Lämmin kaurapaistos inkiväärijäätelöllä

Minifitness_kaurapaistos_inkivaarijaatelo_resepti

Cheat dayn toinen resepti on nyt täällä! Puurohan oli hyvä juttu ja niitä hiilareita tulisi tankkailla. Miksi en tekisi kaurahiutaleista jotakin muuta, jotakin herkkua. Muistan pienenä äidin tekemät kauralastut. Ne oli kesän juttu! Niitä saattoi syödä loputtomasti, jonka jälkeen saatoin kellahtaa riipputuoliin lukemaan Aku Ankkaa.

Asuimme pienen kylän rauhassa, jota kaipaan täällä kaupungin vilskeessä usein. Sieltä tämä herkkuni ja sen kaipuu ehkä kumpuaakin, siinä on tunnetta. Sen maku tuo mieleeni kesän rentouden ja kiireettömyyden. Mutta ehkä kuitenkin ennen kaikkea kodin lämmön ja turvan. Tuttu kauran maku löytyy tästäkin kotitekoisesta herkusta.

Minifitness_itsetehty jäätelö_inkiväärijäätelö_resepti

 Aloita jäätelöstä, sillä sen valmistuminen vie pidempään. Voit myös unohtaa kokonaan jäätelön, mikäli aikataulu ei riitä. Jäätelön voi korvata hyvin vaikka hedelmillä tai marjoilla. Voit hyödyntää omenaa ja kanelia, jotka kannattaa laittaa uuniin kauraseoksen sekaan. Myös pakastemarjat käyvät hyvin ja tuovat herkkuun mukavasti kosteutta.

Sokeria tähän ei juurikaan tarvitse lisätä, sillä Elovenan omena-vanilija kaurahiutaleet maistuvat jo ihan sellaisenaan herkkusuullekin. Näistä voi valmistaa vaikka mitä hyvää!

Minifitness_Elovena_kaurapaistos_resepti_herkuttele

Minifitness_kaurapaistos_inkiväärijäätelö_tankkauspäivä_resepti_Elovena

Kun äiti leipoi kotona, tiesin tämän olevan hyvä päivä. Muistan korvapuustit, vispipuuron, marjakiisselin ja ne kauralastut. Tuijottelin yleensä malttamattomana vieressä ja pyrähtelin äidin jaloissa taukoamatta. Muistan myös miltä tuntui tulla tuoksuvaan kotiin pihaleikeiltä. Toivottavasti voin tarjota nämä samaiset muistot ja kauniit hetket joskus omalle töhnäpäälleni.

Ihanan rentouttavaa ja lämmintä viikonloppua ystävät!

Herkuttele omalla tavallasi <3  -E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

3 vastausta artikkeliin “Lämmin kaurapaistos inkiväärijäätelöllä”

  1. Ihanasti kirjoitettu teksti! Tuli oikein kyynel silmään, sillä herätti omat lapsuusmuistot kyseisistä asioista niin elävästi mieleen. Juurikin tuoreen pullan tuoksu, vispipuuro…aivan samoja muistoja 🙂 Harmi vain kun tuntuu, että tämä nykyinen elämänmeno on niin kovin kiireistä, että kerkeääkö sitä omille lapsille samoja muistoja tarjoamaan. Tämä ainakin tsemppasi ja muistutti yrittämään, kiitos 🙂

    • Kiitos Sanna <3 Se on tiedätkös ihan totta. Kovasti toivon että pystytään. Yritetään ainakin parhaamme mukaan! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta