Juhannus Barcelonassa

Barcelona_minifitness_terveelliset vinkit_kesa

Meni hermot. En uskaltanut vain jäädä toivomaan sormet ristissä hyvää säätä juhannukseksi, joten varasin lennot Barcelonan lämpöön. Onneksi, sillä kuulin että täällä oli ollut kylmä. Ajatuksenani oli treenata, levätä ja tankata kroppaa – sitä tämä reissu tosiaan tarjosi ja vähän vielä jotakin sen päälle. Matkaseurana oli ihana ystäväni Minna, jonka kanssa fiilistellään aina yhdessä treenaamista, mutta myös hyvää ruokaa. 

Taisimme hokea Minnan kanssa ainakin kerran tunnissa samaa lausetta ja usein vielä yhteen ääneen. ”Kuinka upeaa”. Hotellimme Rey Juan Carlos I oli ihanan rauhallinen ja ennenkaikkea upea! Se sijaitsi hieman kauempana keskustasta metrolinja T3 pääteaseman Zona Universitària vieressä. En olisi kaivannut hälyistä keskustan hotellia tippaakaan.

Minifitness_outfit_summer_barcelona

Mekko – Mango

Toppi – Zara

Korut – Accessorize

Sandaalit – Steve Madden (Ostettu Dubaista)

Laukku – Alexander Wang

Hotellistamme löytyi jos jonkinlaisia mukavuuksia Spa-palveluista ratsastukseen ja tennikseen! Sieltä löytyi hyvin tunnelmallinen ja mukava ulkoilma ravintola, jossa söimme muutaman kerran. Saatoimme katsella kun ruokaa grillattiin ja saimme näppärästi tilattua ihania salaatteja ja valkoista kala juuri niinkuin halusimme.

Hotellilta löytyi myös kokonaan erillinen alue, josta löytyi vielä toinen allasalue upeine terasseineen. Yhtäkkiä huomasimmekin hyppivämme toisten ihmisten häissä! Selvisi tosiaan, että täällä järjestetään paljon häitä. Ymmärrän sen hyvin, sillä puitteet moiseen ovat vallan mainiot! Jäin ehkä hieman haaveilemaan omista häistäni ja siitä, kuinka toivoisin niitä vietettävän veden äärellä…

Minifitness_food_barcelona

Minifitness_food_barcelona

Minifitness_food_barcelona_hotel

Minifitness_barcelona_terveellinen loma

Ostimme 3 päivän metroliput, joilla sai kulkea rajattomasti. Nämä maksoivat 20 euroa ja pääsimme metrolla suoraan keskustan vilskeeseen sinne halutessamme. Taksit maksavat jo yhteensuuntaan melkein tämän verran, joten tässä säästää paitsi rahaa, myös kallisarvoista aikaa. 

Aamulla suunnistimme aamulenkille ja ihastelimme Barcelonan arkkitehtuuria ja lenkkimaastoja. Haistelimme ilmaa ja nautimme auringon lämmöstä iholla. Hotelliltamme oli suora yhteys muutamalle eri pituiselle ”running track”-tyyppiselle reitille. Meille oli myös erityisen tärkeää löytää hyvä kuntosali ja Googlailinkin sitä tovin ennen matkaa. Kyseisessä hotellista löytyi tähän astisista ulkomaan löydöksistäni paras sali! Sieltä löytyi kaikki mitä saatoimme tarvita. Fitnesslomalaisen unelma puitteet niin hotellin kuin säänkin puolesta. Tuli vedettyä muuten paras ulkomaanmatkan treeni! Hiki lensi ja treenitehot olivat mitä mahtavimmat!

Minifitness_bikbok_bikini_summer_barcelona2

Minifitness_holiday_barcelona_vinkit

Yläosa – BikBok

alaosa – Victoria’s Secret

Ruoka kuitenkin jännitti. Pullamössöä saa tunnetusti jokapaikasta, mutta terveelliset valinnat ovat kiven alla. Latasin puhelimeeni Trip Advisor City Guides-apin, josta saatoimme helposti valita mitä haluaisimme syödä ja missä. Apista selviää myös tarvittaessa hotellit, yö-elämä, ostosmahdollisuudet, sekä myös reittiohjeet ja kartta.

Tämä pelasti lomani, sillä mikäli suuntasit sokeana turistina vain johonkin, sait varmasti pettyä. Olen varsinainen kiukkupää mikäli ruoka on pahaa. Täällä väärästä valinnasta saattoi vielä maksaa itsensä kipeäksi ja täysin turhaan. Olimme onneissamme kun näimme ensimmäisenä aamuna hotellin aamiaistarjonnan – täällähän on vaikka mitä! Tällä kertaa ei tarvinnut kiikuttaa omia puuroja mukana ja jopa mehut olivat tuorepuristettuja! AH.

Minifitness_barcelona_aamiainen Minifitness_aamiainen_barcelona

Minifitness_barcelona_healthy

Minifitness_monster sushi_barcelona_vinkit_ruoka

minifitness_monster sushi_vinkit_barcelona

minifitness_sushi_barcelona

Ehdoton ruoka suosikkini Barcelonassa löytyi toisena päivänä. Monster Sushi ravintola löytyi hieman syrjemmästä (Gala Placidia 25) mutta sinne tosiaan kannatti matkata. Söimme siellä ehkä maailman parasta sushia! Menu valikoima oli myös kovin laaja.

Täällä saimme ehdottomasti parasta palveluakin koko loman aikana. Palvelun taso on samaa luokkaa kuin koimme Ranskassakin, kehnoa. Suosittelen käymään Monster Sushissa, mikäli rakastat sushia ja haluat kokea yhden elämäsi ruokakokemuksen lisää. Todella freshiä ja maistuvaa ruokaa kohtuuhintaan. 2 henkilöä illallisineen kustansi 80 euroa ja oli ehdottomasti hinnan väärti!

Minifitness_bikini_summer_bikbok_poolstyle

Minifitness_poolday_bikini_bikBok_barcelona

Minifitness_bikbok_bikini_summer_barcelona

Minifitness_bikini_bikBok_summer 2

Korut – Accessorize

Bikinit – BikBok

Lasit – Ray Ban, Aviator

Meillä oli ainoastaan kaksi päivää aikaa poukkoilla Barcelonaa läpi, joten keskityimme suosiolla ruokaan ja treeniin. Nähtävyydet saivat jäädä seuraavaan kertaan!

Sunnuntaisin paikallisilla on lepopäivä, jonka vuoksi melkein kaikki kaupat ja ruokapaikat ovat kiinni. Onneksi selvitimme nämä etukäteen ja suunnistimme kaupungin sydämessä sijaitsevaan ostoskeskus Maremagnumiin, joka sijaitsee Ramblasin toisessa päässä. Myös ravintolaa metsästimme tovin ja päädyimme lopulta Cafe Kafkaan (Calle Fusina 7), josta saimme terveellistä ruokaa suihimme. Tämä oli tasoltaan hyvin perinteikästä, eikä tarjonnut juurikaan uusia makuelämyksiä. Ajoi kuitenkin terveellisen lounaan aseman ja jaksoimme taas pyöriä kaupoilla ja hypistellä vaatteita muutaman tunnin lisää! 

Jos terveellistä jälkkäriä himoaa, löytyy Frozen jugurtti-kahviloita paljonkin Barcelonan kaduilta. Voit valita monesta erilaisesta täytteestä itsellesi sopivat. Törmäsimme myös mehujäihin, jotka oli valmistettu aidoista marjoista ja hedelmistä! 

Minifitness_Outfit_summer

Minifitness_outfit_lomalla_barcelona

Toppi – Mango

Juhannuksemme koostui auringosta, hyvästä ruoasta, levosta, treenistä ja ennenkaikkea kommelluksista, naurusta ja ihanista hetkistä! Juhannusheilaksi valikoitui tänä vuonna Matti Nykänen – niin siis siinä typerässä testissä, jota yritimme tehdä varmaan 5 kertaa uudestaan. Emme voineet hyväksyä Mattia. 

Vaikka tämä olikin hyvin pikainen visiitti, oli tämä aivan ihana tyttöjen mini-loma. Kaipaamme sinua Barcelona.

Ps. Myös Samsung Galaxy S5 pääsi loistamaan kamera-ominaisuuksillaan reissun aikana. Pesee ehdottomasti iPhonen tässä. Myös mainostettu vedenkestävyys pääsi vahingossa testiin, kun kaadoin sen päälle vesilasin. Toimii! Tässä vielä kuvakollaasi Samsungilla otettuna.

Minifitness_samsung Galaxy S5_holiday

-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

12 vastausta artikkeliin “Juhannus Barcelonassa”

 1. Hahaa! Ihana pika-arvio Samsung Galaxy S5:stä vielä lopussa, kiitos! 🙂
  Itse kävin ostamassa ko.puhelimen (Galaxy S2 ei kestänyt lähes tunnin uimista taskussa kaatosateessa pyöräillessä muttei sille semmosta luvattukkaan…) juhannusta edeltävänä torstaina ja oon tykännyt kans!
  Oma ”peruskamera” kun on varustettu aika muhkealla putkella, korvaa nyt puhelin hyvin näppärästi mukana kulkevan pikkukameran ja mukava huomata muidenkin kuvista, että kyllä toimii 🙂 ..

  • Heippa Hanna ja kiitos kommentista (: Helpottaa kyllä huomattavasti arjen kuvailuja, kun ei tarvi iha välttämättä kanniskella käsilaukussa järkkäriä 😀 -E

 2. Eevi, ihana lukea sun blogia.

  Osaat kirjoittaa niin hyvin!Lukeminen on niin mielekästä. Oot kyllä varmasti ihana esikuva monelle nuorelle, kuinka osaat nauttia terveellisestä ja ihanasta elämästä 🙂

  • Ihana kuulla Marili (: iso kiitos mieltä piristävästä kommentistasi! -E

 3. Hei Eevi!

  Ensinnäkin aivan mielettömän inspiroiva ja kiva blogi sulla, olen lukenut nyt säännöllisesti vajaan vuoden verran, mutta vasta ekaa kertaa kommentoin…pirteä tuulahdus blogimaailmassa 🙂 Toiseksi kun reissaat usein ja treenaat paljon, niin kannatko matkoilla mukanasi lisäravinteita tai vastaavia. Itse olen lähdössä huomenna reissuun ja kerrankin on hotelli sellainen, että löytyy hyvä kuntosali eli treenata olisi myös tarkous matkalla. Mietin vain noiden ravintolisien pakkaamista mukaan, ruumaan vai käsimtakatavroihin vai jätänkö vallan kotiin.

  Kiitos!

  Tessa

  • Heippa Tessa 🙂

   Iso kiitos ihanasta palautteesta, arvostannäitä suuresti. Mitä tuohon reissaamisen tulee, kannan mukana perus juttuja jokaisella matkalla:
   – Kerta-annospuurot/ kauraleseet (auttaa vatsan toimintaan)
   – Kerta-anospussit palkkareissakin (muut leviää helposti laukkuun). Myös minigrip-pusseihin on helppo annostella tarvittavia juttuja
   – Väliapaloja kuten pähkinöitä ja proteiinipatukoita
   – Sheikkeri (kerros-sheikkerit on parhaita, sillä niihin saa vitamiinit omaan kerrokseen, jauhot omaan ja nesteen omaan. Säästää tilaa;)
   – Riippuu maasta, kuinka helposti sieltä löytyy kaikkea, mutta nämä aina omassa perusvarustuksessa mukana

   Kuljetan itse aina omat ruoat lentokentällä käsimatkatavaroissa. Joskus ovat nihkeitä, usein ei ongelmaa. Vettä kannattaa varata runsaasti kentältä koneeseen:) Ihanaa lomaa ja toivottavasti sait näistä vinkkejä <3 -E

 4. Eihän tätä voinut jättää kommentoimatta. Mitä kuvia! Aivan upeita! Ja härregyyd tota sun kroppaas. Sain valtavan motivaatiobuustin. Ei voi muuta sanoa kun että oot todellinen inspiraation lähde.

  • Voi Henna <3 Kiitos söpöstä kommentista - mä tässä taisin saada boostia sulta! -E

 5. Heippa, itsekin olen ehkäpä Barcelonaan lähdössä kesä lopussa. Salille pitäisi päästä treenaamaan, millä salilla te kävitte? Oliko kuinka kallis?

  Ihana ja freesi blogi sinulla! 🙂

  • Moikka H!

   Me oltiin tosiaan oman hotellin salilla, mutta vaikutti siltä, että sinne voi ostaa myös kertakäyntejä 🙂
   Tämä kuului huonevaraukseemme, joten en osaa sanoa hinnasta. Tsekkaappa tuo hotelli: Rey Juan Carrlos I

   Ihanaa lomaa, siellä on niin lämmin <3 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta