati antoi tälle täydet pisteet.

Minifitness_mysli_terveellinen

Minifitness_food_healthyfood_mysli_terveellinen

Minifitness_mysli_terveellisyys_teeitsemysli

Terveellinen herkkumysli

Kaurahiutaleita

Auringonkukansiemeniä

Pellavansiemeniä

Kurpitsansiemeniä

Chia-siemeniä

Pähkinöitä

Kuivattuja mustikoita (suomi)

Kuivattuja mansikoita (suomi)

Goji-marjoja

Mulberryjä

Kuivattuja karpaloita

Minifitness_alpro_Mysli_terveellisyys

Minifitness_food_mysli_healthyoptions

Nämä lähtivät mukaani Etelä-Afrikasta

Parasta tässä on se, että myslin voi koota helposti oman maun mukaan – vielä hyvin nopeasti ja vaivatta! Myslin voi jättää hyvin terveelliseksi, mutta herkutteluun sinne voi lisätä vaikka kookoshiutaleita, kuivattuja mangoja tai raakasuklaa/suklaahiutaleita.

Mysli menee sulavasti luonnonjugurtin kanssa, tai ihan mistä itse sattuu pitämään. Usein käytän rahkaa tai kreikkalaista jugurttia. Meillä meni nyt ihan herkutteluksi, sillä olin saanut muutaman Alpron  kotiinviemisen maisteluun. Olen joskus maistanut soijamaitoa ja välillä käytin sitä paljonkin. Yllätyksekseni Alpron kasvipohjainen vaihtoehto jugurtille oli aivan liian hyvää! Yleensä olen ollut aika nirso, mutta nämä osoittautuivat suureksi herkuksi – ihanan pehmeä ja raikas. Sopii hyvin meikäläisen herkkupäivään.

Minifitness_mysli_healthyfood

 Nautinnolista viikonloppua ystävät! Aiotko sinä herkutella?  😉

So good, E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

15 vastausta artikkeliin “Terveellinen ja herkullinen mysli”

 1. Kuulostaa kerrassaan ihanalta kyseinen mysli! Enää aineet puuttuvat ja aijon itse myös kokeilla kyseistä mysliä, sen verran herkulliselta ja terveelliseltä kuulosti!:)

 2. Mulla on kans kauhee mysliproblem kun kaikissa kaupan tuotteissa on sitä rusinaa! vihaan rusinoita! :C
  täytyy lähteä ite kanssa vihdoin kokoamaan omat setit.

  • Joo hyi, rusinat on pahoja! 😀 En ymmärrä miksi niitä täytyy tunkea jokaiseen mysliin. -E

 3. En yleensä tykkää mistään soija-tuotteista, mutta nuo alpron jugurtit on kyl niin hyviä että vie kielen mennessään (:

  • Mustikat löytyivät kaupasta pähkinähyllyltä, mansikat on kuivattu itse 🙂 -E

 4. Nam :p olin jo ihan unohtanut ton Alpron Vanilja jugun ja sen miten herkkua se on! Täytyykin käydä ostamassa seuraavaksi, kun haluan herkutella. 🙂

 5. Mistä noi ihanat purkit ovat, missä yhdessä mangoa ja yhdessä suklaata yms! Mistä ne ovat?:) super kivan näkösiä purkkeja!!:) muutenkin yksi lemppariblogeista on löytynyt nimittäin tämä sun! Olet vaan niin super! 🙂

  • Oi miten hauska kuulla Ida 🙂 Purkit on Alprolta, kätevää kasata oma mieluisa jukkemysli! -E

 6. Moikka!

  Kysymykseni ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen, mutta osaisitko suositella ketään erityisesti pääkaupunkiseudulta olevaa personal traineria? Olen yrittänyt löytää ”sitä oikeaa” ,helppoa sen etsiminen ei ole todellakaan ollut. Entä teetkö itse keikkoja? Olen aika kunnianhimoinen ja kaipaisin ehkä vähän jotain suurempia muutoksia treeneihin, joten kaipaisin ihmistä, joka olisi täysillä mukana kanssani.. Tavoitteenani olisi pudottaa vähän painoa, mutta lihaksia pitää silti olla. Olen nyt vetänyt noin kolme kuukautta samantyyppistä ohjelmaa, vaihdellut painoja ja sarjoja ja toistoja yms, mutta nyt alkaa silti pänniä tuo ja myöskään tuloksia ei enää ole tullut niinkään.. Muutoksia siis kaivataan!

  • Moikka Kc, tosiaan teen itse Pt:n hommia ja jos haluat tiedustella lisää palveluista laitathan mulle meiliä [email protected] 🙂 Palaillaan! -E

 7. Mä en oo koskaan tykännyt mysleistä, siis niistä kaupan. En tosin edes muista koska oisin sellaista syönyt, mutta jotenkin iskostunut päähän, että niissä on liikaa sokeria. Ja on tullut mieleen, että olispa ihana tehdä mysliä itse. Ainakin silloin tietää mitä siinä myslissä on ja varmasti tulee paremman makuista kuin noista kaupan sekoituksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta