Onnenpotkuja

A014_C004_0427YV

Olen viimeaikoina pohtinut paljon sitä kuinka maailma osaa olla epäreilu. Miksi osalla meistä elämä tuntuu soljuvan mukavasti eteenpäin kuin lumpeenkukka, kun taas osalla elämä tuntuu olevan yhtä kaarnapalan uiskentelua kosken kuohuissa. Asetelmat määräytyvät osaksi jo syntyessämme, mutta kuitenkin ison osan elämästämme pystymme määrittelemään itse. Kuka tai mikä määrää sinun kurssisi?

Voiko elämän onni olla vain lainassa? Tätä on rakennettu ja työstetty. Olen ollut tuuliajolla, niinkuin varmasti jokainen meistä joskus. Nyt kun asiat tuntuvat olevan hyvin, viedäänkö tämä kaikki hyvä vielä pois, sillä joskus se tuntuu liian hyvältä ollakseen totta. Olenko varmasti ansainnut tämän kaiken? Tämän turvallisen ja tasapainoisen olon. Pohdin tätä välillä ja olen tehnyt johtopäätöksen asiaan omalta kohdaltani. Todellakin olen ansainnut tämän kaiken! Me itse rakennamme ympäristömme ja myös onnistumisemme.

A016_C050_0427FA

Jollekin tämä ei olisi ehkä edes mitenkään ihmeellistä tai ajatuksen arvoista, mutta minulle on. En ole voittanut ikinä missään, enkä ole saanut ilmaisia onnenpotkujakaan. Tämä onnellisuus koostuu ihan muusta. Onko paras onni elämässä lopulta meidän itsemme  luomaa, eikä se voitto raveissa tai syntyminen Monacon prinsessaksi? Minä uskon vierelläni kulkevaan onnenhippuun, mutta myös siihen, että vaikutamme onneemme myös omilla teoillamme. Välillä se vaatii äärinmäistä uskallusta ja rohkeutta…

A019_C053_0428MM

Olen opetellut elämää. Nyt vasta 25-vuotiaana, tunnen itseni ensimmäistä kertaa elämässä itsekseni. Kokonaan.Tiedän mitä olen ja millä jaloilla seison. Olen vahva, itsenäinen ja onnellinen. Teen asioita joista pidän ja ympäröin itseni ihmisillä joilla on merkitystä minulle. 

A016_C019_0427L1

Tein yhden elämäni isoimmista siirroista, jota olen pohtinut jo pitkään. Kerännyt rohkeutta, tietoa ja taitoja. Askel, joka vaikuttaa myös teihin ystävät. Sanotaanko nyt näin, että hyppäsin kohti tuntematonta ja irroittauduin siitä kuuluisasta oravanpyörästä. Nyt panostan myös teihin enemmän ja toivon saavani aikaiseksi jotakin hyvää ja aitoa.

Kiitos että olet ollut mukana rakentamassa blogiani ja Minifitnestä tämän vuoden. Tehdään tästä jatkossa vielä entistä antoisampi teille, sekä myös minulle kirjoittajana.

A017_C027_0427DS

 Te lukijat teitte tämän mahdolliseksi, kiitos sinulle! Yksinkertaisesti, ilman teitä, ei olisi meitä. 

 Find your happiness <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

10 vastausta artikkeliin “Onnenpotkuja”

 1. Sulla on sitten aina kivoja pohdintoja ja kirjoitat sujuvasti! Sun blogia on ilo lukea.:) Itsellä on vähän sama tilanne, olen tosi onnellinen tällä hetkellä, ollut jo pidempään ja joskus tuntuu siltä, että voiko näin olla vielä pitkäänkin…? 🙂 Mielenkiinnolla odotan vihjailemiasi muutoksia, että mitä ne lienee… Tsemppiä!! 🙂

  PS: Tuo video oli hyvä, tunnistin sut heti! 🙂 Näytät upealta! Ja ei biisissäkään vikaa..! 😉

  • Kiito kommentista, näitä on niin kiva lukea (: Hauskaa että tunnistit, vaikka hatun olisi pitänyt ehkä hämätä lisää 😉 -E

 2. Moikka! Ajatuksia herättävä teksti ja upeita kuvia 🙂
  Oliko jossain välissä tulossa ”ennen treenaamisen aloittamista” – kuvia sinusta? 🙂 Mielellään tietty hyvät vertailukuvat viereen! 🙂

  • Ehdottomasti vielä tulossa, kunhan saadaan lopulliset kesäkunto kuvat kasaan juhannuksen jälkeen 😉 Tulossa mielenkiintoisia kuvia!
   Hehe. -E

 3. Kiitos Eevi taas kerran mahtavasta postauksesta!♡ Innolla odotan aina sinulta uutta postausta. Sä oot erittäin motivoiva ja saan itelle voimaa sun teksteistä. Olen 16-vuotias tyttö pohjois-pohjanmaalta ja olen ollut kiinnostunut yli vuoden fitness-jutuista ja olen edelleen. Olin keväällä hieman pyöreä mutta sain -10kg pois painoa ja sen jälkeen ei ole mikään pidätellyt ja energiatasot ovat huipussa kun olen opetellut syömään terveellisemmin. Omassa elämänmuutoksessani olet suuressa roolissa blogisi ansiosta ja tsemppaavista kirjoituksista. Toivottavasti kerrot myös Danille, että häneltäkin olen saanut treeni-innostusta biisien muodossa. Niin hyvä on -musiikkivideo on loistava kun esiinnyt siinä. Kiitokset täältä pohjosesta sinne etelään Eeville, joka pitää parhainta elämäntapa – ja treeniblogia! ♡

  • Ihana kommentti Saana <3 Tämä lämmittää niin kovasti omaa mieltä, kun kuulee vaikuttaneensa johonkin aidosti. On niin mahtavaa pystyä motivoimaan ja inspiroimaan teitä aidosti. Kiitos kommentista, piristit päivääni -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta