Hyvän fiiliksen loma

Dubai_minifitness_lomalla

On syntymäpäiväni. Herään ja näen vieressäni proteiinipatukan, jossa komeilee yksi kyttilä. Se ei tosin pala, mutta se nyt oli täysin sivuseikka. Kupillinen pikakahvia nassuun ja trikoot jalkaan. Suuntasimme Red Dragon kuntosalille, jonka jälkeen tallustelimme synttäriaamiaiselle hotellin puolelle. Tästä tulisi hieman erilainen syntymäpäivä. 

Salilla ei näy muita naisia. Aiheutan pientä kummastelua, mutta eipä se minua haittaa. Saleja löytää ainakin tältä Marinan alueelta hyvin ja treenaaminen onnistuu hienosti, vaikka kaikkia laitteita ei löytyisikään. Aamuisin on jo niin kuuma, että lenkit kannattaa sijoittaa sisätiloihin juoksumatolle. Iltaisin pimeän tullen on jo suhteellisen miellyttävää hölkkäillä, mutta muita ihmisiä saa jonkin verran varoa. Kaupunki nimittäin herää henkiin aina iltaisin pimeän tullen. 

Olen syönyt täällä Dubaissa erittäin hyvää ruokaa. Dieettiäkin on ollut helppo noudattaa, sillä vaihtoehtoja on paljon. Vaikka paikka ei olekaan mikään treeniparatiisi kuumuuden ja puitteiden suhteen, onnistuu terveysloma hieman vaivaa näkemällä. Täällä minulla on ollut ensimmäiset tankkauspäivät, joista kerroinkin jo hieman aikaisemmassa postauksessani. Voitte kuvitella millaisen energialatauksen on itseeni ammentanut! Voisi luulla, että tämä hikoilu veisi kaikki mehut. Kyllähän se energiaa vie, mutta kyllä se myös antaa sitä. 

Dubai_minifitness_aamiainen

Ei tämä tosin täysin lomailua ole ollut, sillä Dan on työstänyt uutta musavideotaan muutaman päivän ja minä olen kanniskellut läppäriäni ja kameraani joka paikkaan. Työnteko on kuitenkin sujunut kivuitta, sillä onhan puitteet siihen olleet mitä mahtavimmat. Kuvauspäivä on ollut pitkä ja olemme molemmat nuutuneita kuumuudesta ja kaikesta hillumisesta.

Liikenne täällä on aika jännittävä kokemus, sillä täällä ajetaan tosiaan vähän miten sattuu. Turvaväli on täällä tuntematon ja tulkitaan lähinnä sopivaksi reiäksi sijoittaa itsensä. Oli varsin naurettavaa yrittää seurata edessä ajavaa kuvaustiimiä, sillä siihen pikkuiseen reikään tunki koko ajan joku autoansa. Ei ole muuten ollut ikinä näin hiljaista automatkaa, sillä keskittyminen oli huipussaan. Kahdeksan silmää pyöri ja hyöri taukoamatta. Dubaissa sattuu paljon onnettomuuksia, emmekä tälläkään kertaa välttyneet näkemästä sellaista. 

Dubai_minifitness_lomalla2

Hotellikaan ei ollut unohtanut syntymäpäivääni. Aamulla sain suklaisen kanan kokilta. Tämä oli tainut jäädä yli pääsiäisestä, mutta ajatus oli kuitenkin tärkein. Hilton Residence huomioi asiakkaat hyvin ja se on lomalaiselle tärkeä asia. 

Illalla huoneessamme odotti kaunis suklaakakku ja kynttilöitä. Olin todella fiiliksissä! Taas kynttilöitä ja kakkua. Tuntui että syntymäpäiväni olisivat kestäneet jo viikon. Tämä oli varsin hauskaa, sillä jokaiselle päivälle oli ripoteltu jotakin pientä. Taidan viettää tästä lähtien synttärini aina näin. Kaiken kukkuraksi kakku oli todella hyvää.

Dubai_minifitness_hilton_hbd_cake

Ruoka – Rahka on täällä kallista, mutta se on helppo korvata hyvillä leikkeleillä tai valkuaisilla. Ostimme raejuustoa kaupasta, mutta se maistui liian hassulta perinteiseen kotimaiseen tottuneena. Täällä kannattaa syödä ulkona, sillä se on edullista ja helppoa. 

Liikkuminen Takseilla on helppoa ja edullista liikkua. Valkoiset autot, joissa ei ole taksin teippejä, ovat hieman kalliimpia kuin teipatut taksit. Auton vuokraus on myös edullista, jos vain uskaltautuu liikenteen sekaan. 

Turvallisuus – Voitteko kuvitella, että täällä ei lukita edes kotiovea? Varkaita ei ilmeisesti ole, eikä kerjäläisiäkään ole katukuvassa näkynyt. Ihmiset on hyvin työllistettyjä täällä.

Huomasimme myös, ettei monissa liikkeissä ollut hälyttimiä. Täällä laukun saattoi laskea alas ilman vahtivaa silmää. Tavarat saattoi jättää luottavaisin mielin rannalla aurinkotuolille, kun itse suuntasi lilluskelemaan. Olo täällä on todella turvallinen, eikä tarvitse epäillä kenenkään ystävällisyyttä. Mielestäni se on turisteille iso plussa, sillä itse stressaan usein tästä matkustellessani.

Hintataso – Yleisesti suhteellisen sama kuin Suomessa. 

Dubai_minifitness_outfit_style_summer2014_Bikbok

-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

6 vastausta artikkeliin “Hyvän fiiliksen loma”

  1. Oi, vaikuttaa todella ihanalta teidän loma, voi kun pääsis itsekkin jonnekkin rentoilemaan 🙂

    Tää ei nyt liity tähän postaukseen millään tavalla, mutta oon miettinyt, että minkä pituinen mahdat olla? 😀 Näytät kyllä tosi hyvältä! 🙂

  2. Moi,

    Ajattelin että sä varmaan osaisit sanoa onko mahdollista tällaisena pätkänä (156cm )normaalipainon (50kg) rajoissa pudottaa fiksusti n. kolmisen kiloa kuukaudessa? Lähinnä siis rasvaa toivoisin saavani veke…lihasta kun tuskin ehtii hirveesti kuukaudessa enempiä kasvattamaan.

  3. Onnea! 🙂 ja kiva tiivistetty postaus Dubaista, varsinkin se, että pystyy turvallisin mielin liikkumaan jne. Sun pelkistä ihanan näkösistä kuvista tulee jo hyvä mieli. Mukavaa loppu matkaa!

  4. Kertoisitko mikä tuo teidän hotellin nimi oli? Ollaan suunnittelemassa matkaa ja Dubai on yhtenä vaihtoehtona. Kiva, kun jaoit matkakokemuksesi täällä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta