Tehoa dieettiin

Minifitness_tehosport_palautuminen salitreenistä_palautusjuoma_suklaa

Tiedättekö että joskus todella arvaamattomista jutuista voi nousta itselleen tietyissä tilanteissa jopa henkireikä. Pelastus ja puskuri! Dieetillä saa katsoa hieman tarkemmin pupunruoan määrää ja kaikessa muussa saa tutkia raivintosisältöjä. Eikä se ole oikeastaan edes työlästä, sillä siitä on tullut hyvin luonnollinen tapa ja monia vuosia sitten. Silloin joskus kun syömämme ruoan sisältö alkoi kiinnostamaan. Niitä kannattaa oikeasti oppia hieman tutkailemaan, sillä voimme tehdä helposti viisaampia valintoja kaupan hyllyllä. Tämä pätee myös ”terveystuotteiden” osalta.

Eniten ärsyttää tilanne, kun olen unohtanut palkkarin kotiin. Kaikki kaupasta saatava on usein niin kuraa! Näin minä ainakin ajattelen hyvin monesta niistä litkuista. Paitsi sitten tämä yksi. Olin fiiliksissä kuullessani tästä kamppiksesta TEHO Sportin kanssa, sillä olin jo ehtinyt hehkuttamaan tätä palkkaria ja patukkaa kotipiirisssä.

Tehosport_minifitness_palautusjuoma_voimaharjoittelun jälkeen

 Se on pelastanut meikäläisen nälänhädästä ja treenin jälkeiseltä nälkäkiukulta. Pakko kertoa…se maistuu ihan siltä siniseltä Naminamilta, muistatteko vielä sen? Minä muistan, sillä olin pienenä tyttönä Nami Namien suurkuluttaja. Mutta siis takaisin siihen Teho Sportin suklaanmakuiseen proteiinijuomaan – se on pala taivasta! Hyvät arvot ja oikeasti maku on kuin vastaus johonkin minun syvimpiin rukouksiini. Jos olet nirso, kokeile!

tehosport_palautusjuoma_voimaharjoittelun jälkeen_minifitness

Teho Sportilta löytyy muuten erikseen kestävyysurheiluun ja voimaharjoitteluun tarkoitetut palkkarit – treenien rasitus kehoon on erilainen kun verrataan aerobista ja anaerobista treenaamista. Salitreenin jälkeen kaipaamme enemmän proteiineja lihaksille, kun taas aerobisen jälkeen hiilareita kaivataan hieman enemmän. Molempia proteiineja sekä hiilareita on hyvä nauttia molempia kummassakin tapauksessa, mutta suhteet näiden välillä ovat hieman erilaiset. Jos esimerkiksi kykenen ruokailemaan heti salin jälkeen, nautin ainoastaan proteiinia ilman hiilaria ja nautin hiilarit ruoasta. Silloin kun ruoka venyy, on syytä nauttia molempia mahdollisimman pian treenin päättämisestä.

 TEHO Sport palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitopohjaan. Tuotteet ovat myös gluteenittomia. Voimaharjoitteluun tarkoitetut juomat sisältävät 26g proteiinia ja saman verran hiilihydraatteja per pakkaus.

Minifitness_tehosport_palautusjuoma_salin jälkeen

Maistoin Turussa messuilla ollessani myös sitä samaista Teho Sportin suklaa- proteiinipatukkaa. Se nousi meikäläisen patukkalandian Top 3:een! Hyvää Suomesta, vihdoinkin. Halleluja. Patukka sisältää 40% proteiinia, joten siinä on optimaalinen määrä rakennusaineita lihaksille treenin jälkeen. Olen kuljettanut näitä myös laukussa mukana välipalana. Toimii muuten tosi hyvin myös leffaa katsellessa herkkuna. Vähäinen sokereiden määrä on myös sellainen, jota olisi hyvä näissä patukoissa tarkkailla. Kaikki proteiinipatukat eivät tosiaan ole kovin laadullista tavaraa enään sen jälkeen kun kurkataan ravintosisältöihin. Näitä on löytynyt kotoa jo jonkin aikaa ja äkkiähän se kuppo tyhjenee…

Minifitness_tehosport_proteiinipatukka_hekurreluun_välipalaksi

Meikäläisen dieettihän etenee kovaa vauhtia ja kolmessa viikossa on pudonnut kepeästi 2 kiloa. Nyt otettiin toinen pudotus, joka tarkoittaa lähinnä hedelmien karsimista pois. Marjoja löytyy vielä aamiaiselta onneksi. Rasvaprosentti on pudonnut 3 viikon aikana kahdella! Aika hyvällä tahdilla siis mennään ja energiaa piisaa vieläkin treeniin! Voimatasot ovat edelleen samat ja pientä kuoriutumista on jo havaittavissa 😉 Biksut ja Dubai odottavat parin viikon päästä. Sieltä saa kyllä hyvää poweria! 

Kaikkien Fitfashion blogaajien kampanjaan osallistuneiden postaukset löytyvät kampanjasivulta osoitteesta fitfashion.fi/teho – käykäähän kurkkailemassa mitä muut olivat näistä mieltä!

Teho E

 

*Yhteistyössä TEHO Sport

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

18 vastausta artikkeliin “Tehoa dieettiin”

 1. Oi jess! olenkin kohta lähdössä reissuun Reykjavikiin ja mietin että minkälaisia välipalapatukoita voisi ottaa mukaan ettei mene a) liian huonoksi syömiseksi ja b) liian kalliiksi reissuksi (kun siellä kuitenkin hintataso korkeampi). Pitääkin tutustua näihin ja vertailla että mikä sopisi parhaiten mukaan. Eniten varmaan juoksulenkkejä siellä tiedossa 🙂

  • Nää on kyl yks lemppareista Lotta 🙂 Eikä hintakaan ole kalleimmasta päästä -E

  • Reissuun kannattaa patukoiden lisäksi napata mukaan kerta-annospusseja palkkareista. Ei hajoile pussit matkalaukkuun nimimerkki kokeiltu on 😀 -E

 2. Heippa Minifitness!
  Sun blogista on tullu mun yks ehdoton lemppari! Luotan sekä ruoka-, että treenikokeiluihisi ja oon napsinut niistä paljon juttuja omaan elämään 🙂
  Itse funktionaalisella puolella ravitsemusta opiskelleena, mua tökkii KAIKKI valmis pahasti vastaan ja olenkin miettinyt miten suuressa arvossa pidät luomua/puhtautta jne. Just vaikka plakkariin suhteen? Ja muunkin syömisen, vaikka asteikolla 1-10. Onko ravintosisältö tärkeämpää kuin laatu? Valitsetko luomu vai normilihan? Juotko limpparia?
  Hassu kysymys, mutta kiinnostaa vaan ajatusmaailmasi tätä aihealuetta kohtaan 🙂
  Nyt kun on elänyt pari vuotta ns.täysin lisäaineetonta elämää(joka paikastaan niitä tulee vaikkei valmisruokaa söisikään, I know ;)) kroppa reagoi heti kun esim.tollaisen patukan mahaansa päästää. Itse elän viljatonta ja täysin maidotonta elämää, jolloin ruokailut on välillä haastavia ja varsinkin nopeat välipalat. Arg!
  Mun kesätavoitteena on kymmenen leukaa ja käsilläkävely, sun treenijutuista saa tsemppiä tavoitteisiin 😉
  Kiitos sulle, oot useiden aamujen aurinko!

  • Heippa Pikku Myy <3 Palkkareista oon kokeillut Puhdisdtamon riisiproteiinia, mutta koska olen äärinmäisen nirso, palannut takaisin näihin perinteisiin makupläjäyksiin niissä. Ruoassa ja varsinkin lihassa suosin luomua ja lähituotantoa. Suosin aina ensimmäisenä puhdasta ruokaa - se mitä sieltä jää uupumaan korvataan muualta. Limpparia pyrin välttämään viimeiseen asti. Mullakin saattaa välillä vatsa heittää kärrynpyörää patukoiden ja palkkareiden jälkeen, varsinkin tauon jälkeen. Huomaa miten kroppa hylkii kaikkea ei lionnollista joskus. Nyt huomaan sen esimerkiksi silloin, kun on vapaasyönti päivä - viimeksi söin ihan vaan pannukakkua ja siitäkin meni pää ja vatsa sekaisin. Voin vaan kuvitella mitä tepposia karkki tekisi nykypäivänä meikäläiselle! Huh.

   Aurinkoa sinne, E

 3. Eikös kaupasta saa vaikka banaania palautukseen? Tai mä oon aina kuullu puhutavan että se ois hyvä välipala treenin jälkeen. Mä en nyt tiedä mitä uskoa ku toinen kaveri puhuu puhtaan ja oikean ruuan puolesta ja toiset että kyllä pitää kaikkia proteiinijuomia ja ”palkkareita” juua…. 😀

  • Banaanista saa hyvää nopeaa hiilaria, mutta ei se yksinään palautukseen riitä. Proteiinia tulisi saada ja usein nopea ja helppo vaihtoehto on juurikin erilaiset palautusjuomat. Ensimmäisenä suosin aina oikeaa ruokaa, mutta välittömään treenin jälkeiseen tankkaukseen palkkari on valitettavasti ainoa järkevä vaihtoehto – hyvä ja välitön imeytyvyys. -E

 4. Joo huhhuh, Teho Sport suklaa lyö kyllä lemppari Quest Barinkin (kookos cashew) laudalta mennen tullen!
  Tosin Leaderin Protein Delight pähkinä kirii ihan kärkeen kakkokseksi 😉

 5. Jännä seurata miten iso sävy ero kosmetiikka bloggaajilla ja fitness bloggaajilla on tuotetestauksien suhteen. Kait se johtuu osittain siitäkin kuinka harvoin tuotteita ilmeisesti teille tulee testaukseen? Kaipasin vain näiltä postauksilta edes jonkinlaista kriittisyyttä tms. koska ilman sitä tulee niin vahva maksetun mainoksen tuntu näistä jutuista.. Mutta ei kait siinä, kiva että saitte syötävää. (Tää oli siis n. viides juttu jonka luin samana päivänä aiheesta samalla sävyllä, muuten en jaksaisi marmattaa. :))

 6. Moiks! Olipas kivalta kuullostavat patukat ja juomat. Minäkin muistan naminamin sinisessä purkissa hyvin. Täytyypi toivoa että ne saa kehitettyä vastaavia patukoita vielä maitoproteiiniallergiasta kärsiville 🙂 Mainio blogi sinulla muuten 😀

 7. Olen aiemmin tykännyt tästä blogista, mutta nyt on kyllä alkanut maksetun mainoksen käry tulla niin vahvasti, että vähän alkaa jo kypsyttää…tuote-esittelyjä tuote-esittelyjen perään vailla kritiikin häivää…nyt irti sponsorien talutushihnasta ja kunnon treenijuttuja vaihteeksi kehiin 🙂

  • +1 pakko myöntää, vaikka ollutkin kisoja yms. Saattaa olla että portaalissa joitakin juttuja on ”pakko” postailla?

  • Meillä on aina muutama blogaaja, joilla on sama kamppis menossa yhtäaikaa. Siksi saattaa tuntua, että näitä saa lukea ”kaikkialta” 🙂 En kuitenkaan usko että kukaan meistä ottaa sellaista tuotetta, jonka takana ei itse seisoisi. Minä en ainakaan. -E

  • Ikävää että koet sen niin. Välillä näitäkin on mukava tehdä ja edustan mielelläni asioita, jotka olen itse kokenut tosi hyviksi 🙂
   Omia juttujakin toki tulossa näiden lisäksi! -E

 8. Kiitos tosi hyvästä vinkistä, täytyy laittaa nämä tuotteet ostoslistalle ja testiin! Varsinkin noita kerta-annospusseja hyvästä palkkarista olen etsinyt 🙂

 9. Kiitos tästä!
  Cittarissa oli sopivasti Tehon palkkarit ja patukat tarjouksessa – ostin tuon suklaajuoman ja veikkaan että tulen sitä ostamaan toisen, kolmannen ja viidennenkin kerran! 🙂

  Siitä päivästä lähtien kun näin blogissasi kuvan jossa oli puuroa, banaania, kanelia ja granaattiomenaa… on moinen setti kuulunut lähes jokaiselle aamulle.

  Eli lisää vaan ihania, terveellisiä kuvia – täällä on ainakin yks joka on melkein liiankin helppo niihin koukuttaa! 🙂

 10. Itse pidän myös helpoista tavoista nauttia palautusjuomista ja vaikeinta on löytää terveydelle sopivinta.
  Meille mainostetaan että tuote on laadukasta, mutta onko ne hyväksi? En ole vielä löytänyt yhtäkään palkkaria, jossa ei olisi E407 eli karrageeni. On ikävää että ihmiset saa tuotteesta kuvan, että se on terveellistä ja luotetaan siihen kun firma on tunnettu.
  Karrageeni aiheuttaa allergioita,suolistosairauksia, tulehduksia. Tuossa Teho sportissa on myös sitä, sekä Valion palkkareissa, Rainbown ja Gainomax.
  Lopetin viime viikolla näiden myrkkyjen ostamisen, kun paljastui kuinka haitallisia ne ovat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta