Erilaiset syntymäpäivät

 *Redken tuotteet saatuMinifitness_girlsweekend_tyttojenjuttuja_boulderointi_Sportsetter_syntymapaivat

On parhaan ystäväni syntymäpäivä. Olen onnellinen, koska hänkin on. Olin pohtinut ja pyöritellyt erilaisia vaihtoehtoja juhlien teemaksi, sillä emme (minä ainakaan) halunneet mitään rällästämis bileitä discopallojen välkkeessä. Olemme kukin omalla tavallamme kasvaneet tästä ajasta jo ulos. Itse ehkä hieman vielä muita vahvemmin, sillä vihaan krapulaa. Rakastan treenaamista ja viikonlopun tuomaa rentoutumisen taikaa. Tämä olikin minun punainen lankani suunnitellesani tämän ihanan ilopillerin syntymäpäiviä.

Oikeana syntymäpäivänä yllätin hänet meidän kahden jo perinteeksi muodostuneella kukkalähetyksellä. Kävimme myös maistelemassa Gaijinissa runsaan menun. Olin kuitenkin päättänyt järjestää vielä yhden yllätyksen. Menisimme rentoutumaan ja viettämään viikonloppua yhdessä. Mitä se sitten piti sisällään? 

Minifitness_breakfast_syntymapaiva_tyttojenviikonloppu_hemmottelua

6 tyttöä. Perjantai-illan yhteinen kokkailu ja leffailta. Lauantaina uusi lajikokeilu. Långvik-kylpylähotelli. Mini get away. Täydellinen tyttöjen viikonloppu!

Olin kutsunut sankarin yökylään, sillä jokaisen naisen kuuluisi saada syntymäpäivänään aamiainen sänkyyn! (tai mihin hän itse sen haluaa) Yhden toiveen sai myös esittää – toivomus oli proteiiniletut (silloin kehittelin sen mestari reseptinikin). Sankarin aamiaisen jälkeen  suuntasimme nokan kohti Pasilan boulderkeskusta. Vatsat pullotti ja trikoot puristivat.

Minifitness_boulderointi_Sportsetter_tyttöjenviikonloppu_syntymäpäivät

Olimme saaneet treenipassit Sportsetter-palvelun kautta, joka on edullinen ja helppo tapa kokeilla kaikkea uutta! Olimme todella fiiliksissä ja jokaiseen iski pieni pakokauhu tajutessamme, että tämän ei ole seinäkiipeilyä. Tässä ei ole valjaita! Pian kuitenkin huomasimme, että eihän niitä edes tarvitse. Ei sillä, että olisimme olleet todella ketteriä tai omistaisimme supervoimia. Otteissakin oli toivomisen varaa rakennekynsiemme kanssa. Onneksi lattia oli yhtä isoa patjaa, jolle saattoi turvallisesti hypätä tai välillä myös tippua (kun kynnen ote petti tai voimat hiipuivat yllättäen).

Kiipeilimme eri tasoisia seiniä ja nauroimme kuollaksemme kun saimme puntata toista pepusta ylöspäin. ”Sä pystyt tähän” huuto raikui ja niin raikui se kikattelukin. Hiki virtasi kaikilla ja jokainen saattoi olla todella tyytyväinen omaan suoritukseensa. Osa ylitti omia pelkojaan, osa omia lihasvoimiaan. Minä taisin ylittää ainoastaan BK-Pasilan desibelirajat (anteeksi ihana henkilökunta).

Minifitness_Långvik_tyttöjenviikonloppu_syntymäpäivät_hemmottelujarentoutuminen

Matka jatkui kohti Långvikia, jonne hurautti autolla alle puolessa tunnissa. Kuinka kätevää! Uiskentelimme, poreilimme ja teimme ihania tukkahoitoja. Kokeilimme Redkenin Diamond Oil-sarjan tuotteita ja olimme ilahtuneita erityisesti niiden tuoksusta. Shampoo vaahtoutui hyvin, eikä hiuksiin jäänyt tunkkaista tai likaista oloa. Pidän Redekenin tuotteista, sillä ne ovat riittoisia ja hyvälaatuisia. Erityisesti Diamond Oil-hiusöljy oli tyttöjen suosikki – tyttömäinen ja kaunis lasipullo, joka tuoksui ihanalle. Öljy jätti hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi. 

Minifitness_redken_Diamond_tyttöjenviikonloppu_hiustenhoito_treeni

Minifitness_tyttöjenviikonloppu_Längvik_treenijalepo_hemmotteleystävääsi_syntymäpäivät

Kasvonaamiot naamallamme tipsuttelimme pitkin käytäviä kylpytakeissa ja tossuissamme kohti infrapunasaunaa, jossa katsoimme Suomen peliä. Voi sitä huudon määrää kuulkaas!

Pehmeillä kasvoilla ja kiiltävillä tukilla oli fantastista hipsiä illalliselle ja tämän jälkeen kömpiä silkkisiin valkoisiin lakanoihin. Kaikki pikku possut olivat pian tuhisemassa muutamassa läjässä. Aamulla nautimme pitkään aamiaista ja kikattelu jatkui. Olimme kaikki todella tyytyväisiä tähän viikonloppuun. 

Minifitness_tyttöjenviikonloppu_Långvik_treenijahemmottelu

Minifitness_redken_Friends_Diamond_tyttöjenviikonloppu_Långvik

Aina ei tarvitse kreisibailata. Miksi et mieluummin ottaisi rennosti ja viettäisi yhdessä ystäviesi kanssa laatuaikaa?

Kerro miten sinä vietät laatuaikaa ystäviesi kanssa? Kerro oma juttusi ja olet mukana Redken-tuotesarjan arvonnassa! Paras vastaus voittaa jutussa esiintyneen Redkenin Diamond Oil-tuotesarjan Shampoon, hoitoaineen ja hiusöljyn, sekä hiusten muotoiluun tarkoitetut Redken Signature Look-tuotteet.

Vastauksia saa laittaa lauantaihin 1.3 saakka <3 Feel beautiful, E

Kipailu on päättynyt. Tuotepaketin voitti nimimerkki V, onnea! Olen lähettänyt sinulle sähköpostia 🙂

 

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

76 vastausta artikkeliin “Erilaiset syntymäpäivät”

 1. Ystävyyttä on niin monet asiat! Pikkujutut ja vähän isommatkin. Vietämme joka torstai iltaa yhdessä ystäviemme kanssa jutellen asioista maan ja taivaan välillä. Se on parasta. Vaan nauraa ja olla yhdessä! Olemme kaikki tunteneet ihan pikkutytöistä saakka ja tehneet kaikki hullutukset yhdessä! Välillä teemme reissuja hotelliin, festareilletai vaikka pariisiin. Ystävät ovat korvaamattomia <3

 2. Oi, juuri jotain tuollaista! Liikuntaa, terveellistä ruokaa, hemmottelua ja yhdessä oloa! Ihanaa!:)

 3. Näin viimeisenä yliopistovuotena vapaa-aika on aika kortilla. Pyrinkin sopimaan lounastreffejä kirjaston kahvilaan, käymään kahvilla ja aamupaloille, että saamme edes pientä lepoa opparin kirjoituksesta.

  Näin ulkomailla asuessa Suomessa vietetyt hetket ystävien kanssa ovat kullan arvoisia. Silloin kokoonnutaan yhteen, leivotaan yhdessä ja usein pääsen nauttimaan yökyläilystä jonkun ystäväni luona.

  Mielestäni tärkeintä ovat juuri ne pienet hetket arjessa, jotka voi jakaa ystävien kanssa 🙂

 4. Teidän synttäriviikonloppu kuulostaa (ja näyttää) aivan täydelliseltä. Paljon mielummin itsekin vietän synttäreitäni ihan muuten kuin bilettäen yökerhossa. Nykyään, kun monella ystävälläni on jo lapsia, niin vietämme laatuaikaa yhdessä niin, että lapsetkin otetaan mukaan ja tehdään enimmäkseen juttuja heidän ehdoillaan. Silloin tällöin, kun äidit pääsevät ”vapaalle”, niin käydään yhdessä kävelyllä, jossa saadaan jutella rauhassa, syömässä tai leffassa. Meille on myös parhaan ystäväni kanssa muodostunut hauska tapa leipoa toisillemme 🙂 On kiva yllättää ystävä kakulla silloin, kun hän sitä vähiten odottaa!!!

 5. Juurikin liikkumalla vietämme parhaimmat hetket parhaimpien ystävieni kanssa! Sen jälkeen saunotaan ja hemmotellaan kasvohoidoilla jne 🙂

 6. ”Onni on istua hiljaa ystävän kanssa tekemättä mitään”. Tällaisen postikortin sain ystävältäni jonkin aikaa sitten. Kuvassa istui kaks mummoa puiston penkillä tyytyväisen näköisenä. Lause todellakin pitää paikkaansa! Olen tehnyt parhaan ystäväni kanssa sopimuksen siitä, että näemme vähintään kerran viikossa arkena, kiireistä huolimatta. Toisinaan vain makaamme sohvalla rättiväsyneinä, toisinaan käymme syömässä tai kahvilla. Pienet asiat tekevät onnellisiksi, kun on ympärillä hyviä ystäviä <3

 7. Laatuaikaa tulee vietettyä liian vähän! Mutta kun, niin siihen kuuluu aina hyvä ruoka ainakin! 🙂 Leffan kattelua, lautapelien pelaamista yms.

 8. Paras tapa viettää aikaa ystävien kanssa on vaan nauttia toistensa seurasta yleensä hyvän ruoan ääressä tai katsellen leffoja. Joskus taas mahtavinta on vain löhötä ja puhua asioista maan ja taivaan välillä tai sitten vain olla yhdessä hiljaa. Juuri eilen myös pohdimme kavereiden kanssa että välillä laatuaikaa on vain maata sängyllä ystävien kanssa kun kaikki räpläävät omaa puhelintaan. Se paras tapa viettää yhteitä aikaa riippuu aina sen hetkisestä fiiliksestä. Joskus sitten taas on ase aika kun mennän baariin.

 9. Mun mielestä parasta, mitä voi kokea ystävien kanssa yhdessä on onnistumisen tunteet! Jotenkin ne vahvistaa ystävyyttä niin paljon! Esimerkkinä yksi lempparihetkistäni ystävien kesken on ollut vaellus, jolla kävimme kahden ystäväni kanssa kesällä. Mieli lepää, rauhoittuu ja rentoutuu vaikka kroppa onkin kovilla. Kävellessä (ja varsinkin leirinuotiolla! :D) tulee puhuttua yllättävän syvällisiä juttuja, naurettua itkettyä ja oltua vain hiljaa! Näillä reissuilla yleensä tulee myös vastoinkäymisiä jolloin ystävyys punnitaan ja tuetaan toisia! Lopussa yhteinen onnistumisen tunne, ei mitään parempaa!

  Tottakai bileillatkin ovat hauskoja, mutta jotenkin tuntuu että ne eivät jää samalla lailla mieleen ja kehitä ystävyyttä kuin muunlaiset ajanvietteet!

  Teidän synttäriviikonlopussa näyttää kyllä olevan kaikki kohdallaan! Äksöniä ja rentoutumista sopivassa suhteessa! Pitääpä pistää korvan taa tulevia juhlia suunnitellessa! 🙂

 10. Laatuaika ystävien kanssa voi olla mitä vaan! parin parhaan ystävän kanssa meillä on kuitenkin muutamat rutiinijutut! 🙂 Toisen kanssa joka maanantai käydään töölönlahti lenkillä ja saunassa. Vietämme saunassa reilusti yli tunnin ja teemme naamioita ja juttelemme kuulumiset, ihanan rentoa aikaa ystävien kesken, ja kun maanantai tuppaa yleensä olemaan muuten vähän tahmea niin tämä traditio on siksikin niin mahtava! Toisen ystäväni kanssa meillä on ainakin kerran kkdessa kokkausilta. Valitsemme teema maan ja teemme kolmen ruokalajin illallisen alusta loppuun yhdessä! Ruoanlaiton lomassa on kiva vaihtaa kuulumisia, oppia uutta yhdessä ja lopuksi näytti oman käden jäljistä, slurps 😉

 11. Neljän hengen opiskelevalla ja kolmessa eri kaupungissa asuvalla tyttöporukalla on yhteiset hetket kiven alla. Olemme onneksi syntyneet eri vuodenaikoina, jolloin jokaisen syntymäpäiväjuhlat rytmittävät vuotta, ja taatusti näämme toisiamme. Teemme yleensä kerran vuodessa kreisibailausreissun Tampereelle, tämä on 16-vuotiaista saakka jatkunut perinteemme. Yö hotellissa, ulos syömään ja illaksi juhlimaan <3 huolet pois. Kesään kuuluu reissu ulkomaille, nyt plakkarissa on Tallinna, Pariisi ja Barcelona. Unelmana yhteinen New Yorkin matka sitten kun jengin kuopus on täyttänyt 21 vuotta 🙂 arkisin saatamme sopia harvinaisen yhteisen leffaillan, tai viikonloppuaamuina brunssin jonkun luokse. Hätä- ja kriisitilanteissa ollaan myös itketty rumina verkkarit jalassa jonkun kämpän lattialla. Vaikka emme toisiamme usein porukalla nääkään, whatsapp laulaa joka päivä pienimmätkin kuulumiset tunnista toiseen. Laatuaikaa on näin ihanien mimmien kanssa oikeastaan mikä vain, kunhan saadaan olla yhdessä. 🙂

 12. Kuulostaa täydelliseltä tytöjen viikonlopulta 🙂

  Me olemm tyttöporukan kanssa sopineet yhden päivän kuukaudesta, jolloin puuhaamme aina jotain yhdessä. Yleensä valmistetaan yhdessä ruokaa ja nautitaan, ehkä juodaan muutama lasi viiniä. Täydellistä yhdessäoloa!

 13. Ystävien kanssa tulee vietettyä laatuaikaa monellakin tavalla. Yleisimmin käydään kahvilla, jolloin saadaan vaihdettua kuulumisia. Välillä uimassa ja kuntosalillakin yhdessä. Vähän harvinaisempia, mutta vieläkin mukavampia ovat ne illat, kun yhdessä pelaamme lautapelejä, pidämme viininmaisteluiltoja, käymme katsomassa jääkiekkoa tai leffaa, lähdemme mökille tai vaikka kokkaamme sunnuntai-aamupäivällä brunssin. Välillä tosin riittää vain sekin, että tietää toisen kuuntelevan, kun on huolia ja murheita. 🙂

 14. Parasta on lähteä tyttöjen ja koirien kanssa kauas eräkämpälle, tehdä ruokaa, saunoa ja nauttia luonnosta!

 15. Meillä vietetään laatuaikaa ihan vain hengaillen ja syöden! Eilen illalla pyysin pari parhainta kamuani yökyläilemään, ja illalla tehtiin yhdessä tortilloita ja pelailtiin Yatzya ja heitettiin megahuonoa läppää, sekä sain itse pientä hemmottelua kun kaverini harjoitteli päähäni sarkajuhlaan tehtävää kampausta. Aamulla kokattiin proteiinilettuja nam, ja nyt ihastelen eilisillalla tehtyjä kiharoita jotka säilyivät kivasti yön yli. Mun kaverit on <3

 16. Ihaninta ystävän kanssa on, kun ei tarvitse keksiä mitään tekemistä. Ihan sama ajammeko autoa vai istuskelemmeko parvekkeella, valuu molemmilta vedet silmistä naurunremakoiden päätteeksi! Jos nyt voisin toteuttaa haaveeni, veisin ystäväni matkalle, koska me molemmat siitä varmasti nauttisimme, erityisesti hän. Onni on olla ystävä! Montakohan lisävuotta olemme elämäämme saaneet niiden ilojen sekä kikatuksien ansiosta 🙂 Toivottavasti kaikilla on mahdollisuus jakaa elämänsä ilot ja surut oman ystävän kanssa ja ennen kaikkea kokea itsensä tärkeäksi ja rakkaaksi itselle sekä myös toiselle ihmiselle.

 17. Parhaassa ystävässä parasta on juuri se, ettei ole väliä mitä yhdessä puuhaa, mutta heidän seurastaan nauttii. On ihanaa käydä yhdessä urheilemassa, viettää viikonloppuja, tehdä reissuja ja joskus rentoutua tekemättä yhtikäs mitään. Aina ei tarvitse sanoja tai tekoja, ainoastaan ystävää rinnalle joka ymmärtää sinua täysin. Sellaisen ihmisen kanssa mikä tahansa hetki voi muuttua unohtumattomaksi <3.

 18. Mulla on yksi ystävä, jonka kanssa oon kyllä viettäny mitä ihanimpia hetkiä mutta myös niitä itkun ja kiukun sisältämiä hetkiä. Tän ystävän kanssa on tullut koettua monet baarireissut, leffahetket, Pariisin matka ja kaikkia ihania naurun täyteisiä hetkiä ala-asteelta lähtien.

  Silti mulle kaikkien parhaiten mieleen ovat jääneet ne juoksulenkit, (jotka useimmiten ovat muuttuneet kävelylenkeiksi… :D) joilla on saanut vuodattaa kaikki ilot ja surut tai olla vaan hiljaa jos siltä tuntuu sekä ne hetket, kun itku kurkussa olen lähtenyt töihin kaiken arjen murheiden keskellä ja oon saanu tästä kaverista seuraa, koska hän tajusi milloin häntä tarvitsin vaikken koskaan sitä ääneen sanonutkaan. Nämä on minulle niitä parhaimpia hetkiä olla kaverien kanssa, kun saa vain olla.

 19. Meillä on likkojen kanssa tullut tavaksi pitää noin kerran kuussa yhteinen hiustenlaittoiltama, jolloin esimerkiksi värjäilemme toistemme hiuksia ja joskus jopa uskaltaudumme saksimaan hieman latvoja! Opiskelijoina tuntuu, että joistain asioista on välillä hyvä säästää ja tämä on osoittautunut ainakin toistaiseksi hyväksi keinoksi 🙂 varsinkin kun näin saa hyvän syyn tavata kavereita, joita ei muuten ehdi niin usein näkemään!

 20. Kuulostaapa mukavalta!

  Lähimmän ystäväni kanssa meillä on tapana kokeilla uusia reseptejä yhdessä.

 21. Kiireisenä yrittäjänä, jolla on usein sata rautaa tulessa, on välillä vaikea löytää aikaa ystäville. Silloin tarvitaan kekseliäisyyttä… Parhaimman ystäväni kanssa sovitammekin usein yhteen ruokakauppareissut – hypistellään ja nuuhkitaan yhdessä älyttömiä juustohyllyjä, vertailemme bataattien muotoja, hullaannumme hedelmäosastolla omenalajikkeista, vertailemme broilerin kilohintoja ja hehkutamme omia lempparituotteitamme.
  Arjen pakolliset askareet tulee hoidettua samalla, kun saa nauttia toisen hömppäseurasta ja unohtaa hetkeksi kiireen ja kotona odottavan kaaoksen. 🙂

 22. Kuulostaa ihan unelma viikonlopulta ja tavalta juhlistaa synttäreitä 🙂 itsellänikin lähestyvät synttärit ja oon miettinyt miten niitä juhlistaisi, kun baarit ja juominen ei houkuttele. Yksi krapulan vihaaja täälläkin. Mieluummin rentoudun ja treenaan viikonloput niin pysyy jonkinlainen balanssi kiireisiin viikkoihin. Tollanen viikonloppu olis aivan huippu!

  Ystävien tapaaminen on minulle aina laatuaikaa. Tärkeintä ei ole miten aikaa viettää vaan se hyvä olo, joka toisen läsnäolosta tulee – oli se sitten kävelylenkki, ravintolaillallinen tai leffailta.
  Yksi hyvä ystäväni opiskelee ulkomailla, joten yhteydenpito on teknologian varassa. Meillä on ollut tapana lähetellä kirjeitä, kortteja ja välillä pieniä lahjoja toisillemme. Viestittelemme lähes päivittäin, mutta en tiedä mitään piristävämpää esim. pitkän/huonon päivän jälkeen kuin kirje ystävältä. Niin pieni ele, mutta sitä isompi ilo toiselle. Parasta saada itse kokea tuo tunne, mutta vielä parempaa saada toinen tuntemaan se myös <

 23. Pidämme säännöllisesti tyttöjeniltoja 3 parhaan ystäväni kanssa. Yritämme keksiä aina jotain erilaista puuhaa, ja olemme kahlanneet läpi jo vaikka mitä, kuten naurujoogan, seinäkiipeilyn, pokeri-illan täydellisten naisten mukaisesti, neljän tähden illallisen keskenämme, Ahvenanmaan ympäri pyöräilyn ja perinteisen pulkkamäen. Asia, joka kuitenkin on vahvasti esillä jokaisella juoru- ja touhuamiskerralla, on ruoka. Jokainen meistä rakastaa tehdä erilaisia kokeiluja keittiön puolella, joten tapaamisillemme jokainen myös raahaa mukanaan mitä mainioimpia herkkuja.
  Tärkeintä yhteisissä hetkissämme on se, että meillä on hauskaa ja kuulumiset vaihdetaan pienintä yksityiskohtaa myöden. Yleensä tosin rauhallinen juttelu muuttuu huutonauruksi ja kaikki puhuvat toistensa päälle eikä kukaan saa enää selkoa mistä on kyse. 😀 However, I love my friends!

 24. Meillä on tiivis tyttöporukka joiden kanssa sovitaan yleensä kalenterista kaikille käyvät päivämäärät, jolloin vietämme melkeenpä koko päivän tai jopa viikonlopun kimpassa. Se, mitä me keksitään duunailla kimpassa, riippuu yleensä siitä kenen kämpille ahtaudutaan! Mun luona on usein saunailta, yhden luona taas läheisessä metsässä happihyppelyä, kun taas keskustassa asuvan luona saatamme lähteä kaupungille vaikkapa ratikka-ajelulle 😀 Muutaman kerran vuodessa tehdään täsmäiskuja eripuolelle Suomen kaupunkeja, ne on aina ollu tosi onnistuneita reissuja 🙂 Välillä ihan parasta voi olla sellaset illat jolloin ei tarvitse tehdä mitään, voidaan vaan olla. Olla tyytyväisiä siitä että on ystäviä.

 25. Moi! 🙂 Tämä ei liity postaukseen ,mutta ajattelin laittaa uusimpaan jotta huomaisit 🙂 Löysin blogistasi kotitreenin (n.12min kierros) ja haluaisin kysyä että auttaako tuo peruskunnon kohottamiseen jos tekee vaikka sen kaksi kertaa putkeen? Haluaisin kohottaa peruskuntoani koska se on päässyt vähän rappeutumaan kun on ollut jalkaleikkaus sun muuta ja ei päässyt pitkään aikaan liikkumaan sitä ennen tai jälkeen 😀 Kuinka monta kertaa viikossa suosittelisit tuota? Ajattelin käydä myös ohella salilla väh 2 krt viikko, käyttäen niitä laitteita. Ihan aluksi en viitsi rääkätä itseäni ettei kiinnostus lopahda kuten mulle yleensä käy 😀 Mutta jotenkin kotona on kivempi treenata!
  Kiitos jos viitsit vastata! 🙂

 26. Ihana postaus! 🙂

  Me yleensä ystävien kanssa kokoonnutaan jonkun luona, yleensä se on aina se yksi sama henkilö jolla kokoonnumme. Heitämme höntsät päälle ja kokkaillaan, joskus mätätään, jutellaan, saunotaan ja nauretaan vedet silmissä. Joskus taas on ihana käydä shoppailemassa. Kesäisin vietämme aikaa kun käydään läheisellä maantiellä kävelemässä illalla/yöllä kun ei ole paljoa ihmisiä näkyvissä, pitkäpitkä suora asfalttitie, lämmin, kävelemme paljain jaloin, jollain on minikajari mukana, kuunnellaan musiikkia ja nauretaan. Ystävät on niin parhautta! <3

 27. Vietän ystävien kanssa laatuaikaa ylleensä keksimällä jonkun extempore-reissun joka jää kaikkien mieleen (Se reissu voi olla vaikka piknikki takapihalle tai ajelua paikasta toiseen ilman selkeämpää päämäärää, riippuen ihan kukkaron tilanteesta:D) Ruuanlaitto, saunominen, rantailu, telttailu, liikunta, pullonpyöritys ja karaoke ovat myös loistotapoja viettää aikaa yhdessä kamujen kanssa ja tuossa olen samaa mieltä ettei aina tarvitse olla alkoholia mukana hauskanpidossa, koska siitä ei seuraa ko pätkivä filmi illasta ja rapula. Alkoholittomasta hauskanpidosta jää taas selkeät hyvät muistot, luottamuksen tunne ystäviin ja mahtava energinen olo 🙂

 28. Hei E!
  Mä treenaan ystäväni kanssa salilla 4 kertaa viikossa. Se on ihan parasta aikaa yhdessä! Välillä sattuu niin, että itkettää ja välillä purskahdellaan yhdessä nauruun. Mutta tärkeintä kaikessa on se, että toisen tsemppauksella jaksaa nostaa rautaa aina vaan enemmän, eikä treeni oo koskaan tylsää! Huomenna aamulla tavataan taas klo 9 salilla 😀

 29. Minulle riittää ystävien kanssa laatuajan viettämiseksi vain se että ylipäätään näen heitä. Asun toisella paikkakunnalla ja näen heitä aivan liian harvoin! Kun näen heitä on se minulle niin suurta laatuaikaa että ei siihen muita tarvita! <3

 30. Oikeat ystävät tunnistaa siitä että heidän seurassaan voi olla aidosti oma itsensä 🙂 Teemme milloin mitäkin: matkoja, illallisia, urheilua tai ihan vaan juttelua. Tärkeintä ja ihaninta on kuitenkin, että tietää molempien välittävän toisistaan <3

 31. Minulla on paljon ystäviä, mutta ne tärkeimmät ja vanhimmat ovat olleet mukana ala-asteelta saakka. Meillä on tiivis porukka ja asumme ympäri Suomea ja osa ulkomailla. Hiljainen sopimuksemme on, että tulemme kaikki kotikaupunkiimme aina juhlapyhinä, jolloin näemme toisiamme kunnolla.
  On kyseessä sitten juhannus, uusi vuosi, vappu tai joulu, tärkein asia meille toistemme lisäksi on hyvä ruoka. Jokainen tekee herkkuja pöytään ja vuosien varrella on muotoutunut vakkareita mukaan. Sitten mahat pystyssä nauramme lujaa kaikille sattumuksille mitä on tapahtunut ja muistelemme vanhoja. Ilta saattaa jatkua sohvalla kotivaatteissa tai tanssien ulkona, muuta se ei vaadi.

 32. Paras tapaa viettää aikaa ystväien kanssa on aloittaa se ihanalla brunssilla. Sen jälkeen koko porukka vähän kiertelemään kauppoja ja kokeilemaan vaatteita, joki ehkä ostaa jotakin, mutta enemmän vain katsellaan ja unelmoidaan. Sen jälkeen yhteinen treeni ja siitä vielä jonkun luokse syömään ihana herkkuja ja vaan istumaan iltaa ja nauttimaan toistemme seurasta 🙂

 33. Juuri pari viikkoa sitten pääsimme viettämään lapsuusajoista lähtien olleen kaveriporukan kanssa viikonloppua, kun jokainen ystävistä asustaa eri kaupungissa ja maassa. Viikonloppuun kuului niin uuden ravintolan testaus. joogabileet, lörpöttelyä ja löllöilyä ja viikonloppu kruunautui mukava itse kyhätyllä brunssilla ystävän luona, josta suuntasimme mekin boulderoimaan! Suosittelen ehdottomasti salmisaaren liikuntakeskusta bouldaamiseen 🙂

 34. Oi miten ihana postaus!! 🙂 Itse tykkään viettää kavereiden kanssa mökkiviikonloppuja. Käydään kaupan kautta hakemassa hyvät ruuat mukaan ja ajellaan mökille. Saunotaan, nauretaan, vietetään aikaa yhdessä, kokkaillaan ja ollaan vaan. Se on ihana tapa viettää aikaa, jos ei kreisibailaaminen kiinnosta. 🙂

  cloudberryslife.fitfashion.fi

 35. Kun kohdatessamme pystymme kertomaan ilonaiheemme, ja iloitsemaan toistemme puolesta. Kun pystymme kertomaan epävarmuuksistamme, ja auttamaan toisiamme ratkaisemaan ne. Ja kun pystymme purkamaan suruamme, ja tukemaan toisiamme. Sellaista on ystävien kanssa vietetty laatuaika parhaimmillaan.

 36. Tyttöjen illat ovat ihania. Höpöttelyä, kikattelua ja tajutonta räkättämistä <3

 37. parhaat laatuajat sijottuu usein kisakaudelle kun saman harrastuksen parista kaverit kasaantuu pitkin suomea taas samaan paikkaan.. kuulumiset vaihdellaan ja vaikka edellisestä näkemisestä voi olla aikaa viikosta jopa vuoteen, ei tunnu missään.. 🙂

  oma jännityksensä tietty on tsempata ja jännittää kavereiden suorituksia ja muistella hyviä ja huonoja onnistumisia aiemmilta kisareissuilta.

  itse täytin vuosia eilen, synttäreideni kunniaksi otin talviloman ja matkustin 500km vanhempieni ja siskoni luo jotta saadaan viettää mukavassa seurassa samalla sekä omiani, että kahden siskoni synttärit ja vielä kolmannen siskon valmistujaiset samalla kerralla.
  itsekkään en ryyppäämisestä ja rellestämisestä välitä…

 38. Voi että miten hyväntuulisia kuvia! Juuri tuolta se laatuaika kuuluu näyttää, tehdään jotain mukavaa ja nauretaan yhdessä 🙂

  Tottakai kaikista huikeinta laatuaikaa ystävän kanssa olisi varmaan jossain reissussa vaikkapa ulkomailla, mutta ainakin itse löydän myös arjesta näitä laatuhetkiä. Mäkään en oikein jaksa välittää mainitsemastasi diskopallojen välkkeestä enää, vaikka 19 vasta olenkin. Vuosi sitten kun se maaginen täysi-ikäisyys astui voimaan oli vielä ihan hauskaa lähteä katsomaan yöelämää kavereiden kanssa, mutta mulle se ei koskaan ole sitä laatuaikaa ollut, ja nykyään ei moinen kiinnosta lähes ollenkaan. Kaikista parhaita ”laatuiltoja” kaverini kanssa ovat ne, kun käymme yhdessä vetämässä kunnon hikitreenin lähisalilla toinen toista tsempaten, rentoudumme saunassa syvimpiä ajatuksia jakaen, ja hautaudumme loppuillaksi isojen peittojen kanssa sohvalle katsomaan jotain hömppäelokuvaa ja nautiskellaan terveellisistä herkuista, kuten hedelmistä ja pähkinöistä. Tuo kaikki on ihan parasta, ja harmittaa että jotkut tutut eivät sitä ymmärrä ja ihmettelevät kun ei huvita lähteä baariin kiskomaan siideriä. On tuo sitten jonkun mielestä tylsää tai ei, niin mulle se on sitä arjen laatuaikaa 🙂

 39. Mulla ja parhaalla ystävälläni on ollu jo useamman vuoden tapana tehdä yksi yhteinen (joskus ollaan tehty kaksikin) ulkomaan matka yhdessä vuoden aikana. Nykyään molemmilla on paljon kiireitä töissä ja opiskelun kanssa, joten yhteinen aika on kortilla. Varataan matka usein joululomalle muutamaksi viikoksi ja kokeillaan usein uusia eksoottisia kohteita, joissa kumpikaan ei ole ennen käynyt. Tän lomamatkan jälkeen on aina niin ihana ja rentoutunut olo ja jaksaa taas painaa arjessa. Toki nähdään muutenkin kuin pelkästään tuolla matkalla: on ihan parasta miettiä kohdetta, ostaa lentoja, fiilistellä tulevaa matkaa etukäteen ja tehdä suunnitelmia. Ja tietysti muistella ja nauraa yhdessä edellisille reissuille. Ystävyys on ihanaa<3

 40. Mun mielestä paras tapa rentoutua ystävlen kanssa on erilaiset aamiaiset tai brunssit (joko ravintolassa/kahvilassa tai jonkun luona) niiden jälkeinen muutaman tunnin shoppailu, ja siitä siirtyminen yhdessä salille 🙂 ja niin asialliselta kun kuulostaakin niin voi sitä hölmöjen juttujen ja tekojen määrää 😀
  Tää on meidän vakio kun jollain on synttärit tai muuten vaan todetaan että olisi aikaa hengailla yhdessä!
  Ja kiitos tästä ideasta, mulla on synttärit tulossa ja ollaan pohdittu että mitä tehtäisiin, tuo seinäkiipeilyn kokeilu houkuttelee! 🙂

 41. Vietämme ystävieni kanssa laatuaikaa yleensä kahviloissa jutustellen, leffa-ja tyttöjeniltoja viettäen, sekä kahden hyvän ystäväni kanssa näemme pari kertaa viikossa salilla treenien yhteydessä ja se yleensä johtaa pukkarissa naureskeluun ja pian huomaakin, että kello on jo aivan liian paljon 😀

  Mielestäni ystävien kanssa vietetty aika ei välttämättä vaadi paljon aktiviteetteja, yksinkertaiset aidot hetket ovat niitä parhaita. Mutta toki uusien asioiden kokeminen ystävän kanssa on aina hauskempaa. Niitä onkin sitten mukavampi yhdessä muistella, vaikka ihan sen kahvikupposen ääressä. Itselläni onkin suunnitteilla viiden rakkaan ystäväni kanssa matka Berliiniin tai Amsterdamiin kesällä. Odotan tätä innolla 🙂

 42. Meillä on neljän tytön porukka joiden kanssa on koettu kaikki ensimmäiset teinirakkaudet – ja erot, sunmuut hullutukset. Järjestämme yhteisiä tyttöjeniltoja joko ravintolaillallisen merkeissä tai sitten ihan niitä kotisohvatreffejä. Yhden heistä kanssa yhteiset salirääkit ovat myös viikon kohokohtia. Laatuaika koostuu juurikin siitä yhdessä olosta, ei niinkään siitä missä se tapahtuu 🙂

 43. Käymme vähän isommalla tyttöporukalla ravintolassa syömässä tai sitten kokkaillaan yhdessä. Meidän taloyhtiössä on uima-allas, joten vietetään yleensä meillä saunailtaa. Arjen luksusta on ystävät ja yhdessä vietetty aika!

 44. Usein kun nähdään tyttöjen kanssa, niin tykätään leipoa jotain herkkua! Herkuttelun yhteydessä on hyvä parantaa maailmaa. Nykyään tehdään välillä jotain spesiaalimpaa kuten käydään teatterissa. Toisaalta läheisten ystävien näkemiseen ei tarvita mitään ihmeellistä, parastahan on ne kultaakin kalliimmat ystävät <3

 45. Laatuaika voi olla vaikka istuskelua olohuoneen pöydän ääressä samalla kun toinen syö aamupalaa/lounasta/yms. Jostain syystä tätä tehdään kavereiden, varsinkin vanhimman kaverini, kanssa pitkälti joka kerta kun nähdään. Joskus istutaan näin kolme tuntia putkeen ja vasta sen jälkeen tajutaan liikkua 😀 Höpöttäessä aika menee mielettömän nopeasti. Ehtii kunnolla kuunnella toisen kuulumisia. Porukalla kahvittelu keskellä yötä on perinne parin kaverin kanssa. Ja höpötyshetket usein päättyvät hysteeriseen kikatukseen tai pöydän päällä nuokkumiseen.

  Ihanilta synttäreiltä muuten vaikutti 🙂 Ja ihania kuvia! Sain vähän inspiraatiota yhden kaverin tuleviin synttäreihin. Kiitos!

 46. Nään harvoin ystäviäni, koska he asuvat eri kaupungissa, eikä aikataulut satu natsaamaan kovin usein työkuvioiden vuoksi. 🙁 Pyrimme kuitenkin aina näkemään silloin kun mahdollista esim. Jouluna tai pääsiäisen aikaan kun kaikki olemme kotikonnuilla vanhempien luona. Teemme yleensä hyvää ruokaa, höpötellään ja pidämme ”spa”-iltoja jolloin juurikin teemme erilaisia hoitoja ja laitetaan kynsiä tai letitetään hiuksia.. perinteisiä tyttöjen juttuja siis. 🙂

 47. Vietämme ystävieni kanssa usein tyttöjen iltoja, joihin sisältyy ruoanlaittoa, musiikkia ja paljon naurua. 🙂

 48. Ensi viikolla parhaiden ystävien kanssa Rukalle, laskettelemaan, ratsastamaan, kylpylään ja kaikkia tyttöjen juttuja hotellilla <3 Ja herkuttelemaan tietenkin järkevään malliin kuitenkin.

 49. Muutin toiselle paikkakunnalle sellaisessa elämänvaiheessa, että sosiaaliset suhteet jäivät lähes kokonaan entiselle kotipaikkakunnalleni. Nykyisessä kaupungissani pyöritän lähinnä normaalia arkea yhdessä avopuolison kanssa, teen kahta työtä ja harrastan keilailua. Tästä postauksesta boostia saaneena pitäisikin kerätä vanhat ystävät koolle ja tehdä yhdessä jotain kivaa – sellaisten oikeiden ystävien kanssa kuukausienkaan mittainen tauko yhteydenpidossa ei muuta tilannetta, koska joka kerta nähdessämme olemme niinkuin oltaisiin nähty viimeksi vasta eilen. 🙂

 50. Vietän laatuaikaa ystävieni kanssa yleensä jonkun kotona esim.leffaillan merkeissä:)Harvemmin tulee enää lähdettyä baariin mutta välillä sekin on kivaa jos on vaikka joku hyvä keikka siellä:)

 51. Muutettuani toiselle paikkakunnalle opiskelemaan jäi vanha tyttöporukkani Helsinkiin ja aluksi harmittelinki että kontaktimme vähenisi. Oon kuitenkin saanut huomata että aina kun saamme jengin kasaan meillä on aivan yhtä hauskaa toistemme seurassa kun aina aikaisemminkin. Useimmiten teemme illallista yhdessä, viimeks aivan sairaan hyviä tapaksia, juomme vähän viiniä ja käymme saunassa. Samalla saa purettua sydäntä painavat huolet parhaille ystävilleen ja saan kullanarvoisia neuvoja, liittyy ne sitten kauneuteen tai vaikka poikaystävään. En osannut aikasemmin arvostaa näitä iltoja ja yökyläilyjä samalla tavalla, mutta kun nyt näämme harvemmin niin voin todella sanoa että laatuaikaa parhaiden ystävien seurassa ei kyllä voita mikään!

 52. Erilaisissa kaveriporukoissa vietetään laatuaikaa hieman eritavoin, joidenkin kanssa lähdetään katsastamaan yöelämää, ja toisen kanssa esimerkiksi kääriydytään peittoihin lenkeillyn ja saunan jälkeen ja kaikki on omalla tavallaan yhtä ihania vaihtoehtoja! Huhtikuulle erään kaverin synttäreille varattiin päivä Tukholmassa-risteily, tiedossa siis hyvää ruokaa, paljon shoppailua ja ennenkaikkea parasta seuraa!
  Kiitos ihanan inspiroivasta blogista, tästä sohvalta onki seuraavaks hyvä siirtyä vaihtaan reenikamppeita niskaan!

 53. Parasta on kun saamme koko ison tyttöporukamme kasaan, varaamme kivasta ravintolasta pöydän ja syömme hyvin muutaman viinilasillisen kera juoruten niitä ihania tyttöjen juttuja;)! Silloin unohtuu arki ja murheet!!

 54. Paras tapa viettää laatuaikaa ystävien kanssa on ehdottomasti tehdä ruokaa yhdessä tai käydä juoksemassa. Molemmissa pystyy itse aktiviteetin lisäksi keskittymään kaverin juttuihin ja olemaan oikeasti läsnä 🙂

 55. Tyttöjen ilta!<3 lapsuuden ystävät, joihin olen tutustunut jo päiväkodissa asuvat ympäri suomea ja näemme koko porukan voimin n. 2 krt vuodessa eri kaupungeissa. On ihan mahtavaa muistella hyvän ruoan ja juoman kera yhteisiä hölmöilyä ja kommelluksia, joita on tullut matkan varrella koettua!<3 on ihan mahtava rikkaus, että nämä samat ystävät ovat pysyneet vuosien varrella mukana elämässäni ja minä heidän. Tärkeintä on heidän näkeminen ja se, että saadaan jutella aamuun asti jos siltä tuntuu <3

 56. Ensin salitreeni tai lenkki raikkaassa ulkoilmassa, sitten kokkaillaan yhdessä jotakin hyvää ja terveellistä ja illalla katsotaan yhdessä jotakin elokuvaa tai täydellisiä naisia tai sinkkuelämää 😉 Ystävien kanssa voi tehdä melkeimpä mitä vaan <3

 57. Tyttöjen illat ovat parhaita <3 se on laatuaikaa kun saa jutella ja kikatella yhdessä. Mutta ihan pienetkin arkipäivän tapahtumat, ystävän hymy yms. saa iloiseksi. Käyn ystävien kanssa kahviloissa ja kirpputoreilla sekä tanssimassa ja salilla. Hyvä seura= parempi mieli. 🙂

 58. Meillä kavereiden kanssa laatuaikaa on ihan se, kun istutaan vaan sohvalla, katotaan jotain typeriä tosi-tv ohjelmia ja kommentoidaan kaikkea mahdollista. Todellisten ystävien kanssa ei tarvitse tehdä aina mitään kovinkaan kummallista, vaan tuo pieruverkkareissa löhöily on jo sitä laatuaikaa 🙂

 59. Parasta ystävissä on se, että ihan sama mitä tehdään kunhan saa vaan viettää aikaa ihanien ystävien kanssa <3 miten sitä pärjäisikään ilman ystäviä ja niiden tukea! Ihanaa on olla kesällä mökillä kavereiden kanssa, lämmittää saunan, grillata, höpötellä tyttöjen juttuja ja nauttia hyvästä seurasta pimenevässä illassa 🙂

 60. laatuaika tarvitsee vain ystävän ja teekupillisen, ei muuta. : ) semmosia arjen pieniä rauhallisia hetkiä ystävän kanssa, ne on parasta !

 61. Hmm yksi ehdoton arjen rikkoja on kaveriporukalla kokoontuminen pokerin merkeissä. Haastaa mieltä ja vaikka ei aina kortit osu kohdalle niin mukava ajanviete on taattu. Onnistuu veden, viinin taikka oluen kera, miten kukin tykkää.

 62. Tekemällä hyvää ja terveellistä ruokaa ystävien kanssa, heittäytymällä sohvalle ja juoruillen, samalla hieroen ystävän jalkoja, nauraen ja itkien uusille ja vanhoille jutuille, nauttien hetkestä ja elämästä <3

 63. Lautapelejä ja jotain hyvää syötävää, ehkä vähän viiniä 🙂
  nyt tosin dietillä joten herkut ja viinit saa unohtaa 😀

 64. Olen luopunut alkoholista, joten urheilemme yhdessä ja vietämme yhteisiä herkkuhetkiä terveellisten ruokien parissa:)

 65. Laatuaika ystävien kanssa on sitä että on oikeesti jotenkin läsnä. Ystävät hajaantunut ympäri maailmaan joten laatuaika on joidenkin kaukaisempien läheisten kanssa videochattäily pyjamabileitä ja toisten kanssa lenkkeilyä, yökyläilyä ja kokkailua kimpassa. Joidenkin kanssa laatuaika on sitä että leikin heidän lasten kanssa. Ystävinä on paljon myös miehiä joten heidän kanssa tulee kokeiltua eri ulkoilulajeja tai harrastettua leffailtoja. Mökkeily , luontoseikkailut

 66. Kännykkä sekoilee mutta uusin paikkoihin tutustuminen, kikattelu ja shoppailukin on kivaa. Ystäviä on erilaisia, eri-ikäsiä ja eri sukupuoltakin joten kaikkien kanssa tulee tehtyä eriasioita. Kaikki kyllä yhtä kivaa ja rakkaita <3

 67. Eri ystävien kans laatuaikaa vietetään eri tavoin. Joidenki kans käydään shoppailemassa ja kahvilla. Ja joidenki kaa kikatetaan sängyllä tai sohvalla löhöten ja herkkuja syöden. 🙂

 68. Laitetaan kalenteriin ylös päivä jolloin nähdään. Tärkeintä on että nähdään toisiamme, sillä ystäviä ehtii nykyään nähdä harvemmin mutta he ovat kaiken kiireen keskellä se voimavara. Ystävien kanssa vietetty aika on korvaamatonta. Välillä sovitaan treffit jonkun luokse, mennään syömään, urheillaan, katsotaan leffaa tai pidetään vaikkapa toogabileet 😉 Mitä ikinä mieleen nyt juolahtaakaan, kunhan ollaan yhdessä. Se on myös sitä terapiaa parhaimmillaan <3

 69. Minulla on ystäviä hyvin erilaisissa elämänvaiheissa, mutta se on vuosien varrella muuttunut että enää laatuaika tyttöjen kanssa ei todellakaan tarkoita kosteita baari-iltoja, kuten vielä muutama vuosi sitten. Yhden parhaimmista kanssa käymme treenaamassa, siis emme treenaa aina kaksin mutta ehkä kerran viikkoon on yhteistreenit ja samalla parannetaan maailmaa. Molemmilla on pienet lapset ja vaikka muulloinkin kun salilla nähdään niin ihana ottaa välillä ”yhteistä”aikaa ilman että joku kiljuu korvan juuressa;)

  Toisen ystävän, joka elää hyvin kiireistä aikaa opiskelun ja töiden kanssa, riittää laatuajaksi vaikka kahvittelu keskellä päivää.

  Ei laatuajan aina tarvitse olla hirveän suunniteltua ja täynnä ohjelmaa, minulle tärkeintä on että ystäviä ehtii edes arjen pyörityksessä nähdä vaikka em. keinoin.

  Toisaalta haaveissa on että ensi kesänä päästäisiin tyttöporukalla jonnekin minilomalle, kun jälkikasvu on jo sen verran kasvanut että pärjäävät muutaman päivän isiensä kanssa:)

 70. Laatuaikaa ystävien kanssa on arjessa yhteiset liikuntahetken ja oleminen. Haasteena lähinnä yhteisten aikojen löytyminen.
  Erilaisten ystävieni kanssa tulee harratettua erilaisa liikuntajuttuja. Yhden kanssa joogataan, yhden kanssa käydään salilla ja lenkillä. Parin ihmisen kanssa mennään ohjatuille tunneille. Kaikki on laatuaikaa ja matkat ja muut onkin jo luksusta 🙂

 71. Näemme lapsuudenystävieni kanssa nykyään harvemmin kun olen muuttanut toiselle paikkakunnalle, mutta aina kun näemme, varaamme siihen hyvin aikaa. Useimmiten siihen menee koko viikonloppu, johon sisältyy hyvää ruokaa, saunomista ja hemmotteluhoitoja. Hyvissä ystävyyssuhteissa on mahtavaa se, että vaikka ei ehtisikään näkemään niin usein niin aina kun nähdään voidaan jatkaa siitä mihin on edellisellä kerralla jääty. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta