Kevään suosikit

 *Yhteistyössä Ostohyvitys.fi

Minifitness_motivation_Spring_fitness_training

Kevät näyttäisi lähestyvän lupaavasti ja kuntoilubuumi jatkaa kasvamistaan! Odotan malttamattomana sitä ensimmäistä lämmintä lenkkeilysäätä, jolloin voi vetäistä pelkän lyhythihaisen päälle. Kesä tule jo! Hyvää boostia tämän kevään varrelle voi hakea vaikka netistä, niinkuin minä tässä taannoin. Kohdistan melkein kaikki shoppailuni nettiin, sillä vihaan sovittamista ja kaupoissa koluamista. Siellä tulee aina hiki ja nälkä. Yleensä vielä pissahätä.

Ollessani vähän aikaa sitten enemmän tai vähemmän sairaana, oli minulla aikaa pyöriä netissä shoppailemassa. Treenivaatteet ovat meikäläisen pahe ja ostan niitä useammin kuin mitään muuta. Okei ehkä ruokaa vähän useammin. Hoidan omat nettiostokseni keskitetetysti Ostohyvitys-palvelun kautta. Osalle se onkin varmaan jo tuttu, mutta monelle vielä täysin tuntematon. Miksi tilaukset eri verkkokaupoista kannattaa tehdä tämän sivuston kautta? Siksi että kerrytät itsellesi rahaa jokaisesta ostoksestasi. Se toimii vähän samalla tavalla kuin fyysiset kanta-asiakaskortitkin. Rekisteröityessäsi palveluun (oheisen linkin kautta), saat 5 euroa rahaa Ostohyvitys-tilillesi samantien. Minifitneksen ale-koodin voit hyödyntää tästä. Tässä minun omia suosikki-tuotteitani kevään kunniaksi!

Oloasu 

Nike_kokoasu_kevät_Zalando_ostohyvitys

1. Nike Sportswear Gym Vintage-verryttelyhousut – Zalando 

Olen etsinyt mukavia kollareita, jotka olisivat kuitenkin aika kapeat ja istuvat malliltaan. Uskollisena Niken käyttäjänä valitsin nämä vintage-tyyliset kollarit keväälle.

2. Nike Performance Pro Seamless hyperwarm- pitkähihainen – Zalando 

Kuolasin tätä jo Etelä-Afrikassa. Materiaali on mukavan pehmeää ja väri on ihanan raikas! Olen täysin rakastunut tähän ja pidän sitä niin treenatessa kuin vapaa-ajallakin.

3. Nike Performance NIKE+ SPORTSWATCH GPS – Rannekello – Zalando

Kello mittaa matkan, nopeuden/vauhdin, keskinopeuden/vauhtinopeuden, ajan ja vielä kaupanpäälle kaloritkin. Ehdottomasti kevään himotuin, sillä se on myös tyylikäs!

 

Juoksukengät

 

Treenikengät_Ostohyvitys_Zalando_Brandos

1. Nike Performance FLYKNIT LUNAR2 – Juoksukenkä/keveys – Zalando

2. Adidas Sport Performance Crazycool – Brandos

3.  Merrell BARE ACCESS ARC 3 – Paljasjalkajuoksukengät – Zalando

4. Nike Performance FREE 3.0 – Paljasjalkajuoksukengät – Zalando

 

Asusteet 

Minifitness_kevään_suosikit_ostohyvitys  

1. LE SPECS-aurinkolasit – Nelly

Kaikki coolit aurinkolasit on must-juttu heti kevään tullessa. Myös juostessa voi näyttää hyvältä ja on myös hyvä suojata silmät auringolta!

2.  6-pack Innovator Small – Fitnesstukku

Laukussa voit säilyttää ruoat, treenivaatteet ja muut tarpeelliset. Ei tarvitse roudata niitä kimpsuja ja kampsuja monissa eri kasseissa – kuinka kätevä ja söpö keksintö! Laukussa olevat geelipakkaukset pitävät ruoan viileänä huoneenlämmössä jopa 8 tunnin ajan. 

3. Women’s Compression Performance Run Sock – Fitnesstukku 

Kompressiosukat tehostavat verenkiertoa ja edesauttavat lihasten palautumista. Kovassa huudossa juuri nyt!

4. Adidas PerformanceSE CL – Lippalakki -Zalando

Pelastaa huonon tukkapäivän ja suojaa myös helteeltä ja hien valumiselta pitkin kasvoja.

Kun olen kerännyt vähintään 15 € hyvitystä kertyneistä ostoksistani, summa maksetaan suoraan pankkitililleni. Palvelu on lisäksi täysin ilmainen, joten siitä ei synny minkäänlaisia maksuja tai riskejä käyttäjälle. Nettikauppoja löytyy kaikista mahdollisista kategorioista ja kauppoja on 450 erilaista! Kaikki ostokset kannattaa siis klikata Ostoshyvitys-sivuston kautta, jotta ostoksesi kirjautuvat ja kerrytät bonusta. 

 Ostin Ostohyvitys-palvelun kautta ensimmäisessä kollaasissa olleen Niken oloasun, johon kuului collegehousut ja pitkähihainen paita. Nämä ostokset toivat tililleni 4,81 uroa. Kuvitelkaa, että shoppailu voi myös kerryttää rahaa kukkaroosi! Tässä vielä se kevään ihanin asuni <3

Minifitness_Ostohyvitys_asukokonaisuus_kevät_oloasu_Nike

 

Kohta ne ihanat kelit ovat täällä! Oikein energistä ja pirteää kevättä kaikille!

-E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

4 vastausta artikkeliin “Kevään suosikit”

  1. Voi vitsi, että susta hehkuu niin toi tommonen ilonen ja positiivinen asenne tänne asti! Oot huippu<3

  2. ÄÄÄ! Sulla on tommonen neonkeltainen Niken paita, jota oon himoinnu jo jonkin aikaa! :oo Luulin että tuo on vähän sellaista pidempää mallia, mutta ainakaan kuvasta päätellen ei ilmeisesi olekkaan? Näyttää superhyvältä! 🙂

  3. Moi!
    Ihania vaatteita olit valinnut tähän! Itsekin olen ollut aikeissa tilata samaiset nike vintage verryttelyhousut, mutta koko mietityttää. Mikä koko sinulla on noista verryttelyhousuista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta