Helpot kampaukset treeneihin!

Minifitness_treenikampauksia_helpotkampaukset_ohjeita

 Omistan aikamoisen hevosenpiiskan. Puhun nyt siis hiuksistani. Ne ovat olleet aikojen saatossa pinkit, mustat ja blondit. You name it. Myös pituus on vaihdellut peppuun ulottuvasta korvien alapuolelle. Ne muuttuvat meidän elämän mukana. Muistatteko vielä, kun permanentti oli COOL? Muistan myös sen, kun oli PAKKO olla blondi. Koska se oli vaan niin paljon siistimpää? Monta vuotta jaksoin kantaa mustaa surmaa päässäni, mutta nyt aloitimme vähitellen vaalentamaan sitä. Siitä tulee vielä hyvä!

Niiden on pakko olla kiinni, sillä niitä on niin paljon. Ne elävät omaa elämäänsä, eivätkä ne usein taivu tahtooni. Siksi kesytän ne yleensä tiukalla poninhännällä ja kilolla lakkaa. Tylsää eikö? Siksi päätinkin inspiroida myös teitä tekemään joskus jotakin hieman luovempaa ja hauskempaa. Nämä ovat helppoja kampauksia kuitenkin pienellä twistillä. Näillä kampauksilla erotut joukosta!

Minifitness_ranskalainenletti_Helppo treenikampaus

Ranskalainenletti_minifitness_kampauksiatreeniin

1. Tee päähän keskijakaus, mikäli haluat kaksi lettiä. Tämän jälkeen jaa kumpikin puolisko kolmeen osaan, joissa on saman verran hiuksia.

2. Aloita toiselta sivulta tuomalla pieni osio hiuksia keskellä olevien hiusten kaveriksi. Toista sama toisesta reunasta. Jatka näin kunnes letti on valmis! Keskiosio siis pysyy paikoillaan koko ajan. 

Ennen letittämistä hiuksiin kannattaa sipaista hieman hiusvahaa tai muotoilusuihketta. Näin  hiukset pysyvät helpommin hallittavissasi. Ranskalaisen letin voi letittää myös aavistuksen kosteisiin hiuksiin. Silloin hiuksiin syntyy kuin itsestään ihanat kiharat! Anna muhia yön yli.

Nutturakampaus_salille_helpot_treenikampaukset_MinifitnessTämä on yksi lemppareistani, sillä se toimii monipuolisesti niin treeneissä kuin juhlissa. Pito on myös varma, eikä tarvitse jännittää lössähtääkö nuttura jossakin vaiheessa. Tähän tarvitset muutaman ponnarin ja hiusdonitsin.

1. Tee itsellesi tukeva poninhäntä päälaen yläosaan. Pujota hiusdonitsi tämän jälkeen hiusten läpi tyveen asti.

2. Kännä hiuksia vähitellen latvoista kohti donitsin sisäosaa. Hius kääntyy latvasta vähitellen donitsin ympärille. Mitä enemmän ”käännät” donitsia, sitä tiukemman saat nutturasta.

Hiusdonitsi_minifitness

Nuttura_nopea_hiusdonitsi_minifitness_treeni kampaukset

Valitse donitsi hiusvärisi mukaan. Näin se on mahdollisimman huomaamaton. Onnistuneessa kampauksessa se ei näy, eikä kampaukseen tarvitse kiinnittää pinnejä. Laita kiinnikkeeksi hieman lakkaa! Tämä on myös todella nopea tehdä.

Minifitness_kampaus_treeniin_alien

1. Jaa hiukset 3 osioon. Yhdistä päälaen hiukset yhdelle ponnarille. Kiinnitä seuraavan tason hiukset samalla tavalla, samalla yhdistä tähän osioon osion 1 poninhäntä. Näin saat ensimmäisen pallon aikaiseksi. Voit pöyhiä hieman hiusta, jolloin saat osiosta kuohkeamman.

2. Yhdistä olemassa oleva poninhäntä osioista 1 ja 2 osioon 3.

3. Laita ponnareita tasaisin välein loppuosaan hiuksista

Minifitness_kalanruotoletti_treenikampaus

1. Jaa hiukset kahteen osioon ja nosta yläosan hiukset omalle ponnarille pään yläosaan. Kieputa ponnarista hieman hiuksia ponnarin ympärille, jolloin hiukset peittävät sen luonnollisesti. Sulje hiuksen pää pinnillä kiinni. 

2. Letitä ponnarilla oleva hius kalanruodolle seuraavasti; Jaa hiukset kahteen osioon. Aloita ottamalla toisesta osiosta hieman hiuksia toisen puoleen osioon. Tämän jälkeen toista sama toiselta puolelta. Jatka näin kunnes letti on noin puoleenväliin valmis!

3. Kiinnitä toinen ponnari keskelle takaraivoa. Kieputa hiuksia taas samalla tavalla ponnarin ympärille sen peittämiseksi ja lisää pinni. Letitä myös loppuosa hiuksista kalanruodolle ja sulje letti ponnarilla.

Minifitness_treenikampaus_kalanruoto

Minifitness_treenikampaukset_redken_hiustenhoito_muotoilu

Ei muuta kuin peiliin eteen ja väsäilemään! Muutaman kerran jälkeen homma helpottuu jo huomattavasti, joten rohkeasti vain  😉

-E

 

 

 Kuvat ja kampaukset Milla Helminen, Blogi Beg for it

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

11 vastausta artikkeliin “Helpot kampaukset treeneihin!”

 1. Jee vihdoin tuli vinkkejä hiustelaittoon urheillessa 🙂 pinterestistå välillä yrittäny kattoa mutta sieltä en oikein ole löytäny! Nää oli tosi kivoja idiksiä! Paitsi ranskikset ei koskaa näytä mun tekeminä noin siisteiltä vaan ne aina lörähtää ainaki niskasta ellei kokonaa! Sit kalanruodon ja letin kanssa myös sama ongelma.. Ehkä pitäis alkaa käyttää jotai aineita nii tois pysyvyyttä ja näyttöis samalta kun noi sun tekemät 🙂

  • Jeee super kiva kuulla Riikka 😉 Nyt ne idikset toteutukseen – mulla oli joskus toi sama ongelma. Ne oli löysiä. Mutta kun niitä harjoittelee niin alkaa luonnistumaan! -E

  • Moikka Essi,

   Ihan on kuule oma tukka 🙂 Paksu edelleen huolimatta kaikista hullutteluista mitä se on joutunut kestämään. -E

 2. Moikka!
  Ensin on pakko sanoo et ihan mahtava blogi ja ootan aina innolla uutta postausta 🙂
  Ajattelin kysästä että jos alkaa vähähiilihydraattiselle, niin kuinka alas hiilarit on mahdollista pudottaa , ennen kuin menee ketoosiin? Ja kuinka paljon on ”normaali” määrä hiilihysraatteja ns. Tavalliselle tallaajalle, joka ei tee voimatreeniä ja haluaa pudottaa painoa? 🙂
  Toivottavasti ymmärsit mitä haen takaa 🙂

  • Heippa Anni,

   Kiitos blogi-palautteesta 🙂 Ketoosissa määrät suurinpiirtein aluksi n. 20, sitten kun ollaan ketoosissa voi nostaa 50-60 (toki hieman vaihtelua yksilöllisesti, fyysiset ominaisuudet jne) -E

 3. Wautsi! Tosi hyvässä kunnossa:) toivomuksena postaus hiustenhoito rutiineista 😉

 4. Samaa olin käymässä kirjottaa ku Essi ! Eli toivomuksena ois kuulla miten usein hoidat hiuksia ym. Jos treenaa parikin kertaa päivään ja pesee hien päästä shampoolla jne, nii ois huippua kuulla jotain hyviä tuotteita jotka ei tukkaa rasita!

  • Ehdottomasti tulossa ystävät 😉 Kiitos näistä ehdotuksistanne -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 3
Tykkää jutusta