Oma taskukoinen PT

Minifitness_samsung_galaxyS5_myday

*Yhteistyössä Samsung

Oikeasti kuinka vaikeaa nykypäivänä on olla ilman puhelinta edes yhtä päivää? Mökillä se onnistuu ainakin itseltäni hyvin helposti, mutta kaupungissa ja varsinkin arkena se on lähes mahdotonta. Siellähän on nykyään kaikki! Muistiinpanot, hälytykset, kalenterit ja ne tärkeimmät, ystävät. Minua ei edes saa enää kiinni perinteisillä tekstiviesteillä – so old school. Whatsapista löytyy loputtomia viestiketjuja ystävieni kanssa. Se huutaa vähintään kerran tunnissa. Joku kertoo siitä, millaista unta näki viime yönä. Siitä keskustelut pomppailevat ja sinkoilevat ties mihin falafeleista kasvovoiteisiin. Päätä tai häntää on vaikea löytää. Muistan sen päivän kun keksimme Tinderin olemassaolon. Voi sitä riemun räkätyksen määrää! Sinkku tai ei, se on hyvää viihdettä.

Minifitness_samsung_galaxy_s5

Minifitness_samsung_Galaxy S5

 Vanha puhelimeni sanoi juuri itsensä irti kolmen vuoden jälkeen. Sain sattumoisin juuri sopivaan aikaan Samsungilta haasteeksi testata uutta Galaxy S5 kuukauden ajan. Sopi siis minulle paremmin kuin hyvin. Se ei muuten ole mikä tahansa perinteinen palikka. Okei paitsi että se on makean sininen, se on myös mielestäni ihmisille, joiden menossa tulee pysyä mukana. Olen nyt testaillut sitä muutaman päivän ja tutkaillut sen ominaisuuksia innolla. Se on pölytiivis ja kestää vettä – sen sanotaan kestävän metrin syvyisessä vedessä jopa 30 minuuttia. Minusta varsin mielenkiintoista ja innovatiivista. Mutta meille liikkujille ehkä kuitenkin tärkein ominaisuus on sisäänrakennettu personal trainer!

Tästä löytyy kuntoiluun ja hyvinvointiin keskittyviä erilaisia ominaisuuksia hyvin paljon. Voit mitata sykkeesi realiaikaisesti, sekä lisävarusteena saatavalla älykellolla voit seurata untasi, askelmäärääsi, sykettäsi treenatessa, sekä kaloreiden kulutusta. Saat merkinnän kun askeltavoitteesi täyttyy. Tuli ihan mieleen ala-aste, kun hyvästä aineesta sai vihkoon kimaltavan tarran. Hyvä fiilis heti!

Minifitness_samsung_galaxy_s5_testissa

Tästä löytyvä S Health-ominaisuus on tosiaan vähän kuin oma personal trainerisi. Tämän avulla voit hallinoida ruokapäiväkirjaasi, joka laskee myös kalorit sinulle valmiiksi. Voit seurata myös painoasi tämän avulla kätevästi. Gear 2 ja Gear FIT-älykellot ovat juuri sitä itseään, älykkäitä. Minulla on käytössä Gear FIT ja se kulkee tällä hetkelläkin ranteessani mittaamassa askeleitani. Olen myös nukkunut sen kanssa ja aamulla se kertoo kauanko olen nukkunut ja montako kertaa olen yön aikana kääntyillyt. Tosin se ei harmillisesti laske aikaa ennen itse nukahtamista. Välillä tuntuu että aivoni alkavat hyrräämään vasta sänkyyn kömpiessä!

Samsung Galaxy S5:n kameran ominaisuudet kiinnostavat myös minua kovin ja siitä löytyykin 16 megapikselin kamera nopealla automaattitarkennuksella ja korkealla valoherkkyydellä varustettuna. Liikkuvan kuvan ottaminen helpottuu näin ollen huomattavasti, sekä valikoivan tarkennuksen ansiosta asukuvissa tarkennus keskittyy juuri siihen mihin se halutaan kohdistaa. Muutamia kuviakin olen ehtinyt jo ottaa ja täytyy kiittää Samsungia kuvanlaadusta! 

Minifitness_samsung_galaxys5_matkapuhelin_personal tariner

Kuvat Julia T/Cosmo

Pidän sen äänistä. Vanha puhelimeni oli jotenkin liian ärhäkkä ääniensä kanssa. Tämä on mukavan lempeä ja jotenkin tuntuu olokin ihmeellisen kepeältä. Voi myös johtua siitäkin, että tämä ei oikeasti paina yhtikäs mitään. Se minun tulee vielä ratkaista, millaiseen pussukkaan tai käsitaskuun se mahtuisi treenatessa. Kertokaa ihmeessä jos tiedätte!

Tulen kirjoittelemaan teille omia käyttökokemuksiani tästä puhelimesta kuukauden varrella. Fiiliksiä, ajatuksia ja tottakai kuvia!

Oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille ystäville <3 Muistakaahan levätä ja myös välillä hiljentää puhelimenne -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

7 vastausta artikkeliin “Oma taskukoinen PT”

 1. Ihan postaukseen liittymättömänä, aivan i-ha-nat kengät!! Ihanan tyttömäiset 🙂 ja tuo paitakin, ah! Mistä tuo paita mahtaa olla ostettu ja muistatko yhtään hintaa?

  • Moikka Emilia 😉 Nämä on ihanan kesäiset ja ne on ostettu Vansilta, Kampista löytyy liike. Se on aika uusi liike, vähän aikaa sitten avattu vasta. Siellä on kaikkia ihania kuoseja! Paita oli itseasiassa lainassa vain, harmi 🙁 Se oli ulkomailta, mutta en en tiedä sen tarkemmin. -E

 2. Itselläni puhelin mahtuu ihan sellaiseen normaaliin Stadiumista ostettuun käsikoteloon! Se jää hieman ulkopuolelle ylhäältä, joten ehkä vesisateella sitä ei kannata käyttää…

  • Onneksi tämä kestää vettä! Se voisi siis toimia hyvin 🙂 -E

 3. Mulla on kans ollut s5 kuukauden verran. Todella hyvä puhelin! Xcoveria käyttänyt jokasta versiota niin kauan ku niitä on ollut mutta ne on vähän kankeita.
  Oon myöskin ettiny sopivaa armbandia. Mä en kyllä stadiumissa sellaseen törmänny, täytyyki kurkkia uudestaan. Mytrendyphonessa tais olla semmonen universal malli isoille luureille mutta vaikutti aika pahviselta 🙂

  • Moikka Marika! Vaikuttaa kyllä tosi hyvältä ja jopa minä entinen Iphone ihminen osaan käyttää sitä 😉
   Nyt oon käyttänyt lennkeillä sellaista vyömäistä ratkaisua, josta löytyy venyvä tasku. Siihen mahtuu hyvin! Laitan kuvaa myöhemmin tänne blogiin!
   -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta