Day off

Elovena Plus_minifitness_dayoff

*Yhteistyössä Elovena

Tänään oli pitkään odotettu pyhäpäivä. Makoilimme hetken ja tapitimme silmät pyöreinä kahvikupit kädessä aamun piirrettyjä. Ovatko ne jotenkin laadullisesti huonontuneet lapsuusajoista, vai eikö tässä iässä vain enää ymmärrä niitä? Aamu starttasi perinteisesti aamulenkillä. Kostea ja raikas ilma Seurasaaressa teki hyvää. Tosin se vei kaikki viimeisetkin patterit tästä tytöstä. Miljöö oli kuin olisi hypännyt ajassa jonnekin muualle. En muista, olenko ikinä känynyt edes Seurasaaressa! Kotkalainen juntti. Aamupala oli mielessä 80 % tästä ajasta. Loput 20 % pystyi keskustelmaan oravista ja muusta yhtä järjellisestä. Dieetti alkaa näkymään ja tuntumaan.

Aamupala popsittiinkin poskiin muutamassa minuutissa. Minä olen meidän aamupalavastaava vapaapäivinä ja Danille valmistinkin aina yhtä maistuvan aamupuuron. Minä saan odottaa omaani vielä sunnuntaihin, jolloin tankataan lihaksiin volyymiä. Tänään fiilisteltiin Elovenan uutuutta, Elovena Plus proteiinipuuroa, josta löytyy 10 g proteiinia. Kutsuhuuto on kuultu!

Nämä uudet maitopohjaiset annospikapuurot pitävät pidempään kylläisenä isomman koon, sekä niihin lisätyn proteiinin ansiosta. Vaihtoehtoina löytyy runsaasti karpaloa ja mustikkaa sisältävä Elovena Plus Metsämarja, sekä maustamaton Elovena Plus Kaura & Maito. Proteiinin lähteenä puuroissa on kauran ohella vähälaktoosinen maitojauhe. Pidin itse tuosta marjaisesta puurosta, sillä siinä oli oikeaa marjaa ja sitä oli runsaasti. 

Elovena Plus_minitiness_aamupuuro_proteiinipuuro

Elovena Plus_minifitness_aamupuuro_proteiinipuuro_60g

Kaikista maistamistani proteiinipitoisista puuroista,  tämä Elovenan uutuus vie kyllä kirkkaan voiton. Koostumus ja maku ovat edelleen sitä tuttua ja turvallista. Usein nimittäin nämä tuppaavat kärsimään kun sekaan lisätään proteiinia. Maku on oikea ja aito. Uppoaa tähän napaan ja sopii erityisesti niille neideille, jotka ei sitä proteiinia saa nassuun tungettua aamuisin – tai tottakai myös sille karvaisemmallekin osapuolelle, koska pussin kokokin on jo riittoisampi.

Päivä pyhitettiin sukulointiin ja tietysti treenille. Suunnistimme Minnan kanssa City Gymille Kamppiin  tykittämään uutta jalkareeniä. Makoisan jalkatreenin jälkeen palkitsimme itsemme  saunalla. Harrastamme yökyläilyjä viikoittain ja silloin jauhetaan aika paljon treenistä, ruoasta ja tietysti turhista muija jutuista. On mieltä keventävää kun on toinen dieettiläinen jakamassa näitä hetkiä, sillä aina ei ole niin helppoa. Ajatusmaailmat kohtaavat isolla kädellä ja salilla osataan tsempata toinen toistaan. Minnakin kauhoi tätä kyseistä puuroa kaksin käsin iltapalaksi ja näytti maistuvan neidillekin. Fitnessvieraat ovat helppoja haha!

Nespresso_minifitness_aamut_Elovena

 Lisää aamupalavinkkejä voit löytää täältä

-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

2 vastausta artikkeliin “Day off”

  1. Aivan kuin joskus olisit paasannut blogissassi, kuinka pikapuurot eivät ole niin terveellisiä lisätyn sokerin takia 😮

    • Kyllä tosiaan osassa on hirveästi sokeria ja siihe kannattaa kiinnittää huomiota. Onneksi kaikissa ei ole – usein valitsen mieluiten maustamattoman version 🙂 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta