Aamiaishaaste

Minifitness_aamiaishaaste_axa_proteiiniletut

On aamiaishaasteen viimeinen aamu. Tänään en söisi puuroa vaan jotain hieman tuunatumpaa. Kaurahiutaleita kuitenkin tulisi ja sen päälle proteiinia. Tässäkin noudateltiin dieetin antimia jälleen kerran! Ainakin kaloreiden puolesta. Ehkä te muut kesädiettaajat saatte tästä hieman ideaa omaan aamuunne taas. 

Proteiiniletut mitäs muutakaan! Ja jälleen uusi resepti kehitelty. Oi oi tästä tulikin hyvä! Enhän minä huonoja teille tosin kertoisikaan. Letut täyttävät hyvin, kun niihin lisää kaurahiutaleita. Muutoin nälkä saattaa iskeä liian nopeaan.

*Yhteistyössä Axa

Minifitness_resepti_proteiinilettu_kauraa_aamiainen_Axa

Minifitness_proteiiniletut_dieetti_resepti

 Axan 7 päivän aamiaishaaste on ollut hauska, sillä on tullut joka aamu syötyä edes hieman eri aamiainen. Puuro toimii aina, mutta sitäkin voi tuunata niin helposti! Erilaiset hedelmä- ja marjasoseet toimivat hyvin, sekä tietysti tuoreet marjat ja hedelmätkin toimivat. Mausteitakin kannattaa hyödyntää, kuten kanelia tai kardemummaa. Muistathan maustaa puuron ripauksella suolaa? Se tuo maut esiin.

Smoothiet ja proteiiniletutkin toimivat hyvin myös dieettiläisille, eli tuumasta toimeen ja kokkailemaan ystävät! Tässä meikäläisen viikkokooste Instagram-kuvina. Aamiaispöytä on vaihtunut kodin, officen ja jopa hotellin välillä! Jokaista aamiaista kuitenkin yhdistää terveellinen aamiainen, jossa on mukana Axan aamiastuote.

Minifitness_axa_aamiaishaaste

 Axa pääsi yllättämään kyllä meikäläisen muroillaan. Super hyviä ja jopa terveellisiä! AXA Havre Flakes Apple & Cinnamon ei sisällä hedelmän oman sokerin lisäksi lainkaan muita makeutusaineita. Olen aina hieman skeptinen murojen ja myslien suhteen, joten siksi minulle jäi kovin positiivinen fiilis näistä. Ei mitään ylimääräistä! Ihan hauskaa vaihtelua välillä, mutta uskollisena puuron kuluttajana pitäydyn siinä edelleen.

Omena-kaneli kauramurot menivät myös leffaherkkuna terveellisenä snäkkinä. Lisäsin myös niitä itse tekemääni sorbettiin herkkupäivänä! Suosittelen maistamaan, saatat nimittäin ihastua. Seuraavaksi aion hyödyntää niitä omatekoisissa proteiinipatukoissa. 

Minifitness_axa_terveelliset murot_aamiaishaaste

 

Keksitkö sinä viikon jokaiselle päivälle eri aamiaisen?  😉 Ota aamiaishaaste vastaan!

-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

6 vastausta artikkeliin “Aamiaishaaste”

    • Moikka Jullellson,

      Omani on Robert’s coffeelta ostettu! Sellainen iso pullo 🙂 Löytyy varmasti myös erinäisistä luontaistuotekauppojen valikoimista jne -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta