Siunattu hulluus

Adidas_minifitness_sportfashion

Addu on ollut pitkään out. Nyt se on kuitenkin tullut uudestaan ja on kovassa huudossa myös julkkisten keskuudessa. Muistatteko nappiverkkarit? Minulla oli niitä varmaan viisi erilaista. Lapsuudessani melkein kaikki oli Addua. Adidas on uudistunut ja taas ajan hermoilla. Toivon kuitenkin etteivät nappiverkkarit tee paluuta…

Hullaannuin itsekin tähän Addumaailmaan muun maailman tavoin ja ostin hyvin monen vuoden jälkeen taas heidän treenivaatteitaan! Ihan vaan siksi että niiltä löytyi kaikkea siistiä. Olin jopa hieman yllättynyt kun huomasin Addun merkin paidan helmassa, sillä se merkki ei olisi tullut ensimmäisenä mieleeni.

Minifitness_adidas_legginssit

 Niin ja tunnustaudun olevani alehullu. Ehkä sitä voisi kuitenkin ajatella siunatuksi hulluudeksi? Ai ei vai? En onneksi osta ikinä mitään tarpeetonta. Minulla on ystäviä joiden kaapeista löytyy vaatteita hintalappuineen – minusta se on törsäystä ja rahan heittämistä ilmaan. Pakko vinkata tästä koska a. rakastan treenivaatteita ja b. rakastan nettishoppailua. Huumaa voit käydä fiilistelemässä meikäläisen tavoin Zalandolta, josta bongailin makeaa printtiä ja ihania värejä! Tulee kuulkaa älytön kesäfiilis näitä selaillessa, huh.

Zalandolla on nyt vielä muutaman päivän ajan (14.-17.04.2014) Adidaksen urheilu- ja vapaa-ajanvaatteet -15%. Mukana kampanjassa on kaikki adidas -merkin tuotteet mukaanlukien myös adidas by Stella McCartney -tuotteet. 

Kampanjasivulle pääset täältä! Muista hyödyntää etukoodi ADIDASFI 

Minifitness_adidas_keväänpaidat

Minifitness_adidas_hupparit

 Muistatteko lapsuudestanne asioita, jotka olivat IN? Paksupohjaiset lenkkarit, trumpettihousut, permanentti, raidoitettu tukka, MicMacin tuulihousut, napapaidat. Lippapipo ja kreppitukka. Nämä pinnalla olevat kuositkin on jo aikoinaan nähty, mutta ne tulevat aina uudestaan! Osa tervetullutta, osa ei niinkään. Luulen että jättäisin omalta listaltani pois ainakin siniset raidat tukasta, paljettivaatteet (tuntuivat hyvin ahdistavilta päällä, mutta olivat IN koska Spice Girls käytti niitä) ja ne tuulihousut. Napapaidat sen sijaan on kivoja yhdistää moneen eri asuun kesällä!

Olen myös käynyt läpi yhtä ihastuttavan Fiorella stylen, johon kuului korkkaria, minihametta ja oksettavia värejä. Korkkareita ei tosiaan meikäläisen päällä juurikaan näe, vaan pukeudun mielelläni johonkin rennompaan ja mukavaan. Thank god tyylini on muuttunut!

Mukavuudenhaluisuus tuntuu nostavan päätään ja haluan pitää lenkkareita jalassa aina. Lenkkarit voi yhdistää todella moneen asukokonaisuuteen, koska ne ovat nyt niin IN jopa mekon kanssa. Myös värejä ja malleja on niiiin paljon että on jo vaikea valita.

Minifitness_adidas_madnessMinifitness_tyyli_muoti_adidas

 Eikö ole upeita? Kaikki Addun kamat on kaivettu kirpparikamoista takaisin hyllyille. Tyhjennän myös usein vaatekaappiani ja järjestelen sitä. Sieltä löytyy yllättävän usein vaatteita, joita en yksinkertaisesti pidä. Osa vaatteistani ovat sen sijaan kulkeneet mukanani yläasteelta saakka. Kuulen tästä kotona aina välillä, kuinka pituuskasvuni on pysähtynyt hyvin aikaisessa vaiheessa? On siinä tosiaan hyvätkin puolensa hei! 

Kun ostat uutta, luovu jostakin vanhasta. Jollekin muulle se on uusi ja tekee hänet hyvin onnelliseksi. Järjestämme usein ystävieni kanssa kirppareita keskenämme. Illoissa saa vaihdella tavaroita puolin ja toisin. Toiselle tarpeeton on toiselle uutta. Kierrättäminen kannattaa 😉

Minifitness_adidaslove

-E

 

 

 *sisältää mainoslinkin

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

10 vastausta artikkeliin “Siunattu hulluus”

  1. Kiva postaus! Juu muistan hyvin nuo 90- luvun jutut, olen saman ikäinen kuin sinä… voi niitä aikoja kun Spice girls oli niin IN ja ne nappiverkkarit, muistan kun äiti ei millään olisi ostanut niitä kun hän ei tykännyt massan mukana menemisestä mutta lopulta sain mummini ostamaan ne 😀 Ollaan kans järjestetty noita vaatteiden vaihteluiltoja kavereiden kanssa, huippua!

    • haha oi kyllä 😀 Kuinka hauskaa onkaan muistella näitä -E

    • Oi muistan kyllä senkin kauden! Ja ne eriväriset nauhat niissä… 😀 -E

  2. Ääk miten ihania vaatteita! Oon kylläkin aina fanittanu adidasta ylitse muiden. Ehkä oon ollut niin kyseisen merkin pauloissa, etten oo edes huomannut sen olevan out 😀

    • No eikö, menin ihn hulluuteen 😀 Ehkä sillä ei ole väliä, koska se on ollut susta selvästi hyvä merkki 😉 -E

    • No niin näyttääkin! Oon ihan samoilla linjoilla sun kanssa Houdiliini 😉 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta