Hyvän mielen kuvakilpailu!

Minifitness_hetkessa_starbucks_refresha_kuvakilpailu

*yhteistyössä Starbucks Refresha

Naurattaa. Lola nappasi juuri nopealla liikkeellä tekemäni proteiinipatukan sylistäni. Aluksi se vain nuoli, enkä uskonut sen huolivan sitä. Sitten se iski heikolla hetkelläni. Katsoin Tv:tä, enkä silloin kuule tai näe mitään muuta. Tuijotin Netflixistä Orange is the new blackin toista tuotantokautta. Hups, 9 jakso ja aloitin tämän perjantaina! Mutta hei kyllä minä sentään leivoin! Hurahdin täysin raakaherkkujen maailmaan ja vietin sen parissa varmaan puolet sunnuntaista – puolet päivästä tykitin silmät lautasina X-asennossa tätä kyseistä sarjaa, jossa seurataan naisten elämää vankilassa. Se pistää ajattelemaan ja luo uutta perspektiiviä elämään. Se on kovin koukuttava, vähän armoa! Niin ja olihan kuitenkin lepopäivä.

Eipä muuten mennyt aikaakaan kun me molemmat olimme täynnä virtaa. Lola juoksi pupurallia pitkin kämppää ja välillä näytti siltä että kohta se törmää vielä seinään. Nauroimme Danin kanssa kippurassa sille hölmöliinille. Siitä tulee mieleen aina jänis kun se sekoaa tuohon rallivaihteeseensa. Se on täysin Lolan vastakohta! Yleensä se tuijottaa nallen katseella sohvatyynyjen seasta, tai kuorsaa jalat kohti kattoa alahuuli väpättäen.

Minifitness_Starbucks_kuvakilpailu_energiaa_paivaasi

Minifitness_starbucks_elman_ilot_energia_kuvakilpailu

Aamulla salilla pohdin vieläkin sitä naurun rämäkkää. Se hetki jäi mieleeni. Danin hihitys ja minun käkäkä-hirnuminen-karjuminen mahtavat olla suloista kuunneltavaa naapureille, anteeksi. Mikä määrää sen, mitkä hetket muistamme pitkään tai jopa koko elämän? Jokaisessa näistä hetkistä on jotakin erityistä, vaikka niissä ei mitään kovin suurta tapahtuisikaan. Tavallinen sunnuntai jäi mieleeni.

Viikkoon mahtuu niin kovin erilaisia päiviä. Välillä jaksat mitä vain ja välillä tuntuu että tekisi mieli vain vaipua untenmaille. Koko päiväksi mieluiten. Mistä minä haen lisää energiaa ja mitkä asiat energisoivat meitä? Se ei ole lopulta niin yksiselitteistä, sillä siihen liittyy paljon muutakin kuin uni, ruoka ja lepo. Siihen kietoutuu myös sosiaaliset tilanteet ja ihmiset, joista saamme virtaa. Ihmiset, joiden kanssa on mukava olla, antavat paljon energiaa itsestään. Myös aurinko, liikkuminen, raikas ilma ja yleisesti miellyttävä puuhailu antavat energiaa enemmän kuin ottavat. Minun lemppareihini lukeutuu lukeminen, metsässä käveleminen, leipominen ja musiikin kuuntelu. Harrastan niitä aina kun olen yksin. Omastakin seurasta kuuluu osata nauttia!

Minifitness_starbucks_kuvakilpailu

Minifitness_starbucks_kuvakilpailu_Refresha

Kuvat Julia T

Olen mukana Stabucksin kuvakilpailussa ja haluaisinkin teidän kurkistavan minun energia luukkuuni! Kilpailun aiheena on hetki tai tilanne, joka virkistää ja josta saa luonnollista lisäenergiaa päivään.

Käy äänestämässä suosikkiasi alta löytyän linkin kautta. Kannattaa käydä äänestämässä, sillä äänestäneiden kesken arvotaan mahtava palkinto, 5 kpl 150 e lahjakorttia net-a-porter.comiin! Onnea arvontaan ystävät.

Voit äänestää myös täältä.

Oikein energistä viikkoa  -E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

3 vastausta artikkeliin “Hyvän mielen kuvakilpailu!”

  1. Kiitos ihanasta blogistasi, kurkkaan sen päivittäin 🙂 Mistä/mitkä nuo ihanat musta-pinkit juoksutrikoosi ovat, tahdon samanlaiset?!?

    • Heippa Salla,

      Vitsit miten kiva kuulla (: Noi on Under Armourin pögät, ostin ne Stadiumista. -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta