Maailman parhaat proteiiniletut + smoothie

Minifitness_proteiiniletut_Paraslettuohje_terveellinen_synttariaamiainen2

Näetkö ainoastaan unia oikeasti hyvänmakuisista proteiiniletuista? Niin minäkin ennen, kunnes kehittelin luovuuspäissäni (haalin mitä kaapista löytyi) tämän reseptin. Kuvittele smoothie, joka maistuu suklaiselta jälkkäriltä. Tällä reseptillä saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Olen todella fiiliksissä tästä ja niin ollaan kotonakin. 

Tämä on oikeasti paras ja myös simppelein resepti, jota olen koskaan kokeillut. Rakastuin siihen heti. Letut maistuivat oikeilta letuilta. Mutta kun seuraavalla kokkailukerralla maistoin taikinaa raakana, rakastuin tähän sörsseliin entistä enemmän. Se oli jo itsessään super hyvää ja toimii siksi myös smoothiena! Mikä tässä on kuitenkin parasta heti maun jälkeen? Se sopii ruokavalioon, koska se ei sisällä yhtään turhia kalorinlähteitä. Uppoaa myös diettiläisille! Voit aina käyttää nesteenä pelkästään jääpaloja.

Fit- proteiiniletut + Smoothie taivas

 1-1,5 dl Charlotte Perrellin Fit & Smart Protein, suklaa

2 kananmunaa

1 banaani

Puolidesiä nestettä esim vesi/maito

Lisäsin nesteeksi lorauksen Alpron Riisijuomaa. 

Letut: Sekoita ainekset blenderissä. Kuumenna pannu ja lisää tilkka kookosöljyä. Paista lettuja muutama minuutti molemmilta puolilta. Lisää päälle marjoja ja nauti lämpimänä! NAM.

Smoothie: Sekoita ainekset blenderissä ja nauti!

Lisäsin lettutaikinaan myös mustikoita. Kuitua voit lisätä esimerkiksi pellavansiemenillä tai kaurahiutaleilla. 

Fit-letut

Itse olen hyvin monien reseptien kohdalla törmännyt samaan ongelmaan maun ja koostumuksen suhteen. Ne eivät ole kovin hyviä, tai sitten toinen näistä ei toimi laisinkaan. Sieltä maistuu se terveellisyys läpi. Tässä reseptissä kyseinen ongelma ei iskenyt edes meikäläiselle – olen aika nirso näissä. Resepti sopii ihanasti aamiaiselle tai ihan vaikka puhtaasti herkutteluun! Proteiinijauho on suuressa roolissa näissä kokkailuissa ja sen kuuluu olla hyvää! Jos ei ole, voit olla varma ettei se maistu hyvältä yhtään missään parhaimmissakaan keitoksissa.

Minifitness_healthypancakes_parasprotskulettu_resepti_terveellinen

Minifitness_smoothie_proteiinilettu_resepti_paras_terveellinen

Minifitness_preiiniletut_proeinpancakes_healthy_resepti2

Smoothie taivas

Koostumus sulaa suussa. Se on silkkinen ja pehmeä. Maistuu suklaalta ja banaanilta. Paras smoothie kokemukseni heittämällä – edes Cape Townin (Nü-Health Food Cafe) Butternut smoothie ei vedä vertoja tälle. Tätä en olisi uskonut tapahtuvan edes unissani. Ikinä.

Jos haluat smoothiesta juoksevampaa, lisää enemmän nestettä. Itse laitoin blenderiin ainoastaan puolidesiä riisijuomaa ja 10 jääpalaa. Juoksimme salilta hyvin nopeasti kotiin, sillä tämä toimi hyvin palkkarina! Parasta ikinä. Tänään uusi rundi. Ihan pakko.

Minifitness_smoothie_terveellinenresepti_smoothietaivas

Minifitness_smoothie_maailmanparas_banaanisuklaa_resepti_terveellinenresepti

Minifitness_proteiini_suosikki_naistenlisäravinne_parasmaku

En tiedä voisinko edes hehkuttaa tätä tarpeeksi, teidän täytyy itse kokeilla ja maistaa! Olen kokeillut monia erilaisia smoothie- ja lettureseptejä, mutta tämä on kyllä ehdoton suosikkini. 

 Ihanaa viikkoa ystävät! <3 -Emppu

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

23 vastausta artikkeliin “Maailman parhaat proteiiniletut + smoothie”

 1. Moikka!

  Tyhmä kysymys, mutta pystyykö tuon suklaa protskun korvaa FASTin COOK – BAKE – CAKE proteiinilla? 🙂 Kiitos jo etukäteen 🙂

  • Kaikkea voi kokeilla! 🙂 Olen testaillut monia muita, mutta useissa maistuu se proeiini läpi. Testaamallahan se selviää! -E

 2. Aivan loistava ohje! Mulla oli vain Fastin puddingia, joten laitoin sitä desin ja lisäsin nestettä yhteensä desiin (maitoa ja vettä). Kyllä maistuu!

 3. Moikka! Mahtava ohje! (: kiitos! Haluaisin sellaista kysyä, vähän aiheesta poiketen, että teetkö salin ohella aerobista, mitä ja kuinka paljon? (:

  • Heippa Vilma,

   Hienoa kuulla! (: Teen tottakai, tällähetkellä 1 pk-lenkin viikossa 45 minuuttisen. Matalilla sykkeillä, ehkä saan juuri hiean pintaan. Kohta alkaa dieitti ja sitten taas
   saa painaa urakalla, jes! -E

 4. Moikka! 🙂

  Halusin kommentoida ja kiittää ihanasta blogista, josta saa paljon iloista mieltä ja inspiraatiota. Sulla on ihan mahtava asenne elämään! 🙂

  Itse pidän tästä blogista, koska tää on paljon muutakin kuin ns. ”fitnessblogi”. Oon seurannut blogia jo aika kauan ja aina vain paranee. Jatka samaan malliin! Go Eevi! 🙂

  -Laura

  • Ihana olet Laura <3 Kiitos lämmittävästä kommentistasi, olet huippu. Hyvä että suunta on oikea, se löytyy vahvemmin päivä päivältä 😉 Ihan teidän ansiosta. Hauskaa viikkoa! -E

 5. Voiskohan jotain pannaria/lettuja tehä uunissa? Oon ehkä 3 kertaa paistanu kaikenlaisia protskulettuja ja aina tuntuu, että ne menee ihan pipariks.

  • Moikka Laura,
   musta tuntu kans ihan samalta monien kokeiluiden jälkeen. Tässä on vaikea mennä pieleen jos noudattaa ohjetta 🙂
   Mutta voihan tätäkin aina kokeilla uunissakin! -E

 6. Resepti vaikutti niin hyvältä, että oli pakko kokeilla heti! Ihan mahtava resepti kyllä! 🙂 nää onnistu myös pannulla paistaen loistavasti. Itse oon aiemmin tehny samantapasia lettuja, mutta ilman protskujauhoja. Silloin paistaminen on melko hankalaa.

  • Mahtavaa Emmi! 🙂 Super kiva saada palautetta teiltä näistä. Nam -E

 7. Moikka! Tää on nyt varmaan tyhmä kysymys mutta voiko tuota itse Charlotte Perrellin Fit & Smart Protein jauhetta pelkästää käyttää palautusjuomana ilman että siitä tekee noita lettuja tai smoothieta? 🙂

  • Heippa!
   Tottakai voi ja mulla se on tällähetkellä palkkarina myös. On muuten tosi nannaa tavaraa ihan veteenkin sekoitettuna ja arvotkin ok 😉 -E

 8. Tiedätkö saako tota protskuu mistään muualta kuin Fitnesstukun nettikaupasta?:) Käytkö muuten ikinä ulkona viikonloppuna tai juotko alkoholia? Jos et niin mitä teet vkloppusin? Tuntuu et kaikki kaverit on aina ulkona mut se verottaa aina treenejä niin olis kiva saada jotain vinkkejä mitä kivaa vois tehdä vkloppusin:)!

  • En osaa varmasti sanoa Sari, Fitnesstukulta löytyy myös myymälä Helsingistä. Sieltä varmasti ainakin luulisi löytyvän 🙂
   Muualla en itse ole kyllä törmännyt toistaiseksi. Toisinaan käyn, mutta aika harvoin. Rakastan viikonloppuisin eniten omaa aikaa,
   kun ei ole aina kiire koko ajan. Arkeni on aikamoista matalalentoa! 😀 Usein tyttöjen kanssa pidetään leffailtoja ja tehdään yhdessä ruokaa. Käymme myös välillä yhdessä treenailemassa. Yhdessä olon ei siis todellakaan tarvitse olla sitä bailaamista, mutta toki sekin ikä on usein hyvä kokea. Onnekseni se on meillä jo takana ja keskitymme tärkeämpiin asioihin elämässä nyt.
   Kohta tulossa postausta tähän asiaan liittyen. Pysyhän kuulolla 😉 -E

 9. Täytyykin kokeilla tota lettureseptiä! 🙂 Itsellä lähes aina protskuletut epäonnistuvat, usein koostumus on surkea tai liian vaahtomainen, tai maku muuten vain ”proteiininen”.

 10. Heippa!

  Ensimmäiset protskuletut, joissa maku kohdillaan! Jauheena käytin Hera+ mansikaa; olisin voinut syödä blenderin tyhjäksi ihan vaan ”taikinasta” ! Mutta täytyypi sanoa, että blondina onnistuin taikinan teossa hieman sössimään; annoin ainesten olla liian kauan blenderissä, jolloin kananmunat kuohkeutui niin että olisin voinut tehdä niistä vaikka täytekakkupohjan. Loi hieman haastetta paistamiselle, eli varoituksen sana muille blondeille 😉

  Lettujen kaveriksi sopi todella hyvin kerman korvikkeena Soija-jogurtti ja siihen marjat päälle, nam !

 11. WOU! Kokeilin tuota smoothieta jaj nyt on kyllä hyvä! NAMS:D Mikään muu smoothie ei oo mulle maistunu:D
  Iha tän ohjeen takia tilasin fitnesstukusta tota fit&smart jauhetta ja tää on kyllä iha normi proteiinijuomanakin todella hyvä!
  Mutta joskus oon kuullu puhuttavan pahaa tosta aspartaamista, millä tää fit & smart on makeutettu, niin saakos kysyä sun mielipidettä siitä että haittaako nyt sen mukana oleminen….?

  • No eikö Jutta!! Olen ihan rakastunut siihen itsekin 🙂 Joo se on kyllä totta, että näistä makeuttajista käydään paljon keskustelua. Osa haluaa välttää näitä täysin. Oma lähestymistapani on lähinnä se, että kaikkea kohtuudella. Jos tämä ei perusta ruokavaliosi pohjaa, ei siitä kannata stressiä ottaa. Mutta jokaisella on omat mielipiteensä tähän asiaan 🙂 -E

 12. Olet aivan oikeassa, tämä on aivan paras resepti, KIITOS!=) Juuri nautiskelin tällaisen ja useita eri reseptejä kokeilleena tämä meni ykköseksi! Ja niin yksinkertainenkin resepti.:) Käytin Fastin cream&cookie- protskujauhetta, kyllähän oli herkkua!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 3
Tykkää jutusta