Niin hyvä on

Minifitness_sneekPeek_uniikki_niinhyvaon_kuvaukset_Dubai

Elmästä tulisi nauttia. Tämän tietää meistä jokainen, mutta kuinka moni lopulta elää tämän opin mukaan? Olen sitä mieltä, että myös arjen tulee olla hauskaa. En nyt tarkoita vaahtokarkkeja ja ruusuja pelkästään, mutta en myöskään kakkavaippoja ja hapanta maitoa päivästä toiseen. Kyllä sinä tiedät millaista. Jollekin ihana arki on lapsen hymyä ja naurua, jollekin treenaamista ja ystäviä. Joka tapauksessa siitä tulisi saada hyviä hetkiä irti, vaikka se joskus haastaakin meitä.

Lomat on ihania. Niillä irroittaudut jotenkin ihan kaikesta. Se on mahtavaa, mutta lomaltakin on ihana palata kotiin. Kotona odottaa uudet haasteet ja kuviot, jotka tekevät elämästä mielenkiintoisen. Kun sen oman punaisen langan löytää, löytää myös oman elämänsä merkityksen. 

Minifitness_videoshooting_Dubai_Uniikki_niinhyvaon

Vein roskia eräänä aamuna ja havahduin omiin ajatuksiini. Millaista elämä olisi ilman velvoitteita? Aloin kuvittelemaan tätä ja leikin hieman ajatuksella hetken. Ei töitä? Hirveää, minä ajattelin. En uskoisi pitäväni siitä, sillä kaipaan lopulta haasteita ja juurikin niitä velvollisuuksia – vaikka joskus kiukuttelenkin niistä, en silti haluaisi elää ilmankaan. Kunnianhimo on mielestäni tärkeä piirre ihmisessä. Parasta siinä on vielä se, että jokaisella sen kohde on kovin erilainen.

Unelmat eivät ole aina surrealistisia, vaan kovin moni niistä on mahdollista toteuttaa – kunhan niihin vain itse uskoo. Onko todellisuus ja unelmat lopulta kuitenkin yhtä ja samaa? Ehkä, ainakin jos niin itse haluat. Pelkkä kädet ristissä toivominen ei valitettavasti kuitenkaan tuo niitä luoksesi, vaan se vaatii myös työtä. Kun sanotaan, että unelmat eivät toteutuneet, oletko miettinyt miksi? Yleensä vastaus lopulta on, että sitä ei ole koskaan halunnut tarpeeksi. 

Minifitness_niinhyvaon_uniikki_musavideo_Dubai

 Sain meiliä lukijaltani, joka sai ilon kyynleet silmiini. Hän halusi kiittää minua siitä, kuinka olin kirjoituksellani rohkaissut häntä kohti omia unelmiaan. Kirjoitukseni ”Muutoksen askeleilla”( voit lukea sen täältä) rohkaisi häntä tavoittelemaan omia unelmiaan – ja nyt hän tosiaan elää sitä! Rohkeutta ja riskinottoa se häneltä toki vaati. Voi kuinka ylpeä olenkaan hänestä! Unelmat ovat täällä syystä, sen hänkin minulle osoitti. Nämä lukijat antavat tietämättään myös paljon minulle.

”Päätöksen tehtyäni elämässäni on tapahtunut hyviä asioita. Asioita, joista olin aikaisemmin voinut vain haaveilla. Olen tällä hetkellä onnellisempi kuin aikoihin. Tämä kaikki on valanut minuun uskoa ja toivoa. Uskallan unelmoida asioista, jotka aiemmin tuntuivat mahdottomilta saavuttaa. Nyt tiedän kuitenkin, että mikä vain on mahdollista, jos vain jaksaa yrittää eikä luovuta”. -Lukija

Minifitness_uniikki_niinhyvaon_dubai_videoshooting_desert_audiR8

 Uskokaa unelmiin ja nauttikaa elämästä myös kaiken aherruksen keskellä! Fiilistelkääpä tätä Uniikin uutta biisiä – tämä on paitsi kesän 2014 biisi, myös hyvän fiiliksen biisi. Hymyä päivääsi ystävä!

Niin hyvä on, E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

21 vastausta artikkeliin “Niin hyvä on”

 1. Oot ihan mieletön inspiraation ja motivaation lähde! kiitos 🙂 Ja tuo biisi on ihan mielettömän hyvä!!! Kesäfiilis valtaa mielen 🙂 Pistin juuri spotifystä kyseisen biisin soimaan ja samaan aikaan avasin bloggerin ja tämä postauksesi oli ensimmäisenä siinä samaisella otsikolla 😉

 2. Mietin hetken, että mikä biisi tosta kertsistä tuli mieleen – Diana Rossin I´m coming out

 3. Oi vitsit! Ihan kylmänväreet meni pitkin kroppaa. Aivan huikee biisi, magee video ja aivan ihana sinä! Kummasti piristi tätä sadepäivää ja nostatti fiilistä! <3

  • No eikö Kata! Tuli kyllä upeeta jälkeä tuolta Dubaista 🙂 -E

 4. Aivan mahtava blogi sulla! Inspiroidun paljon postauksistasi. Oletko muuten itse tuossa musiikkivideossa? (:

 5. Hyvin kirjoitettu jälleen kerran 🙂
  Ja miten upealta näytätkään kuvissa ja videolla, vau <3

 6. Mulla on ollut ihan paska päivä tänään, mut vitsit toi musiikkivideo ja biisi sai mut hyvälle tuulelle! <3 Olin itse ihanalla lomalla Dubaissa vähän yli vuosi sitten, niin hyvät muistot piristivät taas mieltä ja tietenkin se, että sä näytit niiiiiin upealta tolla videolla 🙂 Hassua, miten onnellinen voi olla tuntemattomien ihmisten puolesta. Mutta mä oon onnellinen sun ja sun miehen puolesta. Ootte ihania!

  • Heippa Aida, en ollut. taisi olla taas joku mun kaksoisolento! 😉 -E

  • Heippa! Ne on Bershakasta – väri hämää kuvassa hieman, ne on pikemminkin korallinväriset 🙂 Mutta ihanat silti! -E

 7. Ihana biisi ja ihana fiilis! Näytätte onnellisilta! 🙂 Kiitos blogistasi! Luot hyvää fiilistä meille lukijoille joka päivä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta