Sunny side up

Syömme aamiaista valoisassa lasitalossa. Se muistuttaa terassia, mutta viilennettyä sellaista. Kuumuus on ulkona läsnä oli kello mitä tahansa. Tuijottelen aamiaistarjontaa silmät lautasina. Se on valtava. Tapitan katsettani myös muiden ihmisten lautasilla, sillä ne notkuvat croisantteja, pannukakkuja ja muffineja. Noillako se päivä käynnistyy? Ei ainakaan minun. Lappaan puuroa lautaselleni ja pyydän kokkia paistamaan minulle muutaman paistetun munan. Lastaan lautaselleni hedelmäsalaattia ja kaadan appelsiineista purisettua mehua lasiini. Kone jyllää sen muutamassa sekunnissa ja appelsiinit katoavat johonkin. Näin alkaa hyvä päivä. 

Dubai_minifitness_Bikbok_outfit_summer2014

Palvelu täällä on erinomaista. Kaupan kassalla kysyn löytyykö heiltä kenties hiuslenkkejä, sillä sain hajotettua sotkukasani sekaan omani. Meni hetki kaivaa katkennut pompula sieltä. hetken tutkiskelun jälkeen selviää, että heillä ei myydä sellaisia kapistuksia lainkaan. Hän ojentaa minulle oman pompulansa. Menen aivan mykäksi ja kiitän lopulta häntä hyvin nöyrästi muutaman ”are you sure” lauseen jälkeen. Hymyilen hänelle ja lähden kaupasta hymy korvissa. Kuinka ystävällistä!

Puhelimme soi ja aulapalvelu kysyy olemmeko tyytyväisiä uuteen huoneeseemme. Itseasiassa he soittavat vielä toiseenkin kertaan kysyäkseen asiaa vielä kerran. Olemme kiitos, erittäin tyytyväisiä, samalla katselen parvekkeen ikkunoista ulkona kimmeltävää merta. Rakastan tätä huonetta ja sen valkoista kylpyammetta ja pehmeitä lakanoita. Lasken synttärikukkani maljakkoon ja ihastelen niitä hetken. Sain ne pari päivää etuajassa, jotta ehtisin nauttia niiden kauniista olostaan. Ne kuuluvat tänne ja niin kuulun minäkin.

Dubai_minifitness_hotelroom_hilton

Dubai_hotelroom_hilton

Rantahiekka polttaa jalkapohjiani ja juoksen ripeästi kohti merta. Uskaltaudun ottamaan muutaman juoksuaskeleen, sillä minun ei tarvitse enää jännittää vatsani hallitsematonta höllyämistä. Lentokoneturvotus suostui viimeinkin laskeutumaan. Vesi ei ole lainkaan viilentävää, joka yllätti kyllä minut täysin. Aivan kuin istuisi lätäkköön, jonka vesi on lämmennyt auringossa. Aurinkotuolissa huomaan hikoilevani enemmän kuin laki sallii. Yleensä en juuri hikoile, edes salilla. Uin hiessä ja se valuu silmiini ikävästi. Jotenkin kuitenkin osaan nauttia siitä, sillä eihän tällaista hikoilua saa edes kotona saunassa! Olo on kuin rasvatulla hylkeellä. Tiriseekö? Aurinkoöljy vain valuu iholtani ja sitä saa lisätä usein. 

Menemme iltalenkille ja juoksemme pitkin satamaa ihaillen maisemia. Se muistuttaa minua etäisesti Hong Kongista. Arkkitehtuurin puolesta ainakin. Futuristisia rakennuksia ilmestyy yhä toisensa jälkeen. Paikka on muutoin täysin erilainen kuin Honkkari. Siellä haisi, eikä ilmasto ja ihmisetkään muistuta lainkaan toisiaan. Eikä ruoka. Jotain ihan muuta. En pitänyt Honkkarista, Dubaista pidän. Pidän sen ystävällisyydestä, helppoudesta ja turvallisuudesta. Painotan lomalla aina tekemisen helppoutta, sillä kyllä sitä säätöä saa tarpeeksi kotonakin harrastaa. Kellot ja aikataulut ovat kiellettyjä.

Dubai_minifitness_outfit_summer2014_Bikbok

 Haemme tunnin äärinmäisen lenkkihikoilun päätteeksi salaatit Saladiciouksesta. Ahmimme ne omalla parvekkeellamme nauttien kaupungin iltaelämää katsellen. Tänään sallimme myös herkkuhetken. Olen miettinyt tätä pitkään. Olen halunnut syödä kolmea asiaa. Juustokakkua (syöty), Cinnamon Rollin vanilijapullaa ja Baskin- Robbins jäätelöä. En voi edes sanoin kuvailla, kuinka hyvältä ne maistuivat. Jos johonkin kannattaa uhrata, niin näihin! Kunnon mussutusilta omalla hotellin sohvalla. TV:stä löytyi 50 eri kanavaa. Parhaat vaihtoehdot olivat kameliravit ja leffatrailerit. Lusikat käy ja molemmat keskittyvät hiljaa omiin kippoihinsa. Nämä riittivät kyllä pitkäksi aikaa tyydyttämään herkkuhimot. Seuraavana aamuna olikin hyvä suunnistaa heti terveellisen aamiaisen jälkeen paikalliselle salille.

Red Dragon kuntosali sijaitsi aivan hotellimme vieressä. Olin bongannut sen edeltävä iltana monien muiden salien joukosta. Se vaikutti hyvältä. Sisäänpääsy maksoi 10 e/kerta, joka oli selvästi edullisimmasta päästä täällä. Edeltävän illan olkapäätreeni hotellin salilla osoitti, että emme saa tehtyä siellä juurikaan muuta. Juoksumattoja tosin riitti, mutta siihen se sitten jäikin. Sali oli myös hyvin kliininen ja valvoja hinkkasi puhtaaksi yhtä jumppapalloa varmaan 10 minuuttia. Tiskillä odotti rivissä nätisti aseteltuna omenoita palkinnoksi hyvästä työstä. Onhan se tietysti hauska ajatus?

Dubai_minifitness_sun_outfit

Suuntaamme tänään ensimmäisille shopituksille Dubai Malille. Eli todennäköisesti pyörimme siellä 5 tuntia tuloksena se, että minä kiikutan kasseja sylin täydeltä jalat rakkuloilla ja Dan ostaa kalsarit tai hyvässä tapauksessa valkoiseen t-paidan. Silti se on se, joka siellä jaksaa pyöriä loputtomiin. Taitaa olla ainut mies jonka saa hyvällä, eikä pahalla Ikeaankin.

Tämä paikka on yllättänyt minut täysin. Täällä on puhdasta ja siistiä. Ihmiset ovat kovin ystävällisiä ja mukavia. Palvelu toimii nopeasti ja kaikki on aina hyvin. Nyt kun asiaa tarkemmin miettii, varmasti aidoin ja parhain palvelu tähän asti missään! Voisin hyvin tulla tänne uudestaankin, sillä täällä on myös nähtävää ja tehtävää! Abu Dhabiinkin olisi kiva mennä joskus.

Dubai_minifitness_holiday outfit_bikbok

Toinen viikko olisi mennyt täällä kevyesti hieman touhutenkin. Aurinkoon ja shopittamiseen saa tuhlattua helposti koko päivän. Yllätyin myös treenimahdollisuuksista ja ruoasta. Ruoka on hyvää mihin tahansa olemmekaan suunnanneet. Myös pukeutumisen vapaus yllätti, sillä olin varautunut vuorautumaan pitkähihaisiin ja pitkiin mekkoihin. Ainakaan täällä satamassa ei tarvitse moisesta murehtia, vaan kukin pukeutuu tavallaan, kaapuun tai hellevaatteisiin. Huomisen otamme vielä helppoa ja sitten alkaakin Danilla musavideonkuvaukset. Keksin kyllä varmasti itselleni tekemistä!

Shortsit – BikBok

Kengät – Vans

Lasit – Giorgio Armani

Paita – Zara

 

Aurinkoisin terveisin, E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

12 vastausta artikkeliin “Sunny side up”

  1. Kuulostaa ihanalta 🙂 Pakko kysyä, millaista sävyä sun tukkaan on laitettu? Siis tuohon vaaleampaan osaan. Tai millä ”nimellä” se kulkee? Ihanan näköinen 🙂

    • Vitsit Milja kun en tiedä mitä taikoja mun kampaaja on siihen tehnyt! :/ Se on kyllä ihan super, mäkin tykkään! -E

  2. Moi! Ekaks pakko sanoo että sulla on aivan mahtava blogi! 🙂 sellasta kysyisin että voisitko tehdä postausta siitä miten pystyy pitämään omasta terveellisestä ruokavaliosta kiinni lomamatkalla, kun esim sitä perinteistä aamupuuroa ja ruisleipää ei ole tarjolla? Mitä voi ottaa mukaan kotimaasta sun muita vinkkejä?:-) kiitos jo etukäteen!

    • Heippa Saara ja kiitos kovasti kommentista ja palautteesta <3 Sellainen postaus on kyllä vielä tulossa ja paljon muutakin on takataskussa 😉 -E

  3. Nythän mä vasta tajusin et oon nähny sut lentokentällä muutaman kerran, oon siellä töissä, ja siis sähän oot ihan sika pieni! Jotenkin kuvista näyttää et oisit pitkä, joku 165-170 mut sähän oot TOSI pikkunen 😀 mun arvio ois 155.

    • Heippa Anni, kuvilla voi hämätä 😉 Mutta liioittelet, olen 158 hehe! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta